Menü
Kosár

Csapvízes garnélák (Neocaridina sp.)

Csapvízes garnélák (Neocaridina sp.)

Ha a csapvizes garnélák világában szeretnél barangolni, és minőségi, saját tenyésztésű garnélákat keresel, akkor jó helyen jársz! Célunk, hogy eljuttassuk neked Magyarország legnagyobb garnéla tenyészetéből származó, természetes és egészséges garnéláinkat, hogy felejthetetlené tegye akváriumodat.
Miért válassz minket? Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy minden garnélánk saját tenyésztésű. A Csigafarm garnélák csapvizen való tenyésztésére szakosodott, és folyamatosan törekszik a magas minőség és a fenntarthatóság elérésére. Tenyésztőtevékenységünk környezetbarát és gondosan ellenőrzött körülmények között zajlik, ahol a garnélák szabadon fejlődhetnek, anélkül, hogy szükségük lenne antibiotikumokra vagy más mesterséges anyagokra.
Szenvedélyünk a garnélák iránt garantálja, hogy az összes garnélánk gondosan válogatott és megfelelő fejlődési stádiumban van a kiszállítás előtt. Így biztosítjuk, hogy minden egyes garnéla, amit tőlünk rendelsz, egészséges és kiváló állapotban érkezzen meg hozzád. 
Rendeléseidet biztonságos csomagolásban szállítjuk, hogy minden garnéla épségben érkezzen hozzád. A Csigafarm garnélái az egész ország területére szállíthatók, így mindenki megkapja a lehetőséget, hogy természetes és egészséges garnélákkal gazdagítsa akváriumát.
Ha bármilyen kérdésed van a garnélák, a tenyésztési módszerek vagy a rendelési folyamatokkal kapcsolatban, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Csapattagjaink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek és válaszoljanak minden kérdésedre.
Bízunk benne, hogy az általunk kínált garnélák segítségével felejthetetlen akvárium élményhez jutsz, és hozzájárulunk a természetes és fenntartható akváriumok kialakításához.

Csapvízes garnélák (Neocaridina sp.)

