Menu
Your Cart

Elevenszülő csigák

Brand: Csigafarm Model: 8
Tavi algaevő csiga ( Kérésére egyedi árat kalkulálunk Önnek! ) Európa szerte széles körben megtalálható, hazánk legnagyobb kopoltyús elevenszülő fialó folyami vízi csigája. Gyorsfolyású kavicsos patakokban, folyókban lelhetünk rá. Mindig áramlással szemben másznak. Vivipariade csalá..
38 862 Ft 43 180 Ft
Nettó ár:30 600 Ft
Brand: Csigafarm Model: 14
Itt látható, hogy a tavi algaevő csiga milyen tökéletesen takarítja a köveket!   Tavi algaevő csiga Európa szerte széles körben megtalálható, hazánk legnagyobb kopoltyús elevenszülő fialó folyami vízi csigája. Gyorsfolyású kavicsos patakokban, folyókban lelhetünk rá. Mindig áram..
8 890 Ft 11 938 Ft
Nettó ár:7 000 Ft
Brand: Csigafarm Model: 124
 Filopaludine Martensi     Néhány fontos információ erről a dekoratív édes vízi csigáról. Filopaludina martensi őshazája Ázsia. Az Indokínai- félsziget területén, tavakban és csatorna rendszerek vízeiben élnek. Létük hasznos, vízrendszerekben szűrésként tevékenykednek. Már az ..
890 Ft
Nettó ár:701 Ft
Brand: Csigafarm Model: 125
    Származása: Délkelet-Ázsia, Testhossz: 5-6 cm.  Házuk szerkezete kúp alakú, színe fehér, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja csigánkat.&nb..
1 905 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Brand: Csigafarm Model: 144
    Származása: Délkelet-Ázsia,   Testhossz: 5-6 cm.   Házuk szerkezete kúp alakú, színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja..
1 270 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
A maláj tornyoscsiga háza általában 20-30, ritkán akár 50 mm hosszú, keskeny, hegyesen kúpos alakú Színe világosbarna, szaruszínű, hosszanti csíkokba rendeződő rozsdavörös foltokkal. A héj többnyire a kanyarulatokat követve durván rovátkolt, de lehet sima is. Az állat a házba visszahúzódva azt..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
  Itt látható, hogy a tavi algaevő csiga milyen tökéletesen takarítja a köveket!     Tavi algaevő csiga Európa szerte széles körben megtalálható, hazánk legnagyobb kopoltyús elevenszülő fialó folyami vízi csigája.   Gyorsfolyású kavicsos patakokban, f..
572 Ft 762 Ft
Nettó ár:450 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Turbó csiga, Celetaia persculpta A turbócsiga nem feltétlenül alkalmas kezdőknek, lehetőleg Sulawesi akváriumba. Az állatoknak észrevehetően barázdált házuk van, amelynek színe nagyon eltérő lehet, a láb sötét. Az eset csúcsán jelentkező elszíneződés a fajra jellemző, egyes példányoknál az egész ..
1 905 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Csokoládé nyúlcsiga ( Tylomelania perfecta) A csokoládé nyúlcsiga, tudományosan Tylomelania perfecta néven, az indonéziai Poso-tó mellékfolyójából származó vízi csiga. A Tylomelania perfecta nagyon vonzó és érdekes csiga. A háza körül üledékréteg épült fel. Ez úgy néz ki, mint egy lapos, hossz..
2 921 Ft
Nettó ár:2 300 Ft
Brand: Dovit Model: 1
SPIRULINA egy algában gazdag, komplex, granulált, szemcsés haleledel díszhalak számára. Tartalmazza az összes szükséges összetevőt a növény- és algaevő halfajok számára. A SPIRULINA multivitaminban gazdag, magas C-vitamin tartalmú, biztosítja a halak számára a szükséges esszenciális aminosavakat, il..
4 517 Ft
Nettó ár:3 557 Ft
Model: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
508 Ft
Nettó ár:400 Ft
Tételek: 1 - 12 / 23 (2 oldal)