Menü
Kosár

Csiga - Clithon sp. - "Pink Lady"

Csiga - Clithon sp. - "Pink Lady"
Csiga - Clithon sp. - "Pink Lady"
  • Cikkszám: 1
2 794 Ft
Nettó ár: 2 200 Ft

A porcelán csigákról azt tartják, hogy a legjobb csiga az algák fogyasztására. Különösen hatékonyak a kemény felületeken, például az üvegen lévő algák ellen. Teljesen biztonságban vannak minden halnál, garnélánál vagy növénynél Teljesen békések. A szaporodáshoz sós vízre van szükség, így soha nem fogják túlszaporítani az akváriumot. Ez tökéletes azoknak az akváriumi hobbistáknak, akik nem akarják, hogy csigák szaporodjanak! Mivel nem szaporodnak édesvízben, általában fiatalabb csigákat küldünk, hogy az ügyfelek teljes élettartamuk alatt élvezhessék őket.

Bármilyen típusú Neritina csigánál érdemes megbizonyosodni arról, hogy az akvárium vízfelszine nem túl magas, mivel ezek a csigák hajlamosak felmászni a vízvonalon túlra. Ezenkívül a neritinák nem tolerálják a magas nitráttartalmú vizet. Minden édesvízi csiga nagyon érzékeny a rézre, ezért vigyázzon a réz tartalmú szerekre.

 Mi tetszik ezekben a csigákban:

 Sok algát eszik

Nem szaporodik édesvízben

Növényekket nem bántja

Teljesen békés

Javasolt akvárium paraméterek:

Hőmérséklet : 18 ° - 29 ° C

pH :  6,5 - 8,0

KH : 5 - 12 dKH

Minimális akvárium méret : 2 liter csigánként

 

ÁPOLÁSI ÚTMUTATÓK:

Táplálkozás : A porcelán csigák megmaradhatnak az algákon, ha elegendő mennyiség van jelen az akváriumban. Étrendjük kiegészíthető algás tápokkal és / vagy blansírozott zöldségekkel, például cukkini, kelkáposzta, spenót vagy uborka.

Társas magatartás : Békés és magányos.

Származás : Indonézia

Átlagos felnőttméret : 1 - 1,5 cm


Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!