Menu
Your Cart

Tányércsigák

Brand: Csigafarm Model: 1
https://www.youtube.com/watch?v=6pWTTp37oU8Kiváló takarmányeleségként szolgál a ragadozó életmódot folytató élőlények számára.Teknősök, gömbhalak, sügerek, rákok kedvenc eledele. Élve és fagyasztott formába is adható kedvenceinknek.A megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje és k..
9 195 Ft
Nettó ár:7 240 Ft
Brand: Csigafarm Model: 7
https://www.youtube.com/watch?v=6pWTTp37oU8Kiváló takarmányeleségként szolgál a ragadozó életmódot folytató élőlények számára.Teknősök, gömbhalak, sügerek, rákok kedvenc eledele. Élve és fagyasztott formába is adható kedvenceinknek.A megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje és ..
1 349 Ft 1 839 Ft
Nettó ár:1 062 Ft
Csiga-Nyuszifül csiga - Radix auriculata Csiga-Nyuszifül csiga - Radix auriculata
HAMAROSAN!!!
Brand: Csigafarm Model: 1
Ez a kedves nyuszifülecske, a Radix auriculata. Életvitele hasonlít a Lymnea stagnalis, mocsári csigáéhoz.... Mivel Ő egy kisebb testű jószág( 1-1,5 cm), jól tartható akváriumban.Optimális igény:Hőmérséklet 15-26fokpH 6,5-8,2 közöttGH :< 4Szereti az algát és a rothadó növén..
635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Physa acuta- hólyagcsigaEredetileg feltehetően Észak-Amerika északkeleti részéről származik, de mára az egész világon elterjedt.Akváriumban könnyen tartható. Nem növényevő. Algákat és rothadó növényi rostokkal táplálkozik.Utódai gyorsan fejlődnek, egy petetokban 20-30 kis csiga is fejlőd..
381 Ft
Nettó ár:300 Ft
Brand: Ista Model: 1
Csigacsapda csalétekkel - Ista Snail TrapCsigacsapdába helyezett táp oda vonza az éhes apró csigákat. Bemászásuk könnyű, kimászásuk azonban nehéz.Hatákonyság céljából ajánlott a rendszeres használata és napi többszöri ürítés.Szerkezet áttetsző műanyag, elegáns, nem feltünő ..
3 065 Ft
Nettó ár:2 413 Ft
Model: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)