Menü
Kosár

Blog RSS Feed

12 jún. Hogyan keress pénzt hal és garnéla tenyésztéssel!
csigafa 0 4227
Hogyan keress pénzt hal és garnéla tenyésztéssel!Ebben a cikkben megismerheted a pénzért haltenyésztés alapjait. Meg fogod tanulni, hogy ez sokkal kevesebb idő és pénz költséggel valósítható meg, mint amire számítanál,de ez sem egy gyors megga..
05 jún. A halál fehér gyűrűje
csigafa 0 6188
A halál fehér gyűrűjeFogadok, hogy bármelyik garnélatenyésztőnek volt olyan helyzete, hogy egy napon a garnélák aktívak voltak és normálisan viselkedtek, majd – mi ez a gyűrű a garnélámon? Sajnos a „Halál fehér gyűrűje” azt jelenti, hogy a garnél..
22 máj. Tündérmoha gondozási útmutató – Ültetés, termesztés és szaporítás
csigafa 0 7130
Tündérmoha gondozási útmutató – Ültetés, termesztés és szaporításAz azolla (más néven Mosquito páfrány) egy lenyűgöző, szapora és szívós vízi páfrány, amelyet a hobbibarátok gyakran használnak édesvízi akváriumuk, paludáriumok és tavak díszítésér..
14 máj. Az Amano garnélák tenyésztése
csigafa 0 6467
Az Amano garnélák tenyésztéseAz amano garnélák (Caridina multidentata) az édesvízi törpe garnélák egyik legnépszerűbb faja, amelyet általában akváriumi háziállatként tartanak. De ha pontosabban szeretne megtudni ezeknek a garnéláknak a tenyésztés..
30 ápr. Garnéla tenyésztés mesterfokon. – 2.rész  Hogyan lehet javítani a garnélák tenyésztési hatékonyságát
csigafa 0 3799
Garnéla tenyésztés mesterfokon. – 2.rész  Hogyan lehet javítani a garnélák tenyésztési hatékonyságátEbben a cikkben arról szeretnék beszélni, hogyan lehet javítani a Caridina garnélák tenyésztési hatékonyságát. Függetlenül attól, hogy akvarista..
14 febr. Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 37340
Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztésA Óriás Sepregető garnéla (Atya gabonensis) vagy a Gaboni Garnéla az egyik nyugat-afrikai édesvízi garnéla, és először Gabonban jelentették. Óriási méretük és félelmetes ..
14 febr. Rohamsisak csiga (Neritina Pulligera) – Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 2451
Rohamsisak csiga (Neritina Pulligera) – Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Vitathatatlanul az egyik legjobb algaevő csigafaj a hobbiban, a Neritina pulligera, más néven rohamsisak csiga, békés és kiváló kiegészítője a közösségi ak..
16 jan. Szükségünk van dekorációra? Egyszerű ötletek
csigafa 0 7702
Szükségünk van dekorációra? Egyszerű ötletekAz akváriumokban a dekorációkat nem csak a környezet szépítésére és csodálatos vízi tájak létrehozására használják . A valóságban más fontos szerepeik is vannak, mint a búvóhelyek, ívóhelyek, táplálékke..
08 jan. Garnélák viselkedése: Miért úsznak folyamatosan?
csigafa 0 3669
Ha azt akarjuk, hogy a garnélák egészségesek és boldogok legyenek , meg kell értenünk, mit mondanak a viselkedésükkel. Például mit jelent az, amikor eszeveszetten úszkálni kezdenek az akváriumban?Valójában nem ritka, hogy a garnélák szabálytalanul ..
31 júl. Hány garnéla lehet az akváriumban?
csigafa 0 9468
Hány garnéla lehet az akváriumban?Hány garnéla lehet az akváriumban, valószínűleg az egyik leggyakoribb kérdés a hobbiban ? A kérdés meglehetősen egyszerű, de bizonyos tényezőket is figyelembe kell venni a biztonságos állományszint kiszámításához..
06 jún. Pom Pom Rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 1833
Pom Pom Rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztésA Pom Pom rák (Ptychognathus Barbatus) teljesen vízi, édesvízi rák (Ne keverje össze az azonos nevű tengeri fajokkal). Ezek a rákok igazi ritkaságnak számítanak, és egészen újszerű..
06 jún. Minden a jótékony baktériumokról az akváriumokban
csigafa 0 2872
Minden a jótékony baktériumokról az akváriumokbanA nitrogénciklus (biológiai ciklus vagy nitrifikációs folyamat) a legfontosabb folyamat az akváriumban. Amikor erről beszélünk, jó baktériumtelepek (nitrifikáló baktériumok) létrehozására utalunk,..
Tételek: 1 - 12 / 44 (4 oldal)