Menu
Your Cart

Tányércsigák

Csiga-100 db Takarmánycsiga gömbhalaknak és teknősöknek!
Előrendelésre
Brand: Csigafarm Model: 7
https://www.youtube.com/watch?v=6pWTTp37oU8 Kíváló takarmányeleségként szolgál a ragadozó életmódot folytató élőlények számára. Teknösök, halak, rákok kedvenc eledele. Takarmánycsigák tartása könnyű. Élve és fagyasztott formába is adható kedvenceinknek. A megfelelő minőségű és mennyiség..
1 524 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Ez a kedves nyuszifülecske, a Radix auriculata. Életvitele hasonlít a Lymnea stagnalis, mocsári csigáéhoz.... Mivel Ő egy kisebb testű jószág( 1-1,5 cm), jól tartható akváriumban. Optimális igény: Hőmérséklet 15-26fok pH 6,5-8,2 között GH :< 4 Szereti az algát és a rothadó növén..
508 Ft
Nettó ár:400 Ft
Brand: Ista Model: 1
Csigacsapda csalétekkel - Ista Snail Trap Csigacsapdába helyezett táp oda vonza az éhes apró csigákat.  Bemászásuk könnyű, kimászásuk azonban nehéz. Hatákonyság céljából ajánlott a rendszeres használata és napi többszöri ürítés. Szerkezet áttetsző műanyag, elegáns, nem feltünő ..
3 065 Ft
Nettó ár:2 413 Ft
Model: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
508 Ft
Nettó ár:400 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Tetra Crusta AquaSafe New formula vízelőkészítő – Vízelőkészítő szer, ami azonnal átalakítja az agresszív csapvizet majdnem természetes trópusi akvárium vízzé, ami megfelelő közeg a garnélák és rákfélék részére. Bixtract formulával a tiszta, egészséges vízért • az új formula elősegíti a természet..
2 380 Ft
Nettó ár:1 874 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)