Menü
Kosár

Szűrő felszerelések

Brand: Ista Cikkszám: APT-2
Aktív szén  - Ista kíváló minőségi termékeAz aktív szén az egyik legismertebb és legelterjedtebb kémiai szűrőanyag, használatával kristálytiszta vizet kapunk. Legfőbb előnye, hogy eltávolítja a víz elszíneződését okozó anyagokat és a szaganyagokat. Egy édesvízi akváriumban átlagos terhelés ..
3 833 Ft
Nettó ár:3 018 Ft
Brand: Ista Cikkszám: APT-6
Akvárium 20 L Nano- Ista Diamant GlassNano akvárium: Szögletes akvárium   /35x23x25cm/  20 liter Gépi csiszolású 5mm vastag üvegből.Gyémánt üveg- Speciális átláthatóság- Természete színek tökéletes visszaadása érdekében.Akvárium  aljan rögzített poli..
17 488 Ft
Nettó ár:13 770 Ft
Brand: Ista Cikkszám: 1
Akváriumi csőtisztító kefe 160 cm - Aqua novaRugalmas kefe eltávolítja a szennyeződéseket és az algákat a csövek belsejéből.Fontos a külsőszűrő folyamatos karbantartása. Nem csak a szűrőház takarítása ,hanem a csővezetékek tisztántartására is figyelmet kell fordítanunk.Vezetéke..
2 654 Ft
Nettó ár:2 090 Ft
Brand: JBL Cikkszám: 1
Vegyszermentes- CsigacsapdaÉdesvízi és tenderi akváriumban is alkalmazható ez a csigacsapda.A zöld műanyag pálcás bejáratoknál 1-1 fixáló rudacska rögzíthető, ennek segítségével megakadályozható, hogy kisebb halak bejussanak.A csapda állításával rákok és garnélák is összegyűjth..
6 039 Ft
Nettó ár:4 755 Ft
Hobby Filtervatta 100g, édes és tengervíz szűréséhez Hobby Filtervatta 100g, édes és tengervíz szűréséhez
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Hobby Aqualon szintetikus szűrővatta akvárium szűrőbe.Kiváló felület a megtelepedő hasznos baktériumkultúráknak, valamint felfogja a legfinomabb lebegő szennyeződéseket.Praktikus kiszerelése miatt bármilyen akváriumi szűrőberendezéshez kivágható a megfelelő méret.Édesvízi és tengeri ak..
1 115 Ft
Nettó ár:878 Ft
Brand: Ista Cikkszám: 1
Szivacsszűrő szimpla (Talpas, mini) - nano akváriumba  (ISTA)BIOSZŰRÉS:az akváriumba felgyülemlő káros baktériumok a szivacsban található ,,jó,, baktériumok miatt semlegessé válnak.MECHANIKAI SZŰRÉS: A levegővel meghajtott rendszer a vizet beszívja, a szivacson és a levegőhabon keresztül megszű..
1 387 Ft
Nettó ár:1 092 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)