Menü
Kosár

Vegyszerek

Vegyszerek

Vegyszerek

Vegyszerek

Brand: Sera Cikkszám: 3040
Hosszútávon barátságos, biztonságos és tiszta vizet biztosít a díszhalaink számáraAzonnal eltávolítja a klórt és klór-aminokatMegköti a toxikus nehézfémek, mint például a réz, cink vagy ólomMegakadályozza a vízben az ammónia felszaporodásátpH semleges készítményGyorsan lehetővé teszi az új akvárium ..
1 683 Ft
Nettó ár:1 325 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 2560
Sera BaktopurVízkezelő szer díszhalak számára száj-és uszonyrothadás, illetve bakteriális betegségek ellen az édesvízi akváriumokbanA Sera Baktopur halpenész, columnaris, uszonyrothadás és más bakteriális megbetegedések elleni kezelést tesz lehetővé. A baktériumoknak fontos feladatuk van a..
4 852 Ft
Nettó ár:3 821 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 2140
Milyen betegségek ellen jó a Sera Costapur?Akiknek halai vannak, azok tudják, hogy semmivel sem egyszerűbb tartani őket, mint bármely más állatot. Persze nem kell levinni őket sétálni, valamint a szórakoztatás is sokkal egyszerűbb, mint más kedvenceknél, de ettől függetlenül ugyanúgy különböző veszé..
4 707 Ft
Nettó ár:3 706 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 2130
Milyen betegségek ellen jó a Sera Costapur?Akiknek halai vannak, azok tudják, hogy semmivel sem egyszerűbb tartani őket, mint bármely más állatot. Persze nem kell levinni őket sétálni, valamint a szórakoztatás is sokkal egyszerűbb, mint más kedvenceknél, de ettől függetlenül ugyanúgy különböző veszé..
2 670 Ft
Nettó ár:2 102 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 2320
A betegség enyhítésére és stressz esetén hasznosA sera ectopur egy oxigénleadó sókeverék stressz esetén történő ápolásra és a halak külső betegségei (pl. ektoparaziták, baktériumok, gombás fertőzések) elleni betegségek kezelésének hatékony támogatására.Tisztító oxigénnelEnyhíti a halak légzésétEnyhí..
2 923 Ft
Nettó ár:2 301 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 2240
Felhasználási információ sera mycopur • Vízelőkészítő díszhalak számára gombásodás, bőr- és kopoltyúférgek ellen az édesvízi akváriumban. Használati információ: Használat előtt felrázandó! 3 napig 20 csepp vagy 1 ml 20 literbe. Az 1. nap teáskanál sera ectopur (kb. 5 g) terméket adagolni 25 liter ví..
4 707 Ft
Nettó ár:3 706 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 2230
Felhasználási információ sera mycopur •Vízelőkészítő díszhalak számára gombásodás, bőr- és kopoltyúférgek ellen az édesvízi akváriumban.Használati információ: Használat előtt felrázandó! 3 napig 20 csepp vagy 1 ml 20 literbe. Az 1. nap teáskanál sera ectopur (kb. 5 g) terméket adagolni 25 liter vízh..
2 733 Ft
Nettó ár:2 152 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-1
Az algagátló hatásosan alkalmazható az akváriumokban előforduló zöld és barnaalgák írtására illetve fejlődésük gátolására.Lehetőleg részleges vízcsere után haszáljuk az oldatot az akvárium vízéhez.A kezelést 4 hetenként (vagy, amikor az algásodás újra megindul) ismételjük meg.Erőssen bea..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-2
A friss csapvíz oldott klórt tartalmazhat ami a halakra rendkívül mérgező.Az antiklór a víz klórtartalmát megköti, így a vízcsere biztonságos lesz.A friss víz mennyiségének megfelelő Antiklórt tegyünk az akváriumba vízcserekor.Az antiklór megköti a mérgező nehézfémeket ( pl réz), valamin..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Termékinformáció :"Aqua-Tropica Nano-Plant Carbo - 125ml for 3000 - CO² növényi műtrágya akváriumi növényekhez.Most praktikus adagolóval a könnyű és precíz adagolás érdekében! Az akváriumi növények megbízható ellátása szén-dioxiddal (CO²) az akváriumban. Az Aqua-Tropica Nano-Plant Carbo re..
3 611 Ft
Nettó ár:2 843 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Dr. Shrimp's Endobakt Aktiv bakteriális fertőzések és paraziták ellennyújt hatásos védelmet. 100%-ban természetes• nem tartalmaz rezet• bakteriális és gombás fertőzések kezelésének támogatására• endo- és ektoparaziták, például Vorticella ellenElsősegélynyújtás fertőzés eseténAkváriumokban való haszn..
4 223 Ft
Nettó ár:3 325 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-3
A Bio  Start egy hasznos baktérium kulturát és lebontó enzimet tartalmazó szuszpenzió.Kiváló eredménnyel használhatjuk az új akvárium betelepítésekor a biológiai lebontási folyamatok felgyorsítása, az un. új medence szindróma", (melyet a felszaporodó bomlástermékek okoznak) csökkentésére. ..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-4
