Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

06 Jun Bucephalandra
csigafa 0
Bucephalandra   A Bucephalandra otthona Borneo, Indonézia, és Borneo szigetén endemikus, ezért csak ott terjesztik. Robert Schott botanikus 1885-ben fedezte fel először. Az összes Bucephalandra akváriumfaj e nemzetség három fő növényfajából származi..
06 Jun Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 15437
Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A Óriás Sepregető garnéla (Atya gabonensis) vagy a Gaboni Garnéla az egyik nyugat-afrikai édesvízi garnéla, és először Gabonban jelentették. Óriási méretük és félelmetes ..
06 Jun Pom Pom Rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 97
Pom Pom Rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A Pom Pom rák (Ptychognathus Barbatus) teljesen vízi, édesvízi rák (Ne keverje össze az azonos nevű tengeri fajokkal). Ezek a rákok igazi ritkaságnak számítanak, és egészen újszerű..
06 Jun Minden a jótékony baktériumokról az akváriumokban
csigafa 0 72
Minden a jótékony baktériumokról az akváriumokban A nitrogénciklus (biológiai ciklus vagy nitrifikációs folyamat) a legfontosabb folyamat az akváriumban. Amikor erről beszélünk, jó baktériumtelepek (nitrifikáló baktériumok) létrehozására utalunk,..
27 May Sárga pettyes tarisznyarák- Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 2859
Sárga pettyes tarisznyarák- Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A sárga pettyes tarisznyarákok érdekes és vonzó rákfajok, amelyek kiváló kiegészítői lehetnek az akváriumnak (paludarium). Gondolt már egy sárga pettyes tarisznyarák ta..
24 May Nyúlcsiga - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 225
Nyúlcsiga - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés A nyúlcsiga (Tylomelania) az élénk édesvízi csigák nemzetsége, amely az indonéziai Sulawesi édesvizű tavaiból került hozzánk. Jelenleg a tudományban mintegy 50 leírt faj nyúlcsiga talá..
24 May Mandarin rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés
csigafa 0 156
Mandarin rák - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztés Ma szeretnék beszélni az egyik legszebb rákról, amelyet megtalálhat nálunk - a mandarin rákról (Geosesarma krathing). Ezek az abszolút pompás és gyönyörű rákok minden paludáriumban bi..
07 Apr Hogyan tisztítsuk meg az akvárium szűrőt! Legfontosabb szabályok!
csigafa 0 8648
Hogyan tisztítsuk meg az akvárium szűrőt! Legfontosabb szabályok! Az akváriumszűrő az akvárium beállításának nélkülözhetetlen eleme. Óriási munkát végez az akvárium nitrogénciklusának stabilan tartása mellett , biztonságossá, egészségessé és a v..
28 Mar Az uborka és a cukkini blansírozása garnéláknak, csigáknak és halaknak.
csigafa 0 2199
Az uborka és a cukkini blansírozása garnéláknak, csigáknak és halaknak. Ma elmondom, hogyan készítsünk uborkát a halaknak, csigáknak és garnéláknak. Valójában megteheti más zöldségekkel is. Tehát, ha valamivel természetesebbet akarsz adni az akv..
13 Mar Élő növény vagy műnövény (előnyök és hátrányok)
csigafa 2 2482
Élő növény vagy műnövény (előnyök és hátrányok) A növények akváriumba való beültetésének lényegét nem lehet hangsúlyozni. Az akvaristák általában élő növényeket keresnek, az általuk nyújtott különféle előnyök miatt. Az akváriumi növények nagyban..
20 Feb Hogyan befolyásolja a hőmérséklet a garnélák szaporodását
csigafa 0 2841
Hogyan befolyásolja a hőmérséklet a garnélák szaporodását A víz hőmérséklete az egyik legfontosabb fizikai tényező, amely befolyásolja a garnélák túlélését, növekedését és szaporodását akváriumainkban. Ezért tudnunk kell a víz hőmérsékletének ha..
18 Feb Hogyan állítsunk be egy Iwagumi akváriumot
csigafa 0 711
Hogyan állítsunk be egy Iwagumi akváriumot Több mint biztos vagyok benne, hogy sokan közületek már tisztában vannak az Iwagumi kifejezéssel, különösen, ha gyakran használják az akvarisztikával kapcsolatos különféle fórumokat és portálokat az int..
Tételek: 1 - 12 / 36 (3 oldal)