Menu
Your Cart

Ivadék halak számára

Ivadék halak számára

Brand: Csigafarm Model: 1
Haltáp- lemezes haltáp -250 ml Gondosan válogatott speciális lemezes táp vitaminokkal, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel a változatos és kiegyensúlyzott táplálkozásért. Piros lemezek természetes színfokozókkal a még pompásabb színekért Barna lemezek különleges vitaminkombinációval a jobb ..
419 Ft
Nettó ár:330 Ft
Model: 1
szárított tubifex kockák - Trópus tubifex 1L vödrös Igen kedvelt szárított díszhal eleség. A liofilizálási eljárásnak köszönhetően csak a nedvességet veszti el a termék, amit a vízbe érkezéskor újra magába szív, így közel azonos lesz a tartalma, mint a friss eleségnek. Bármely díszhal számá..
4 390 Ft
Nettó ár:3 457 Ft
Brand: Sera Model: 1
A sera Micron Nature a halak egészséges táplálkozásához való színezék és tartósítószer nélküli szemcséd microgranulátum. Ez a finoman porított haltáp egyaránt tartalmaz zooplanktont (18% krill) és fitoplanktont (51% spirulina) A sera Micron Nature hasonlít a természetes planktonra. Elősegíti a gy..
1 369 Ft
Nettó ár:1 078 Ft
Brand: Sera Model: 1
Nevelő táplálék elevenszülő fogaspontyok és szájköltő fajok növendékhalai számára. A sera vipan baby ikrázó fajok növedékhalai számára is megfelelő, ha elérik egy újszülött fogasponty méretét. A sera vipan baby gazdag nyers rostokban és ezáltal serkenti a bélműködést. A magas kalciumtartalom segíti ..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Brand: Tropical Model: 1
  Süllyedő színes szemcsék, melyek 10 gondosan kiválogatott legjobb minőségű összetevőket tartalmazza. C-vitaminnal ellátott eleség elősegíti a halak vitalitását. Immunrendszerüket erősítve, ellenállóbbakká válnak a betegségekkel szemben. Etessünk naponta 2x, annyit amennyit azon..
335 Ft
Nettó ár:264 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)