Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

30 May Milyen gyakran és mennyit esznek a garnélák?
csigafa 0 232
Milyen gyakran és mennyit esznek a garnélák? Milyen gyakran és mennyit adjunk enni a garnéláknak? Szóval, milyen gyakran és mennyit kell beszórni a garnélák akváriumába? Ez az egyik első kérdés, amelyet az új garnéla tartók általában feltesznek. És..
09 May Halak és Garnélák közös akváriumban. Tippek a sikerhez.
csigafa 1 542
Halak és Garnélák közös akváriumban. Tippek a sikerhez. Mit kérdeznek a kezdő akvaristák a legtöbbet? Lehet együtt tartani a garnélákat ezzel halfajjal? Van-e biztonságos hal a garnélák számára? Milyen esélyei vannak a garnéláknak a közösségi akvári..
28 Mar A csigaevő csigák esznek garnélát?
csigafa 0 548
A csigaevő csigák esznek garnélát? Ez a kérdés évek óta zavarja a garnéla tenyésztõket. Nagyon sok vita merül fel arról, hogy a csigaevő csigák garnélát esznek-e vagy sem. Lehet-e tartani a garnélákkal, vagy sem? Ennek oka az, hogy e fajok táplálk..
28 Mar Törpe baba könnyek gondozási útmutatója – ültetés és szaporítás
csigafa 0 146
Törpe baba könnyek gondozási útmutatója – ültetés és szaporítás A törpebébi könny (Hemianthus callitriodes) az egyik legkisebb és legnépszerűbb növény, amelyet buja előtér létrehozására használnak. Ez a növényfaj „Kuba” vagy „HM” néven is ismert. ..
13 Mar Hydrák az akváriumban
csigafa 0 882
Hydrák az akváriumban           Ma egy másik nem kívánt parazitáról fogunk beszélni  az édesvízi hidrákról. A garnélatenyésztők (valamint az akvaristák) kártevőknek tekintik őket, amelyek problémákat okozhatnak, és abszolút igazuk van. A hid..
27 Feb Hogyan javíthatjuk a garnélák színét?
csigafa 0 1661
Hogyan javíthatjuk a garnélák színét? Írta: Michael  A törpe garnélák színe az egyik legfontosabb minőségi kritérium, és diktálja piaci árát. A garnélák tartása során a sápadt garnéla nem versenyképes termék. Ezért sok akvarista kérdezi ezeket az..
22 Sep Párduc rák (Parathelphusa pantherina)
csigafa 0 8078
Név: Párduc rák Tudományos név: Parathelphusa pantherina Származás: Indonézia, Sulawesi sziget Jellemzők: A párduc rák nagyon szép, de ritka édesvízi rák. Ez a rák tisztán csak a vizben él, szárazfőldi részre nincs szükség, és az állatok azt nem h..
03 Sep Emlékek.
csigafa 0 531
Egy közeli ismerősöm nagyon szeretet volna meglepni az ő általa évtizedek óta összegyűjtőt kagyló és csigaház gyűjteménnyel. Nem fogadtam el! Hogy miért nem? Mint egy villámcsapás, úgy döbbentem rá! Semmit nem érnek. A gyűjtésük emléke, az igen az é..
03 Sep Egy szempillantás alatt átugorva pár 100 km-t!
csigafa 0 633
Vízi csigagyűjtési szenvedélyem messzi tájra sodort szép hazámtól. Egy távoli kontinensen, Afrikában vagyunk, Délnyugat-Nigériában. Benue, a Niger folyó fő mellékfolyója, mintegy 1400 kilométer hosszú. Ez a folyó a régió fontos szállítási útvonala és..
03 Sep Almacsiga vs. Európai unió
csigafa 0 760
Az almacsiga család vagy más néven Ampullariidae tagjai édesvízi csigák, melyek a világ eltérő trópusi területein honosak. Számos fajuk eljutott a díszállat kereskedésekbe, és népszerű, házi kedvencé vált. 2012. november 8-ai hatállyal érvénybe lépet..
03 Sep Taia naticoides - pianocsiga
csigafa 0 291
Mindig nagy csodálattal nézem a német díszállat kereskedések óriási vízi csiga fajtaválasztékát. Rengeteg olyan fajt látok az internet világa segítségével, melyet világviszonylatban is igen ritkának számítanak. Kitűzött célom, hogy a hazai piacon is ..
03 Sep Lávacsiga – újdonság
csigafa 0 176
A lávacsigák még korántsem nevezhetőek elterjedtnek a hazai akváriumokban, e kevés fajjal rendelkező csoport tán legismertebb képviselője a Faunus ater, azaz a „klasszikus” lávacsiga, vagy másik nevén ördögcsiga. S bár kevés fajukat és variánsukat is..
Tételek: 1 - 12 / 13 (2 oldal)