Folyékony CO2- forrás káliummal -Liqui Carbo-2000 literhez- 40 mlA növényeknek a tápsókon kívül szénforrásra is szükségük van.Akváriumi körülmények között gyakran ennek hiánya akadályozza a fejlődést. A Liqui Carbo folyékony szénforrásként használhatóCO2- adagolás mellett vagy nélkül is. Ren..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Brand: JBL Cikkszám: 1
JBL NanoFerropol 24  Tápoldat kifejezetten a nano  -akváriumokban élő növények részére – az egészséges zöld és vörös színű levelekért!JBL Ferropol 24 - akváriumi növénytáp napi használatra. műtrágya akváriumba mindennapos használatra optimális adagolás azokkal a n..
2 019 Ft
Nettó ár:1 590 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-6
Akvárium díszhalak enyhe külső gombás, csillos paraziták okozta fertőzéseinek kezelésére, valamint új halak betelepítésekor a fertőzések elkerülésére alkalmazzuk.A kezelés időtartalma 2-3 nap, mely idő alatt a szűrést célszerű leállítani, de megfelelő levegőztetésről gondoskodnunk kell!..
806 Ft
Nettó ár:635 Ft
Brand: Panzi Cikkszám: 304328
Panzi pH Teszt akváriumi vízteszt színskálával – Az akváriumvíz pH értékének méréséhez használható indikátor folyadékos vízteszt.Panzi pH Teszt akváriumi vízteszt színskálával egy az akváriumvíz pH értékének méréséhez használható vízteszt. Használata egyszerű, a mellékelt színskála segítségével ..
1 267 Ft
Nettó ár:998 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-9
Parakill Turbo 200 literhezErős fertozottség, zsúfolt haltartás esetén alkalmazzuk. Darakór , fátyolbetegség, halpenész és bársonybetegséggyógykezelésére.A szer hatóanyagai berendezett medencében 2-3 nap alatt lekötödnek, ezért, ha szükséges pótoljuk azt. A kura befejezése után részleges ví..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 1
Sera Fishtamin Vitamin-  Emulgeáló multivitamin preparátum a halak erősítésére betegség idején ill. után, új akváriumba való behelyezés után, a növendékhalak nevelésére és a táplálék vitaminozására. Közvetlenül az akváriumvízbe adható. Jobb azonban hetente egyszer az etetés előtt halanként 6-7 ..
7 489 Ft
Nettó ár:5 897 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 1
A Tetra AquaSafe a vezetékes vizet azonnal a halak számára megfelelő akváriumvízzé alakítja.Az új formula elősegíti az egészséges vizet és egészséges halakról gondoskodik, mivel egyedülálló keverékét képezi természetes biopolimereknek és most már a klóramint is eltávolítja.A halak ..
1 043 Ft
Nettó ár:821 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 1
Kristály tisztává teszi az akvárium vizét- gyorsan és biztonságosan megszünteti a víz zavarosodást.- gyorsan gondoskodik a víz szemmel látható tisztaságáról- a lebegő részecskéket megköti, lehetővé téve, hogy a szűrőközegek ezeket kiszűrjék - már 2-3 óra után is látható különbség ..
7 154 Ft
Nettó ár:5 633 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 1
Tetra EasyBalance - Akváriumi vízkezelőszer, segítségével a víz PH, KH, valamint foszfát tartalma megbízhatóan stabil szinten tartható, ez gátolja az algaképződést is.Csökkenti a nitrát-tartalmat és a hirtelen savasság-csökkenés lehetőségét.  Létfontosságú vitaminokat tartalmaz, továbbiakba..
4 760 Ft
Nettó ár:3 748 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 1
Vízkezelő szer a pH- és a KH-érték ellenőrzött csökkentésére- 7,5 pH és 4° dH karbonátkeménység alatti trópusi akváriumvíz előállításához. - segítségével lehetséges a KH-érték pontos beállíása, és ezzel a pH-érték tartós szabályozása - biztonságos és egyszerű alkalmazás - a felszabaduló szén-..
4 742 Ft
Nettó ár:3 734 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 1
A Tetra Vital kiegészíti a vezetékes vizet a díszhalak származási helyére jellemző anyagokkal és így az akváriumvizet hozzáigazítja a természetes környezethez. létrehoz egy a fajnak megfelelő biológiai egyensúlyt és természetes életteret a természetesen aktív B-vitaminok és a j..
2 553 Ft
Nettó ár:2 010 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Tropical Antiklór - azonnali klór eltávolítás!100 ml = 1000 liter akváriumviz klórtalanitásához elegendő. (A flakon oldalán megtalálható mércével pontos adagolható!)ANTI-CHLOR akváriumi vízkezelŐ. A készítmény az akvárium céljára használt nyers csapvíz gyors kezelésére szolgál.&n..
