Menü
Kosár

Akasztós szűrők

Cikkszám: 1
Akváriumi szűrőanyagSegít megszűrni a víz ammónia és klórtartalmát, alacsonyan tartja a nitrát színtet. Megakadályozza az algák elszaporodását, növeli a víz oxigénszintjét.Kiszűri a hidrogén-szulfidokat és ártalmatlanítja a nehézfémionokat.Használat: szűrőházba kell elhelyezni, havonta átöblíteni. É..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Brand: Aqua szut Cikkszám: 1
Mágneses tisztító felülete, amely közvetlenül érintkezik az akvárium falaival, egy speciális bevonatot kapott. Bár a bevonat durva tapintású, nem karcolja meg és nem károsítja az üvegeket. A bevonatnak köszönhetően a tisztítószer eltávolítja a makacs zöld- és vörösalgát, valamint a fal külső oldalán..
3 400 Ft
Nettó ár:2 677 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Jenca XP-03B akasztós szűrő, amellett, hogy kis méretű és kompakt, teljes 3 lépcsős szűrést biztosít (mechanikai, biológiai és kémiai).Az akasztós szűrő függőlegesen az akvárium szélére felakasztva használható. Mielőtt a szűrőt üzembe helyezzük, a szűrőanyagokat öblítsük át langyos fo..
6 350 Ft
Nettó ár:5 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: H0000208
Jeneca XP-05 akasztós szűrő, amellett, hogy kis méretű és kompakt, teljes 3 lépcsős szűrést biztosít (mechanikai, biológiai és kémiai).Az akasztós szűrő függőlegesen az akvárium szélére felakasztva használható. Mielőtt a szűrőt üzembe helyezzük, a szűrőanyagokat öblítsük át langyos folyóví..
10 650 Ft
Nettó ár:8 386 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)