Menu
Your Cart

Díszhalak

Brand: Dovit Model: 1
Az UNIVERSAL granulált, szemcsés díszhaltáp. Lassan süllyedő, bármely vízrétegben táplálkozó akváriumi halak számára könnyen emészthető, teljes értékű táplálék. Az UNIVERSAL több méretben is elérhető, így a kisebb és nagyobb halaknak is találunk megfelelőt. Gazdag aminosav tartalmámak köszönhetően i..
690 Ft
Nettó ár:543 Ft
Model: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
508 Ft
Nettó ár:400 Ft
Brand: Tropical Model: 1
  Süllyedő színes szemcsék, melyek 10 gondosan kiválogatott legjobb minőségű összetevőket tartalmazza. C-vitaminnal ellátott eleség elősegíti a halak vitalitását. Immunrendszerüket erősítve, ellenállóbbakká válnak a betegségekkel szemben. Etessünk naponta 2x, annyit amennyit azon..
490 Ft
Nettó ár:386 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A Tropical Nanovit Prémium termékcsalád, mind speciális táplálkozási igényű halak etetésére szolgálnak. C-vitaminnal ellátott eleség elősegíti a halak vitalitását. Immunrendszerüket erősítve, ellenállóbbakká válnak a betegségekkel szemben. A süllyedő tabletta megfelelő táplálék talajlakó ha..
596 Ft
Nettó ár:469 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Supervit lemezes rendkívül gazdag tápértékkel elátott növényi és magas fehérjetartalmú eleség. Plusz C-vitaminnal ellátott eleség elősegíti a halak vitalitását. Immunrendszerüket erősítve, ellenállóbbakká válnak a betegségekkel szemben. Etessünk naponta 2x, annyit amennyit az..
834 Ft
Nettó ár:657 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)