Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

07 Apr Hogyan tisztítsuk meg az akvárium szűrőt! Legfontosabb szabályok!
csigafa 0 6629
Hogyan tisztítsuk meg az akvárium szűrőt! Legfontosabb szabályok! Az akváriumszűrő az akvárium beállításának nélkülözhetetlen eleme. Óriási munkát végez az akvárium nitrogénciklusának stabilan tartása mellett , biztonságossá, egészségessé és a v..
28 Mar Az uborka és a cukkini blansírozása garnéláknak, csigáknak és halaknak.
csigafa 0 2090
Az uborka és a cukkini blansírozása garnéláknak, csigáknak és halaknak. Ma elmondom, hogyan készítsünk uborkát a halaknak, csigáknak és garnéláknak. Valójában megteheti más zöldségekkel is. Tehát, ha valamivel természetesebbet akarsz adni az akv..
13 Mar Élő növény vagy műnövény (előnyök és hátrányok)
csigafa 2 2299
Élő növény vagy műnövény (előnyök és hátrányok) A növények akváriumba való beültetésének lényegét nem lehet hangsúlyozni. Az akvaristák általában élő növényeket keresnek, az általuk nyújtott különféle előnyök miatt. Az akváriumi növények nagyban..
20 Feb Hogyan befolyásolja a hőmérséklet a garnélák szaporodását
csigafa 0 2638
Hogyan befolyásolja a hőmérséklet a garnélák szaporodását A víz hőmérséklete az egyik legfontosabb fizikai tényező, amely befolyásolja a garnélák túlélését, növekedését és szaporodását akváriumainkban. Ezért tudnunk kell a víz hőmérsékletének ha..
20 Feb Bucephalandra
csigafa 0
Bucephalandra   A Bucephalandra otthona Borneo, Indonézia, és Borneo szigetén endemikus, ezért csak ott terjesztik. Robert Schott botanikus 1885-ben fedezte fel először. Az összes Bucephalandra akváriumfaj e nemzetség három fő növényfajából származi..
18 Feb Hogyan állítsunk be egy Iwagumi akváriumot
csigafa 0 582
Hogyan állítsunk be egy Iwagumi akváriumot Több mint biztos vagyok benne, hogy sokan közületek már tisztában vannak az Iwagumi kifejezéssel, különösen, ha gyakran használják az akvarisztikával kapcsolatos különféle fórumokat és portálokat az int..
30 Jan Hogyan lehet eltávolítani a zöld algákat az akváriumokból?
csigafa 0 2537
Hogyan lehet eltávolítani a zöld algákat az akváriumokból? A kellemetlen algák jelenléte meglehetősen csúnya lehet az akváriumokban, mivel ezek az organizmusok képesek csúnya foltokat alkotni az egész akváriumban, ezért csúnyává és egyes esetekben k..
22 Jan Süncsiga (Clithon corona) tartása
csigafa 0 1768
Süncsiga (Clithon corona) tartása A süncsigák meglehetősen népszerű akváriumi csigák, amelyeket azért árulnak, mert vonzónak tűnnek és algákat esznek édesvízi akváriumokban, de akváriumi körülmények között nem szaporodnak. Ezek a csigák ellenáll..
20 Dec Archachatina Marginata - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 4045
Archachatina Marginata - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Az afrikai óriási szárazföldi csigák különféle fajai közül az Archachatina marginata valószínűleg a legaranyosabb és legizgalmasabb háziállat! Kedves lények és csodálatos..
06 Dec Allelopáthia avagy háború az akváriumban
csigafa 0 1915
Allelopáthia avagy háború az akváriumban Ma szeretném megérinteni az akvaristák egyik legösszetettebb témáját - az allelopátiát az akváriumi növényekben. Az allelopathia természetes jelenség, amelyet gyakran a következőképpen határoznak meg: A..
20 Nov Vallisneria - Ültetés, termesztés és szaporítás
csigafa 0 1841
Vallisneria - Ültetés, termesztés és szaporítás A Vallisneria klasszikus akváriumi növény, generációk óta nagy örömet okoz mind a veterán, mind a kezdő akvaristák számára. Az akváriumi hobbi egyik legnépszerűbb és legkönnyebben megszerezhető n..
14 Nov Afrikai karmos béka - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 3133
Afrikai karmos béka - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Az afrikai karmos béka (Xenopus laevis) kiváló választás azoknak a hobbistáknak, akik új, szórakoztató és izgalmas háziállatot keresnek akváriumaikhoz. Ez a békafaj vis..
Tételek: 1 - 12 / 30 (3 oldal)