Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

20 Nov Vallisneria - Ültetés, termesztés és szaporítás
csigafa 0 343
Vallisneria - Ültetés, termesztés és szaporítás A Vallisneria klasszikus akváriumi növény, generációk óta nagy örömet okoz mind a veterán, mind a kezdő akvaristák számára. Az akváriumi hobbi egyik legnépszerűbb és legkönnyebben megszerezhető n..
14 Nov Afrikai karmos béka - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 541
Afrikai karmos béka - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Az afrikai karmos béka (Xenopus laevis) kiváló választás azoknak a hobbistáknak, akik új, szórakoztató és izgalmas háziállatot keresnek akváriumaikhoz. Ez a békafaj vis..
08 Nov Minden, ami az Akváriumi aktív szénnel kapcsolatos
csigafa 0 1205
Minden, ami az Akváriumi aktív szénnel kapcsolatos Az akváriumban aktív szén az egyik legtöbbet forgalmazott és felhasznált szűrőtermék. Míg az akvaristák egy része kötelező szűrőközegként tartja számon, és igazolja annak hatékonyságát a szago..
25 Oct Garnéla tenyésztés mesterfokon - 1.rész - Hogyan befolyásolja a sűrűség a garnélákat?
csigafa 1 2368
Garnéla tenyésztés mesterfokon - 1.rész Hogyan befolyásolja a sűrűség a garnélákat? Noha a garnéla tenyésztés viszonylag új keletű a díszállat kereskedelemben, ennek ellenére már nagyon népszerűvé vált az egész világon. A garnélák (mint algae..
19 Sep A legjobb 7 akváriumi növény
csigafa 0 6600
A legjobb 7 akváriumi növény  Ebben a cikkben összeállítottam azokat a legjobb akváriumi növényeket, amelyek könnyedén növekedhetnek kavicsos vagy homokos akváriumokban. Az élő növények akváriumban történő sikeres tartásának kulcsa a legjobb életkö..
13 Sep Fehér szellemcsiga - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 1348
Fehér szellemcsiga - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A fehér szellemcsiga, más néven Filopaludina martensi, egy viszonylag új édesvízi csigafaj hobbinkban. Annak ellenére, hogy még mindig nem olyan gyakoriak, ezeknek a csigák..
26 Jul Red Cherry garnélák osztályozása
csigafa 0 3330
Red Cherry garnélák osztályozása Ma szeretnék beszélni a Red sherry garnélák osztályozásáról. Valójában, de a legtöbb akvarista nem is tudja, milyen cseresznye garnélák vannak akváriumukban. Alaposan tanulmányoztam ezt a témát, tehát úgy gondolom,..
30 May Milyen gyakran és mennyit esznek a garnélák?
csigafa 0 1854
Milyen gyakran és mennyit esznek a garnélák? Milyen gyakran és mennyit adjunk enni a garnéláknak? Szóval, milyen gyakran és mennyit kell beszórni a garnélák akváriumába? Ez az egyik első kérdés, amelyet az új garnéla tartók általában feltesznek. És..
09 May Halak és Garnélák közös akváriumban. Tippek a sikerhez.
csigafa 1 4111
Halak és Garnélák közös akváriumban. Tippek a sikerhez. Mit kérdeznek a kezdő akvaristák a legtöbbet? Lehet együtt tartani a garnélákat ezzel halfajjal? Van-e biztonságos hal a garnélák számára? Milyen esélyei vannak a garnéláknak a közösségi akvári..
28 Mar A csigaevő csigák esznek garnélát?
csigafa 0 1660
A csigaevő csigák esznek garnélát? Ez a kérdés évek óta zavarja a garnéla tenyésztõket. Nagyon sok vita merül fel arról, hogy a csigaevő csigák garnélát esznek-e vagy sem. Lehet-e tartani a garnélákkal, vagy sem? Ennek oka az, hogy e fajok táplálk..
28 Mar Törpe baba könnyek gondozási útmutatója – ültetés és szaporítás
csigafa 0 563
Törpe baba könnyek gondozási útmutatója – ültetés és szaporítás A törpebébi könny (Hemianthus callitriodes) az egyik legkisebb és legnépszerűbb növény, amelyet buja előtér létrehozására használnak. Ez a növényfaj „Kuba” vagy „HM” néven is ismert. ..
13 Mar Hydrák az akváriumban
csigafa 0 2046
Hydrák az akváriumban           Ma egy másik nem kívánt parazitáról fogunk beszélni  az édesvízi hidrákról. A garnélatenyésztők (valamint az akvaristák) kártevőknek tekintik őket, amelyek problémákat okozhatnak, és abszolút igazuk van. A hid..
Tételek: 1 - 12 / 20 (2 oldal)