Menü
Kosár

Garnéla-Caridina logemanni - Crystal red

Garnéla-Caridina logemanni - Crystal red
Garnéla-Caridina logemanni - Crystal red
Érdeklődj a készletről!
Garnéla-Caridina logemanni - Crystal red
Garnéla-Caridina logemanni - Crystal red
Garnéla-Caridina logemanni - Crystal red
  • Cikkszám: 1
1 590 Ft
Nettó ár: 1 252 Ft

A crystal red garnéla nagy becsben tartott a lágyvizes garnélák között. 

Amennyiben kezdő vagy kérlek nézz körül a csapvizes garnéla kínálataink között. Válogass abból a kategóriából, és keress minket, segítünk összeállítani számodra a legjobb garnéla csapatot.

Amennyiben haladó és profi garnélás vagy a legjobb helyen vagy. Tekintsd meg lágyvizes garnéláinkat és böngéssz kedvedre! Ha segítség kell, szólj és mi készen állunk!! :) 

A lágyvizes garnélák akváriumi víz paraméterének előkészítése és szinten tartása tapasztalatot igényel, azonban ez a művelet is könnyebbséget jelent már. Hiszen a digitális KH/GH és pH- mérő készülékek nagy segítséget nyújtanak számunkra.

Crystal red garnéla ősei nem más, mint a Távol-keleti tiszta és oxigéndús, lassú folyású folyók lakói az úgynevezett bee garnéla. 

 Tartása gondos odafigyelést kíván. 

Ügyeljünk a kristálytiszta vízminőségre, mivel erre rendkívül érzékeny. Ezek a garnélák nem olcsók, nehezen pótolhatóak.

Lágy vizes garnélák helyhez szoktatása fokozatos átszoktatást igényel.

Érkezésük után egy magasfalú tálkába óvatosan öntsük bele az új garnélákat vízével együtt.

Ez idő alatt a tárolóedényt szellőztessük folyamatosan és fokozatosan csepegtessük az előkészített medencénk vizének tartalmát.  Víz áteresztést végezhetjük 4 mm levegőcsővel is

Ez a művelet lassan fokozatosan történjen (40-50 perc), különben a garnélák nem tudnak akklimatizálódni! Gondosan figyeljünk a hőmérsékletre is. Csak, akkor álljunk neki az átszoktatáshoz, mikor a zacskóban lévő víz átvette az akvárium víz hőmérsékletét. Nincs helye az aggodalomnak! Szakembereink a garnélákat tiszta, dúsított oxigénnel zárják, így több napi oxigén mennyiséget biztosítanak garnéláid számára.

Amennyiben kérdés merül fel, hívj minket azonnal és segítünk a folyamat elvégzésben.

KH/GH: 2-12nk


PH: 5,5-7

TDS: 80-180

Hőmérséklet: 18-25 °C 

TDS: 80-180

Testhossz: 2,5-3 cm

Etetés: Örömmel fogyasztanak zöldséget- de ügyeljünk a víz értékeinek megtartására. a zöldség romlása a vízben felboríthatja a víz beállított adatait.

Lesüllyedő tabletta és granulátum megfelelő számukra. Javasoljuk a minőségi eleségek vásárlását, hiszen ezek összetételei tartalmaznak mindent, ami egészséges fejlődésükhöz nélkülözhetetlen, és a vizet sem szennyezi be.

Ajánljuk a minőséggel elkészített Aqua - Tropica Garnélás eleségeinket:

Aqua - Tropica Garnéla tápok,

GARNÉLA KERÁMIA BÚJKÁLÓ PIRAMIS "S" (ISTA,
 

levegőcső a vízáteresztéshez,

hozzájuk illő növényeink,

Sok síkert kívánunk!

CsigaFarm Csapata

 

 

 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!