Menu
Your Cart

Speciális tápok

Model: 1
Elősegíti a peteérést, erősíti fiatal garnélák immunrendszerét. Az omega 6 és az omega 3 zsírsavak nélkülözhetetlen szervezetük számára. Nem tartalmaznakv tartósítószereket, színezéket...
2 541 Ft
Nettó ár:2 001 Ft
Model: 1
Kiváló vitaminos étrend garnéláink számára. Magas C-vitamin egészségesen tartja és hosszú életet bíztosít nekik. Víz minőségét a táp nem rontja.  ..
2 541 Ft
Nettó ár:2 001 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Az Aqua-Tropica Rasbora-VITAL természetes növényi és állati alapanyagok kiegyensúlyozott összetételét, valamint 10 különböző karotinoidot tartalmaz, amelyek elősegítik a Rasborák színpompáját. Az Aqua-Tropica Rasboras-VITAL-t kifejezetten fő táplálékként és a Rasboras és Boraras fajok vörös tónu..
2 541 Ft
Nettó ár:2 001 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Teljes értékű helena csigák számára összeállított vegyes eleség összetétel: hal és melléktermékek, növényi melléktermékek, gabonafélék, zöldségek, algák, élesztő, olajok, zsírok. Adalékanyagok: Vitaminok, provitaminok és kémiailag meghatározott anyagok, hasonló hatással (1000 g-onként): A-vitamin..
2 541 Ft
Nettó ár:2 001 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Bio-Lio Heti menü teknős eledel. Hét féle szárított, vagy liofilizált eledelt tartalmaz. Ásványianyagokban gazdag válogatás, mellyel változatos, kiegyensúlyozott etetés biztosítható a teknősök számára. Tartalma: - szárított shrimp- liofilizált csonti - liofilizált szív-mix- liofilizált tubi..
427 Ft
Nettó ár:336 Ft
Brand: Csigafarm Model: 57
Bio-lio liofilizált - fagyasztva szárított - vörös szúnyoglárva természetes díszhal-eleség, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját és nem veszít tápértékéből. A kifejlett halak számára elsődleges táplálékforrást jelentenek a különféle repülő rovarok lárvái. Rendszeres et..
5 080 Ft
Nettó ár:4 000 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
A szárított hal kedvenc csemegéje hobbi állatainknak:cicáknak , kutyáknak, mókusoknak, degunak, sünöknek......Adja csemegeként rendszeresen kedvence örömére. Szoba-hőmérsékleten hosszú ideig eltartható, könnyen kezelhető csemege. A feldolgozás során a beltartalmi érték nem változik, tápértéke az ..
508 Ft 635 Ft
Nettó ár:400 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
A Belga Ocean Nutrition cég Artemia petéi a Nagy-Sós tavakból származnak! Könnyen kelnek! Az Innovatív Nitro Pack belső csomagolás biztosítja a nagy kelési százalékot (90% felett). A kelési idő 18-30 óra között, az adott körülményektől függően. Az egyik legjobb minőségű Artemia pete ami a piacon bes..
7 600 Ft
Nettó ár:5 984 Ft
Brand: Sera Model: 1
sera vipagran baby – puha mikrogranulátum, tenyésztésre ajánlott minden olyan hal részére, amely kisebb mint 4 cm, amelyek a közepes mélységen keresnek élelmet, tehát kicsi szájnyílású halnak.   Összetétele: halfehérje, hal melléktermékek, élesztő, növényi eredetű fehérjék, spirulina, kag..
1 245 Ft
Nettó ár:980 Ft
Brand: Sera Model: 1
Alap eledel a kelet-afrikai sügéreknek és más növényevő halaknak. Az alap eledel gondosan válogatott alapanyagokból készült minden kelet-afrikai sügérnek és olyan nagyobb fajta halnak, amely növényekkel és perifitonnal táplálkozik. A növényi összetevők, mint például a spenót, az egészséges bélműk..
1 261 Ft
Nettó ár:993 Ft
Brand: Sera Model: 1
Alaptáp a nagyobb bölcsőszájú halak ragadozó fajtái számára és egyéb nagyobb ragadozó halfajták számára. Magas fehérjetartalma, vízi forrásokból származó omegazsírsav-tartalma, valamint asztaxantint tartalmazó Hematococcus algák finom ízt adnak a garnulátumnak. Ez a táp könnyen emészthető és hozzájá..
1 160 Ft
Nettó ár:913 Ft
Tételek: 1 - 12 / 79 (7 oldal)