Menu
Your Cart

Szűrő felszerelések

Brand: Ista Model: 1
Aktív szén  - Ista kíváló minőségi termékeAz aktív szén az egyik legismertebb és legelterjedtebb kémiai szűrőanyag, használatával kristálytiszta vizet kapunk. Legfőbb előnye, hogy eltávolítja a víz elszíneződését okozó anyagokat és a szaganyagokat. Egy édesvízi akváriumban átlagos terhelés ..
2 899 Ft
Nettó ár:2 283 Ft
Brand: Ista Model: 1
Akváriumi csőtisztító kefe 160 cm - Aqua novaRugalmas kefe eltávolítja a szennyeződéseket és az algákat a csövek belsejéből.Fontos a külsőszűrő folyamatos karbantartása. Nem csak a szűrőház takarítása ,hanem a csővezetékek tisztántartására is figyelmet kell fordítanunk.Vezetéke..
2 413 Ft
Nettó ár:1 900 Ft
Model: 1
Vegyszermentes- CsigacsapdaÉdesvízi és tenderi akváriumban is alkalmazható ez a csigacsapda.A zöld műanyag pálcás bejáratoknál 1-1 fixáló rudacska rögzíthető, ennek segítségével megakadályozható, hogy kisebb halak bejussanak.A csapda állításával rákok és garnélák is összegyűjth..
5 030 Ft
Nettó ár:3 961 Ft
Hobby Filtervatta 100g, édes és tengervíz szűréséhez Hobby Filtervatta 100g, édes és tengervíz szűréséhez
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Model: 1
A Hobby Aqualon szintetikus szűrővatta akvárium szűrőbe.Kiváló felület a megtelepedő hasznos baktériumkultúráknak, valamint felfogja a legfinomabb lebegő szennyeződéseket.Praktikus kiszerelése miatt bármilyen akváriumi szűrőberendezéshez kivágható a megfelelő méret.Édesvízi és tengeri ak..
1 115 Ft
Nettó ár:878 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)