2 032 Ft
Nettó ár:1 600 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
10 ml/ 100 liter akváárium víz klórtalanításához.( Flakon oldalán megtalálható mércével pontos adagolható!)ANTI-CHLOR akváriumi vízkezelŐ. A készítmény az akvárium céljára használt nyers csapvíz gyors kezelésére szolgál. Különösen akkor ajánlott, ha új akváriumot készít otthon vagy..
991 Ft
Nettó ár:780 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Bacto Active - baktériumok az akvárium számára100ml = 1500liter akváriumvizBACTO-ACTIVE élő baktériumkultúrák édesvízi és tengeri akváriumokhoz. A BACTO-ACTIVE olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan lebontják a közegben felhalmozódott szerves anyagokat. ..
2 780 Ft
Nettó ár:2 189 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Bacto Active - baktériumok az akvárium számára250ml = 3750liter akváriumvizBACTO-ACTIVE élő baktériumkultúrák édesvízi és tengeri akváriumokhoz. A BACTO-ACTIVE olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan lebontják a közegben felhalmozódott szerves anyagokat. ..
4 768 Ft
Nettó ár:3 754 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Bacto Active - baktériumok az akvárium számára30ml = 450liter akváriumvizBACTO-ACTIVE élő baktériumkultúrák édesvízi és tengeri akváriumokhoz. A BACTO-ACTIVE olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan lebontják a közegben felhalmozódott szerves anyagokat. E..
1 200 Ft
Nettó ár:945 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Esklarin + Aloe vera - vízkondicionáló100ml / 500L akváriumvízhezESKLARIN akvárium vízkezelés. Készítmény aloe vera kivonattal a nyers csapvíz kezelésére akváriumi célokra. Különösen ajánlott új akvárium felállításakor, vízcsere, karantén és gyógyulás során.Az alokával készült ES..
1 439 Ft
Nettó ár:1 133 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
50ml / 1250L akváriumvízhezESKLARIN akvárium vízkezelés. Készítmény aloe vera kivonattal a nyers csapvíz kezelésére akváriumi célokra. Különösen ajánlott új akvárium felállításakor, vízcsere, karantén és gyógyulás során.Az alokával készült ESKLARIN semlegesíti a halakat mérgező akvári..
2 915 Ft
Nettó ár:2 295 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Esklarin + Aloe vera - vízkondicionáló50ml / 250L  akváriumvízhezESKLARIN akvárium vízkezelés. Készítmény aloe vera kivonattal a nyers csapvíz kezelésére akváriumi célokra. Különösen ajánlott új akvárium felállításakor, vízcsere, karantén és gyógyulás során.Az alokával készült ESKLARI..
965 Ft
Nettó ár:760 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
FERRO-AKTIVFERRO-AKTIV kiegészítő vasalással vízi növények számára. Vaskiegészítő az akváriumokban termesztett vízi növényekhez. A vas szisztematikus feltöltésére szolgál vízben - ez egy elem, amely része a klorofillnek (növények fotoszintetikus festéke). A vashiány klorózissal ..
999 Ft
Nettó ár:787 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
ketapangKETAPANG tengeri mandula levél - természetes vízkezelő szer édesvízi akváriumokhoz. A KETAPANG szárított és aprított tengeri mandula (Terminalia catappa) levelek, amelyek természetesen javítják az akvárium vízminőségét. A KETAPANG tanninokat és huminsavakat vezet be a vízbe..
4 324 Ft
Nettó ár:3 405 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Querex - tölgyfa kéreg kivonat-fekete viz50ml = 500 liter akvárium vizQUEREX tölgyfa kéreg kivonat. Megkönnyíti az akváriumvíz elkészítését, hasonló tulajdonságokkal, mint a feketevízi biotóp. Az extraktumban található tanninok és huminvegyületek enyhén megsavanyítják a vize..
889 Ft
Nettó ár:700 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
SÓ ARTEMIA KELTETÉSHEZ!Az ARTEMIA SALT speciális só az artémiás keléshez. Az oldat előállításához speciális sós vizes keltető sót használnak, amelyben az Artemia salina cisztákat inkubálják. Nem tartalmaz a lárvákra mérgező jódot. A ciszták lehető legjobb kihasználása és a kel..
1 080 Ft
Nettó ár:850 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Sanital ketpang - akváriumsó ketapanggalA SANITAL PLUS KETAPANG egy akváriumsó ketapang levelek (tengeri mandula; Terminalia catappa) és tölgyfa kéreg kivonataival. A feketevízi biotópokban (pl. Diszkosz, vitorlás, neon stb.), Valamint a sósvízi biotópokban élő akváriumvíz kezelésére s..
838 Ft
Nettó ár:660 Ft
Tételek: 1 - 40 / 40 (1 oldal)