Menü
Kosár

Elevenszülő csigák

Brand: Csigafarm Cikkszám: 8
Vásárolj most tavasszal az algapucoló csigáinkból és mellé válasz egy tavirózsát.A színt Te választod ki! Megjegyzésbe kérd a választott színt.Színek : fehér, rózsaszínTavi algaevő csiga( Kérésére egyedi árat kalkulálunk Önnek! )Európa szerte széles körben megtalálható..
43 180 Ft
Nettó ár:34 000 Ft
Csiga-2 X 20 db Tavi algaevő csiga (ingyenes szállítással!) + 10 db ajándékba!
Új -5 %
Cikkszám: 1
50 db Tavi algaevő csigaEurópa szerte széles körben megtalálható, hazánk legnagyobb kopoltyús elevenszülő fialó folyami vízi csigája.Gyorsfolyású kavicsos patakokban, folyókban lelhetünk rá. Mindig áramlással szemben másznak.Vivipariade családjába tartozik, hazánkban a Viviparus contectu..
24 130 Ft 25 400 Ft
Nettó ár:19 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 14
Üdvözlünk Kedves Tótulajdonos! Biztosak vagyunk benne, hogy mindent megteszel azért, hogy a Te tavad is meseszép legyen!!! Ehhez nincs kétség!Igényes elrendezés, a meseszép halaid és tavinövényeid, mind-mind a Te munkád dicsérik.Engedd meg nekünk, hogy megajándékozzuk munkádat ..
13 800 Ft
Nettó ár:10 866 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 124
 Filopaludine Martensi    Néhány fontos információ erről a dekoratív édes vízi csigáról. Filopaludina martensi őshazája Ázsia. Az Indokínai- félsziget területén, tavakban és csatorna rendszerek vízeiben élnek. Létük hasznos, vízrendszerekben szűrésként tevékenykednek. Már az ..
1 229 Ft
Nettó ár:968 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 125
  Származása: Délkelet-Ázsia,Testhossz: 5-6 cm. Házuk szerkezete kúp alakú, színe fehér, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja csigánkat.&nb..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Élőhely: ÁzsiaAkváriumi körülmény: könnyen szoktathatóHőmérséklet: 12-26 CelsiuspH :6,8-7.9Filopaludina summatrensis könnyen tartható akváriumi körülmények között.Békés nyugodt természetű.Főképp iszaptakarításból áll napszakjának nagy része. A lehulló, el nem fogyas..
1 080 Ft
Nettó ár:850 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 144
  Származása: Délkelet-Ázsia, Testhossz: 5-6 cm. Házuk szerkezete kúp alakú, színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja..
1 904 Ft
Nettó ár:1 499 Ft
Csiga-Herkules csiga- Baby herkules- 2-5cm (Saját tenyésztésű, világos, bronz barna színváltozattal! ) Csiga-Herkules csiga- Baby herkules- 2-5cm (Saját tenyésztésű, világos, bronz barna színváltozattal! )
Új -29 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Herkules ifjoncok CsigaFarm tenyészet saját szaporulatai közül származnak.  Származása: Délkelet-Ázsia,Felnőtt példány testhossza: 5-6 cm.Házuk szerkezete kúp alakú, színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spi..
635 Ft 889 Ft
Nettó ár:500 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: Himalája nyúlcsiga Tudományos név: Tylomelania marwotoae.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemzetség igen gazdag házformákban és ..
3 175 Ft
Nettó ár:2 500 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A maláj tornyoscsiga háza általában 20-30, ritkán akár 50 mm hosszú, keskeny, hegyesen kúpos alakúSzíne világosbarna, szaruszínű, hosszanti csíkokba rendeződő rozsdavörös foltokkal. A héj többnyire a kanyarulatokat követve durván rovátkolt, de lehet sima is.Az állat a házba visszahúzódva azt..
399 Ft
Nettó ár:314 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
   Csiga- Melanoides ganiferaKezdő akvaristák csigái, hiszen tartása könnyű. Jól viseli a hőmérséklet és vízminőség ingadozásokat.Békés díszhalakkal jól tartható.Melanoides granifera főként talajban lakik, jól megforgatják az aljzatot, növényeket ne..
450 Ft
Nettó ár:354 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemzetség igen ..
2 921 Ft
Nettó ár:2 300 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania super orange.Háza sötét barna, teste narancs színben pompázik!Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy ré..
2 540 Ft 2 949 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania white spotted. Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be. ..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 2
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania yellow spotted.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemzets..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemzetség igen ..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Csiga-Nyúlcsiga -Tylomelania sp. "TIGER" ( Tigris csíkos!) Csiga-Nyúlcsiga -Tylomelania sp. "TIGER" ( Tigris csíkos!)
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp. "TIGER" Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.T..
2 934 Ft
Nettó ár:2 310 Ft
Csiga-Nyúlcsiga baby - Tylomelania sp.  (Saját tenyésztésű, vegyes színváltozatokkal! ) Csiga-Nyúlcsiga baby - Tylomelania sp.  (Saját tenyésztésű, vegyes színváltozatokkal! )
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemze..
889 Ft
Nettó ár:700 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 3
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp. „Black & White“Háza elől fekete a vége felé fehér, teste fekete színben pompázik!Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúl..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Csiga-Nyúlcsiga Tylomelania sp.(sárga antennás)
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: 4
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp. "yellow antenna"Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Te..
3 073 Ft
Nettó ár:2 420 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Csokoládé nyúlcsiga ( Tylomelania perfecta)A csokoládé nyúlcsiga, tudományosan Tylomelania perfecta néven, az indonéziai Poso-tó mellékfolyójából származó vízi csiga.A Tylomelania perfecta nagyon vonzó és érdekes csiga. A háza körül üledékréteg épült fel. Ez úgy néz ki, mint egy lapos, hossz..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Származása: Délkelet-Ázsia, Thaiföld, a Moei Folyó gyors folyású szakaszaiMegjelenés: Testhossz: 5-6 cm. Házuk színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. Szerkezete kúp alakú, melyen spirálisan kiemelkedő vaskos tüskék találhatóak. Testszínük szürkés, apró világosabb foltokkal és..
2 099 Ft
Nettó ár:1 653 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Csiga-Taia naticoides-Pianó csigaA Piano csiga édesvízben szaporodik, elevenszülő. Néhány hetente, általában az éjszaka folyamán a nőstény 2-4 mm nagyságú kiscsigát szül. Megfigyelések szerint a kiscsigák mérete változó lehet. Nem túlságosan szapora, így még az ideális körülmények között sem lep..
1 994 Ft
Nettó ár:1 570 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Saját tenyésztésű Pianó csiga bébyk. Csiga-Taia naticoides-Pianó csigaA Piano csiga édesvízben szaporodik, elevenszülő. Néhány hetente, általában az éjszaka folyamán a nőstény 2-4 mm nagyságú kiscsigát szül. Megfigyelések szerint a kiscsigák mérete változó lehet. Nem túlságosan szapora,..
635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Tételek: 1 - 24 / 27 (2 oldal)