Menü
Kosár

Blog RSS Feed

02 jan. Ne (csak) szín alapján válassz garnélát!
csigafa 0 422
A növényes akváriumokban – népszerűségüknek köszönhetően – állandó vendégek a szebbnél-szebb színekben pompázó garnélák. Sőt, külön garnélás akváriumokkal is gyakorta találkozni, elsősorban a nanoakvarisztika rajongói között. Egy-egy ilyen apró világ..
02 jan. Kompatibilisek az afrikai törpe karmosbékák és a garnélák?
csigafa 0 466
Kompatibilisek az afrikai törpe karmosbékák és a garnélák?A garnélákhoz hasonlóan az afrikai törpe karmosbékák (afrikai törpebékák és afrikai karmos békák) is egyre népszerűbbek az elmúlt években. Ennek eredményeként sok akvaristának van egy ..
30 dec. 15 féle élő táplálék akváriumi halaknak
csigafa 0 4651
15 féle élő táplálék akváriumi halaknakMíg a kereskedelmi forgalomban kapható száraz és fagyasztott élelmiszereket gyakran használjuk hobbink során, sok akvarista megérti annak fontosságát, hogy halaik, rákok, békák és axolotljai étrendjébe é..
27 dec. Miért változtatja meg a garnéla a színét?
csigafa 0 487
Miért változtatja meg a garnéla a színét?Az egyik kulcselem, amely hozzájárult a dekoratív garnélák általános népszerűségéhez az akváriumi hobbiban, a színük. A halakkal ellentétben azonban a garnélák színe hajlamosabb a változásra, és bizonyos ..
26 dec. Bolharákok (Ostracodák) az akváriumban
csigafa 0 585
Bolharákok (Ostracodák) az akváriumbanAz osztracodák, amelyeket általában magráknak is neveznek, olyan mikrorákok, amelyek szinte minden garnéla vagy halak akváriumába megtalálhatók.Különféle halfajok számára a magrák jó táplálékforrást jel..
12 jún. Hogyan keress pénzt hal és garnéla tenyésztéssel!
csigafa 0 5640
Hogyan keress pénzt hal és garnéla tenyésztéssel!Ebben a cikkben megismerheted a pénzért haltenyésztés alapjait. Meg fogod tanulni, hogy ez sokkal kevesebb idő és pénz költséggel valósítható meg, mint amire számítanál,de ez sem egy gyors megga..
05 jún. A halál fehér gyűrűje
csigafa 0 12550
A halál fehér gyűrűjeFogadok, hogy bármelyik garnélatenyésztőnek volt olyan helyzete, hogy egy napon a garnélák aktívak voltak és normálisan viselkedtek, majd – mi ez a gyűrű a garnélámon? Sajnos a „Halál fehér gyűrűje” azt jelenti, hogy a garnél..
22 máj. Tündérmoha gondozási útmutató – Ültetés, termesztés és szaporítás
csigafa 0 7566
Tündérmoha gondozási útmutató – Ültetés, termesztés és szaporításAz azolla (más néven Mosquito páfrány) egy lenyűgöző, szapora és szívós vízi páfrány, amelyet a hobbibarátok gyakran használnak édesvízi akváriumuk, paludáriumok és tavak díszítésér..
14 máj. Az Amano garnélák tenyésztése
csigafa 0 7206
Az Amano garnélák tenyésztéseAz amano garnélák (Caridina multidentata) az édesvízi törpe garnélák egyik legnépszerűbb faja, amelyet általában akváriumi háziállatként tartanak. De ha pontosabban szeretne megtudni ezeknek a garnéláknak a tenyésztés..
30 ápr. Garnéla tenyésztés mesterfokon. – 2.rész  Hogyan lehet javítani a garnélák tenyésztési hatékonyságát
csigafa 0 4135
Garnéla tenyésztés mesterfokon. – 2.rész  Hogyan lehet javítani a garnélák tenyésztési hatékonyságátEbben a cikkben arról szeretnék beszélni, hogyan lehet javítani a Caridina garnélák tenyésztési hatékonyságát. Függetlenül attól, hogy akvarista..
14 febr. Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 40135
Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztésA Óriás Sepregető garnéla (Atya gabonensis) vagy a Gaboni Garnéla az egyik nyugat-afrikai édesvízi garnéla, és először Gabonban jelentették. Óriási méretük és félelmetes ..
14 febr. Rohamsisak csiga (Neritina Pulligera) – Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 2460
Rohamsisak csiga (Neritina Pulligera) – Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Vitathatatlanul az egyik legjobb algaevő csigafaj a hobbiban, a Neritina pulligera, más néven rohamsisak csiga, békés és kiváló kiegészítője a közösségi ak..
Tételek: 1 - 12 / 49 (5 oldal)