Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

16 Jan Szükségünk van dekorációra? Egyszerű ötletek
csigafa 0 885
Szükségünk van dekorációra? Egyszerű ötletek Az akváriumokban a dekorációkat nem csak a környezet szépítésére és csodálatos vízi tájak létrehozására használják . A valóságban más fontos szerepeik is vannak, mint a búvóhelyek, ívóhelyek, táplálékke..
08 Jan Garnélák viselkedése: Miért úsznak folyamatosan?
csigafa 0 1385
Ha azt akarjuk, hogy a garnélák egészségesek és boldogok legyenek , meg kell értenünk, mit mondanak a viselkedésükkel. Például mit jelent az, amikor eszeveszetten úszkálni kezdenek az akváriumban? Valójában nem ritka, hogy a garnélák szabálytalanul ..
31 Jul Hány garnéla lehet az akváriumban?
csigafa 0 6395
Hány garnéla lehet az akváriumban? Hány garnéla lehet az akváriumban, valószínűleg az egyik leggyakoribb kérdés a hobbiban ? A kérdés meglehetősen egyszerű, de bizonyos tényezőket is figyelembe kell venni a biztonságos állományszint kiszámításához..
06 Jun Bucephalandra
csigafa 0
Bucephalandra   A Bucephalandra otthona Borneo, Indonézia, és Borneo szigetén endemikus, ezért csak ott terjesztik. Robert Schott botanikus 1885-ben fedezte fel először. Az összes Bucephalandra akváriumfaj e nemzetség három fő növényfajából származi..
06 Jun Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 17766
Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A Óriás Sepregető garnéla (Atya gabonensis) vagy a Gaboni Garnéla az egyik nyugat-afrikai édesvízi garnéla, és először Gabonban jelentették. Óriási méretük és félelmetes ..
06 Jun Pom Pom Rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 459
Pom Pom Rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A Pom Pom rák (Ptychognathus Barbatus) teljesen vízi, édesvízi rák (Ne keverje össze az azonos nevű tengeri fajokkal). Ezek a rákok igazi ritkaságnak számítanak, és egészen újszerű..
06 Jun Minden a jótékony baktériumokról az akváriumokban
csigafa 0 636
Minden a jótékony baktériumokról az akváriumokban A nitrogénciklus (biológiai ciklus vagy nitrifikációs folyamat) a legfontosabb folyamat az akváriumban. Amikor erről beszélünk, jó baktériumtelepek (nitrifikáló baktériumok) létrehozására utalunk,..
27 May Sárga pettyes tarisznyarák- Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 2963
Sárga pettyes tarisznyarák- Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A sárga pettyes tarisznyarákok érdekes és vonzó rákfajok, amelyek kiváló kiegészítői lehetnek az akváriumnak (paludarium). Gondolt már egy sárga pettyes tarisznyarák ta..
24 May Nyúlcsiga - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 1305
Nyúlcsiga - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A nyúlcsiga (Tylomelania) az élénk édesvízi csigák nemzetsége, amely az indonéziai Sulawesi édesvizű tavaiból került hozzánk. Jelenleg a tudományban mintegy 50 leírt faj nyúlcsiga talá..
24 May Mandarin rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 485
Mandarin rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Ma szeretnék beszélni az egyik legszebb rákról, amelyet megtalálhat nálunk - a mandarin rákról (Geosesarma krathing). Ezek az abszolút pompás és gyönyörű rákok minden paludáriumban bi..
07 Apr Hogyan tisztítsuk meg az akvárium szűrőt! Legfontosabb szabályok!
csigafa 0 16647
Hogyan tisztítsuk meg az akvárium szűrőt! Legfontosabb szabályok! Az akváriumszűrő az akvárium beállításának nélkülözhetetlen eleme. Óriási munkát végez az akvárium nitrogénciklusának stabilan tartása mellett , biztonságossá, egészségessé és a v..
28 Mar Az uborka és a cukkini blansírozása garnéláknak, csigáknak és halaknak.
csigafa 0 2601
Az uborka és a cukkini blansírozása garnéláknak, csigáknak és halaknak. Ma elmondom, hogyan készítsünk uborkát a halaknak, csigáknak és garnéláknak. Valójában megteheti más zöldségekkel is. Tehát, ha valamivel természetesebbet akarsz adni az akv..
Tételek: 1 - 12 / 39 (4 oldal)