Menü
Kosár

Szűrőanyagok

Szűrőanyagok

Szűrőanyagok

Brand: Aquael Cikkszám: 1
Az aktív szén az egyik legismertebb és legelterjedtebb kémiai szűrőanyag, használatával kristálytiszta vizet kapunk. Legfőbb előnye, hogy eltávolítja a víz elszíneződését okozó anyagokat és a szaganyagokat. Egy édesvízi akváriumban átlagos terhelés mellett az aktív szén  4-6 hétig működik megfe..
3 700 Ft
Nettó ár:2 913 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Kék szűrőszivacs 50x50x5 cmUniverzális ritka szűrőszivacstömb számos felhasználásra.  Finom pórusok (PPI 30) lebegő szennyeződés kiszűrésére. Alkalmazható külsőszűrőkbe méretre vágva, oldalpolcos, matten, alsópolcos szűrőkben, illetve kerti tavak szűrőiben. Feszes alaktartása miatt, hosszú idei..
6 525 Ft
Nettó ár:5 138 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A kerámiagyűrűk porózus felülete optimális életkörülménytbiztosít a nagy mennyiségű nitrifikáló baktérium számára,javítva ezzel a biológiai szűrés hatását és stabilizálva a víz minőségét.A csomag tartalmaz egy hálós zsákot amely segít a kerámia gyűrűk egyszerű szűrőbe helyezésében és későbbi tisztán..
1 524 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
Brand: Ista Cikkszám: 1
Magas porozitású szerkezet, 1010 m2 felület literenként, amely optimális a nitrobaktérium kolónia fejlődéséhez, ezáltal rendkívül hatékony a tisztítás.Gyorsan csökkenti a vízben lévő nitrit és nitrát szintet.Természetes kvarcból készült, magas hőmérsékleten kezelve, amely biztosítja a nagy szilárdsá..
2 390 Ft
Nettó ár:1 882 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)