Menü
Kosár

ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló

Garnéla háló (teleszkópos nyél!)
ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló
  • Cikkszám: 1
2 959 Ft
Nettó ár: 2 330 Ft

ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló

Az ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló egy kiváló minőségű és praktikus eszköz, amelyet a Csigafram webshop kínálatában találhatunk. Ez a termék tökéletes választás minden akvarisztikai rajongónak és aquascape szerelmeseinek, akik szeretnének gondoskodni kedvenceikről, vagy éppen úgy döntöttek, hogy halakat és garnélákat tartanak otthonukban.
Ez a garnéla és halháló kifejezetten az előre megtervezett akváriumokhoz és tárolóhelyekhez lett tervezve, így mind az amatőrök, mind a profi akvarisztikusok számára ideális választást jelent. A háló kiváló minőségű szálakból készül, amelyek erős és tartós szerkezetet biztosítanak, ugyanakkor nem ártanak a halak vagy garnélák érzékeny bőrének és uszonyainak.
Ez a garnéla és halháló kényelmes markolattal rendelkezik, amely kiváló fogást biztosít a felhasználónak. Az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig használja a hálót, anélkül, hogy fáradtságot érezne a kezében. Ezenkívül a háló markolatának textúrája megakadályozza a csúszást, így biztonságos és pontos műveleteket végezhet az akváriumban.
Az ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló sokoldalú eszköz, amely számos feladatra alkalmazható. Használható halak, garnélák vagy akár más apróbb vízi élőlények halászatára és áttelepítésére az akváriumon belül, illetve ideális a víz növények vagy egyéb lebegő szennyeződések távolítására az akvárium felszínéről.
Minden részletre gondolva, a Csigafram webshop által kínált ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló minőségi és kényelmes műszaki jellemzőkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos és hatékony kezelést. Így a felhasználók magabiztosak lehetnek abban, hogy kiváló minőségű terméket kapnak az akváriumukhoz, amely hozzájárul a tiszta és egészséges környezet kialakításához a halak és garnélák számára.
A garnéla és halháló felépítése tökéletesen megfelel azoknak az igényeknek, amelyeket az akvarisztikában használt szűrési és tisztítási folyamatokhoz szükségesek. Az 50-65 cm között állítható hosszúságú teleszkópos nyél lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a hálót pontosan és könnyedén irányítsa, és könnyen elérhesse a nehezen hozzáférhető pontokat is.

Garnéla háló (teleszkópos nyél!)

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!