Menü
Kosár

AquaEl Ultramax 2000 - Akváriumi tartályszűrő

AquaEl Ultramax 2000 - Akváriumi tartályszűrő
AquaEl Ultramax 2000 - Akváriumi tartályszűrő
 • Cikkszám: 120666
91 440 Ft
Nettó ár: 72 000 Ft

AquaEl Ultramax 2000 - Akváriumi tartályszűrő

ULTRAMAX - innovatív, technikailag fejlett tartályszűrők szabadalmaztatott megoldásokkal. Garantálják a rendkívüli ergonómiát, garantálják a víz tisztaságát és paramétereit minden akváriumban. Használhatók édesvízi és tengeri akváriumokban. Fő előnyeik a következők:

Szokatlan teljesítmény - Az ULTRAMAX szűrőket nagyon gyors vízáram jellemzi (legfeljebb 1000 - 2000 l / h), amelynek köszönhetően nagyon nagy (700 l-ig) tartályokban is hatékonyan működnek. Sőt, rendkívül tágasak és nagyszámú szűrőbetétet tartalmaznak kényelmes, ergonómikus kosarakban, amelyek mindegyike 1,9 l kapacitással rendelkezik (a modelltől függően a kosarak száma 3 és 5 között van). Ennek köszönhetően garantálják a rendkívül hatékony szűrést, mind mechanikai, mind biológiai szempontból. Gondosan válasszon ki egy kitöltést, hogy megfeleljen egy tipikus akvárium igényeinek.

A beépített előszűrő újdonság a piacon. Minden ULTRAMAX szűrőfedél beépített nagy szivacs előszűrővel rendelkezik (kb. 0,6 l kapacitás). Feladata a vastagabb mechanikai szennyeződések begyűjtése, még mielőtt azok elérnék a szűrőt. Ennek köszönhetően hatékonyan védi a készüléket az eltömődéstől, és minimalizálja a tisztítás gyakoriságát. Ehelyett elegendő az előszűrő szivacsát rendszeresen öblíteni csapvízben - ez az eljárás csak néhány percig tart, és nem igényli a szűrő tápegységének leválasztását vagy az akvárium szekrényének eltávolítását.

Rendkívül csendes működés - az AQUAEL tervezők több mint 30 éves tapasztalatán alapuló, a szűrőszivattyú járókerékének és kamrájának átgondolt kialakítása a kerámia forgórész tengelyével kombinálva hallható, gyakorlatilag zajmentes működést biztosít. Ennek köszönhetően a szűrő probléma nélkül működhet minden szobában, akár a hálószobában is!

Rendkívül alacsony áramfogyasztás - az AQUAEL törődik a környezettel és ügyfelei pénztárcáival. Ezért az innovatív ULTRAMAX szűrőket nagyon alacsony energiafogyasztás jellemzi, ami csökkenti a számlákat. Az ULTRAMAX 2000 modell csak 24 W teljesítményű!

Használat biztonsága - Az ULTRAMAX szűrőkben a vízbemeneti és kimeneti nyílásokat rendkívül szilárd, dupla gömbcsapokkal szereltek fel. Ez lehetővé teszi a tömlők könnyű és gyors leválasztását a szűrőről a tisztítás során, és megakadályozza még a kis vízszivárgásokat!Az ULTRAMAX sorozat három modellt tartalmaz (ULTRAMAX 1000, 1500, 2000), kapacitása 1000–2000 l / h.

Különleges tulajdonságok:

 • nagyon nagy kapacitású szűrőközeg - ideális körülmények a nitrifikáló baktériumok fejlődéséhez
 • beépített előszűrő - a szűrők gyakori tisztítása nélkül
 • a szűrőközegek bármilyen konfigurációjának lehetősége
 • a hatékonyság zökkenőmentes szabályozása - a szűrő ütemének egyszerű beállítása a felhasználó igényei szerint
 • a szűrő automatikus feltöltési mechanizmusa az első indításkor
 • rendkívül csendes működés a kerámia forgórész tengelyének köszönhetően
 • beépített elzáró szelepek

 • Méret:27x29X51

  Ajánlott akváriumkapacitás:400-700 l

  Fogyasztás:24 W

  Maximális szűréri teljesítmény:2000 l/óra

  Szín:Fekete

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!