Menü
Kosár

Rákok


Brand: JBL Cikkszám: JBL31565
Novo Crabs JBL  - Garnélatáp- 100ml/49gEleség ollós rákoknak. A vízben nagyon lassan oldódik.5% farosttal és 10% gyógynövénnyel.Az eleség összetétele kifejezetten a tipikus mindenevő rákok igényeinek megfelelő: nagy arányban tartalmaz zöld növényi részeket és rostdús gyógynövényeket..
2 240 Ft
Nettó ár:1 764 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Pom Pom Rák -  A nano akvárium új csodájaként is szerepel.Élőhelye: Ázsia, Afrika.Ez az apró ollós rák rendkívül békés. Csigák és garnélák mellé kellő búvóhely esetén párosíthatóak. Minden evő, a növényi és fehérje eredetű táplálékot is megeszi. Algával is táplálkozik. Pamacsát a táplálék ..
6 845 Ft
Nettó ár:5 390 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Különleges Cheraxok megvásárlási szándékát kérlek jelezd felénk előre. Vásárlásuk előjegyzéssel történik. Beszerzési ídő:14-20 nap. Míg Mi azon dolgozunk, hogy kérésedet teljesítsük, addig Te azon dolgozol, hogy a számára megfelelő helyet előkészítsd neki. Tudományos név: ..
22 650 Ft
Nettó ár:17 835 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Procambarus alleniSzinonímák: Kubai kékrákMagyar név: Világító kékrákCsoport: GerinctelenekSzármazás: Észak-Amerika, déli része, FloridaTesthossz: 10 cmTermészetes élőhely:Viselkedés: Közepesen agresszív, tartható nagy testű halak akváriumában is, d..
9 300 Ft
Nettó ár:7 323 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Cambarellus patzcuarensis (Villalobos; 1943) Szinonímák: Cambarellus montezumae patzcuarensis, Cambarellus patzcuarensis Fitzpartick, Cambarellus patzcuarensis var. Orange, CPO Magyar név: Narancs törperák Csoport: Gerinctelenek ..
3 556 Ft
Nettó ár:2 800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Név: Párduc rákTudományos név: Parathelphusa pantherinaSzármazás: Indonézia, Sulawesi szigetJellemzők: A párduc rák nagyon szép, de ritka édesvízi rák. Ez a rák tisztán csak a vízben él, szárazföldi részre nincs szükség, és az állatok azt nem használják. A rákok meglehetősen kompatibilis..
4 191 Ft 6 299 Ft
Nettó ár:3 300 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 Tudományos név:  Potamocypoda pugil Német név: szellem törpe rák, törpe szellemrák, szellemrák, szellemhomokrákSzármazási hely:  Malajzia, IndonéziaMérete: kb 1 cm páncélszélesség Hőmérséklet: 24-28 fok Táplálkozás: mindenevő Etetési java..
20 900 Ft
Nettó ár:16 457 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A vörös ördög rák tartása és tenyésztése megegyezik a vámpír rák tartásával.Noha a vámpír rákok (Geosesarma dennerle) viszonylag újak a hobbi számára, az utóbbi években már növekvő népszerűségnek örvend. A Geosesarma fajok egyetlen problémája az, hogy ökológiájuk és biológiájuk még mindig r..
5 588 Ft
Nettó ár:4 400 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A remeterákok nagyon érdekes díszállatok, és nagyon szívósak, feltéve, ha megfelelő körülmények között tartjuk őket. A legtöbb díszállatként tartott remeterák az atlanti-óceáni remeterákok fajtájába tartozik (Tree crab). Ez a rákfajta Közép- és Dél-Amerika partjainál él. Társas lény, így nagy számba..
7 600 Ft
Nettó ár:5 984 Ft
Tetra crusta sticks 100ml-garnéla és rák speciális vitaminos eleség Tetra crusta sticks 100ml-garnéla és rák speciális vitaminos eleség
Érdeklődj a készletről!
Brand: Tetra Cikkszám: 187146
Főeleség, kimondottan garnélák és egyéb rákok számára kifejlesztve.Biológialilag kiegyensúlyozott, minőségi sticks eledel a fajnak megfelelő táplálkozás érdekében.A magas búzacsíra- tartalommal rendelkező, gyorsan süllyedő stickek kiegyensúlyozott táplálkozást biztosítanak. Formastabilitása lehetővé..
3 235 Ft
Nettó ár:2 547 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A CRUSTA STICKS tengeri algákkat és spirulinnát tartalmaz. A CRUSTA STICKS gyorsan süllyedő pálcika formájában, magas hidrostabilitással bíró élelmiszer, amely tengeri algákat és spirulint tartalmaz (6%). A CRUSTA STICKS ételeket bármilyen törpe garnélának (például "ama..
3 275 Ft
Nettó ár:2 579 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)