Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

20 Feb Hogyan befolyásolja a hőmérséklet a garnélák szaporodását
csigafa 0 1483
Hogyan befolyásolja a hőmérséklet a garnélák szaporodását A víz hőmérséklete az egyik legfontosabb fizikai tényező, amely befolyásolja a garnélák túlélését, növekedését és szaporodását akváriumainkban. Ezért tudnunk kell a víz hőmérsékletének ha..
20 Feb Bucephalandra
csigafa 0
Bucephalandra   A Bucephalandra otthona Borneo, Indonézia, és Borneo szigetén endemikus, ezért csak ott terjesztik. Robert Schott botanikus 1885-ben fedezte fel először. Az összes Bucephalandra akváriumfaj e nemzetség három fő növényfajából származi..
18 Feb Hogyan állítsunk be egy Iwagumi akváriumot
csigafa 0 433
Hogyan állítsunk be egy Iwagumi akváriumot Több mint biztos vagyok benne, hogy sokan közületek már tisztában vannak az Iwagumi kifejezéssel, különösen, ha gyakran használják az akvarisztikával kapcsolatos különféle fórumokat és portálokat az int..
30 Jan Hogyan lehet eltávolítani a zöld algákat az akváriumokból?
csigafa 0 2290
Hogyan lehet eltávolítani a zöld algákat az akváriumokból? A kellemetlen algák jelenléte meglehetősen csúnya lehet az akváriumokban, mivel ezek az organizmusok képesek csúnya foltokat alkotni az egész akváriumban, ezért csúnyává és egyes esetekben k..
22 Jan Süncsiga (Clithon corona) tartása
csigafa 0 1410
Süncsiga (Clithon corona) tartása A süncsigák meglehetősen népszerű akváriumi csigák, amelyeket azért árulnak, mert vonzónak tűnnek és algákat esznek édesvízi akváriumokban, de akváriumi körülmények között nem szaporodnak. Ezek a csigák ellenáll..
20 Dec Archachatina Marginata - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 3706
Archachatina Marginata - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Az afrikai óriási szárazföldi csigák különféle fajai közül az Archachatina marginata valószínűleg a legaranyosabb és legizgalmasabb háziállat! Kedves lények és csodálatos..
06 Dec Allelopáthia avagy háború az akváriumban
csigafa 0 1840
Allelopáthia avagy háború az akváriumban Ma szeretném megérinteni az akvaristák egyik legösszetettebb témáját - az allelopátiát az akváriumi növényekben. Az allelopathia természetes jelenség, amelyet gyakran a következőképpen határoznak meg: A..
20 Nov Vallisneria - Ültetés, termesztés és szaporítás
csigafa 0 1528
Vallisneria - Ültetés, termesztés és szaporítás A Vallisneria klasszikus akváriumi növény, generációk óta nagy örömet okoz mind a veterán, mind a kezdő akvaristák számára. Az akváriumi hobbi egyik legnépszerűbb és legkönnyebben megszerezhető n..
14 Nov Afrikai karmos béka - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 1992
Afrikai karmos béka - részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Az afrikai karmos béka (Xenopus laevis) kiváló választás azoknak a hobbistáknak, akik új, szórakoztató és izgalmas háziállatot keresnek akváriumaikhoz. Ez a békafaj vis..
08 Nov Minden, ami az Akváriumi aktív szénnel kapcsolatos
csigafa 0 1745
Minden, ami az Akváriumi aktív szénnel kapcsolatos Az akváriumban aktív szén az egyik legtöbbet forgalmazott és felhasznált szűrőtermék. Míg az akvaristák egy része kötelező szűrőközegként tartja számon, és igazolja annak hatékonyságát a szago..
25 Oct Garnéla tenyésztés mesterfokon - 1.rész - Hogyan befolyásolja a sűrűség a garnélákat?
csigafa 1 3662
Garnéla tenyésztés mesterfokon - 1.rész Hogyan befolyásolja a sűrűség a garnélákat? Noha a garnéla tenyésztés viszonylag új keletű a díszállat kereskedelemben, ennek ellenére már nagyon népszerűvé vált az egész világon. A garnélák (mint algae..
19 Sep A legjobb 7 akváriumi növény
csigafa 0 9882
A legjobb 7 akváriumi növény  Ebben a cikkben összeállítottam azokat a legjobb akváriumi növényeket, amelyek könnyedén növekedhetnek kavicsos vagy homokos akváriumokban.   Az élő növények akváriumban történő sikeres tartásának kulcsa a legjobb éle..
Tételek: 1 - 12 / 27 (3 oldal)