Brand: Csigafarm Cikkszám: SIG-0001
A színes rili garnéla egy csodálatos és egyedi élőlény, melyet most 20 darabos csomagban lehet megvásárolni, ráadásul ingyenes szállítással. A színes rili garnéla ötvözi a csodás színpompát és a csodálatos alakot, így ideális választás minden akvárium szerelmese számára. A színes rili garn..
23 749 Ft
Nettó ár:18 700 Ft
Csigafarm - Calcium és vitamin keverék garnéláknak és vízicsigáknak 150 ml.
Új -33 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 111
Calcium és vitamin keverék garnéláknak és vízicsigáknak 150 ml-es kiszerelésben. Ez a saját fejlesztésű termék a Csigafarm által, mely egy alapvető anyag a csigafarmok garnéla és vízicsiga tenyészetében.A csigák és garnélák táplálkozásában kiemelten fontos szerepet játszik a megfelelő kalcium- és vi..
2 527 Ft 3 797 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Garnélatenyészetünkben kifejlesztett táp keverék.A Csigafarm által kifejlesztett speciális garnélatáp 150 ml-es kiszerelésben elérhető, és kiválóan alkalmas a garnélák egészséges táplálására és optimális fejlődésük támogatására. Ez a táplálék egyedülálló összetételével és magas minősé..
2 499 Ft
Nettó ár:1 968 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Égetett kerámia garnéla bujkáló 20 cm-es 8 db Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a csapvízes garnélákkal kapcsolatossan:Milyen típusú garnélákat lehet csapvízben tartani?A Neocaridina fajokon kívül még lehet Amanó garnélát (Caridina multidentata), és legyező garnélákat is tartani. Mindkét faj a s..
5 080 Ft
Nettó ár:4 000 Ft
Garnéla - 10 db Zöld zselé garnéla (Neocaridina sp. var. green jelly)
Új -20 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshopban mostantól elérhető a rendkívül különleges és gyönyörű kinézetű Zöld zselé garnéla (Neocaridina sp. var. green jelly). Ez a 10 db-os különleges garnéla szett egy igazán értékes és lenyűgöző díszítőelem lehet akváriumod számára.A zöld zselé garnéla csodálatos színt adhat az..
15 240 Ft 19 050 Ft
Nettó ár:12 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshopban számos különleges és érdekes vízi élőlényt találhatunk, köztük a rendkívül vonzó kék zselé garnélát, angolul blue jelly garnélát (Neocaridina sp.). Ez a fajta garnéla a garnélák szerelmeseinek igazi álma lehet, hiszen sajátos és csodás színezete miatt kitűnik a többi garnélátó..
1 791 Ft
Nettó ár:1 410 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshop kínálatában megtalálható a Narancs rili garnéla, mely tudományos nevén Neocaridina heteropoda var. orange rili-nak is ismert. Ez a lenyűgöző apró élőlény a garnélák családjába, a rákok rendjébe tartozik. Származási helye Délkelet-Ázsia, ahol a friss, tiszta vízben él.A Nara..
2 286 Ft
Nettó ár:1 800 Ft
Garnéla - Zöld rili garnéla 10 db ( Neocaridina sp )
Új -12 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafram webshopban kapható Zöld rili garnéla egy csodálatos és különleges akváriumi garnéla, amelyet Neocaridina sp. green rili néven is ismerhetünk. Ezek a kis garnélák a vízi élőlények kedvelői számára tökéletes választás lehetnek, hiszen nem csak élénk színeikkel varázsolják el a nézőket, de ..
27 940 Ft 31 750 Ft
Nettó ár:22 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshopban mostantól elérhető a rendkívül különleges és gyönyörű kinézetű Jade zöld garnéla (Neocaridina heteropoda var. jade green). Ez a 10 db-os különleges garnéla szett egy igazán értékes és lenyűgöző díszítőelem lehet akváriumod számára.A Jade zöld garnéla csodálatos színt adhat az ..
19 050 Ft 21 590 Ft
Nettó ár:15 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 6
A Csigafarm webshop legújabb kedvezményes csomagja 10 db különböző színű garnélát, melyek a Neocaridina sp. fajhoz tartoznak. Ez a termék már hosszú ideje az eggyik legtöbbet eladott sláger termékünk, több ezer elégedett vevő véleménye alapján. A garnélák szépségükkel és változatos színeikkel varázs..
7 150 Ft
Nettó ár:5 630 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 A Csigafarm webshop egy új, izgalmas terméket kínál a garnélák szerelmeseinek! A 10 db Narancs garnéla (Neocaridina heteropoda var. orange) egy lenyűgözően szép és élénk narancssárga színű garnélafaj, amely meghódítja a hobbi akvaristák szívét. Ezek a kis garnélák legfeljebb 2 centiméter hossz..
16 510 Ft
Nettó ár:13 000 Ft
Garnéla-100 db - Különböző színű garnéla - Neocaridina mix.(ingyenes szállítással az ország egész területére!)
Új -6 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 11
A Csigafarm webshop legújabb kedvezményes csomagja 100 db különböző színű garnélát, melyek a Neocaridina sp. fajhoz tartoznak. Ez a termék már hosszú ideje az eggyik legtöbbet eladott sláger termékünk, több ezer elégedett vevő véleménye alapján. A garnélák szépségükkel és változatos színeikkel varáz..
57 150 Ft 60 960 Ft
Nettó ár:45 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshop legújabb terméke, a Garnéla-20 db Amanó garnéla, különleges és népszerű választás minden akvarista számára. Ez az egzotikus társ az akváriumunkban nem csak díszítésnek szolgál, hanem fontos szerepet tölt be a víz minőségének fenntartásában és a biológiai egyensúly megőrzésében is..
35 999 Ft
Nettó ár:28 346 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 10
A Garnéla-20 db Cseresznye garnéla olyan különleges vízi élőlényeket kínál, amelyek ideálisak a akvarisztikához. Cseresznye garnéláknak is nevezik őket, hivatalos nevük pedig Neocaridina sp. red cherry. Ez a fajta garnéla lenyűgöző színeivel és aktív életformájával egyaránt lenyűgözi a vízi környeze..
15 367 Ft
Nettó ár:12 100 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshop termékkínálatában a garnélakedvelők számára elérhetővé válik a 20 db Fekete rili garnéla (Neocaridina sp. black carbon rili) fajta. Ez a különleges, népszerű garnéla előnyös lehet azoknak, akik a különleges és szép garnélákat szeretik tartani akváriumukban.A Fekete rili garn..
22 860 Ft
Nettó ár:18 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Neocaridina heteropoda var. orange rili Magyar név: Narancs rili garnéla Szinonímák: Neocaridina heteropoda var.  Csoport: Gerinctelenek Származás: Ázsia; Japán Testhossz: 2-3 cm Természetes élőhely:&n..
25 146 Ft
Nettó ár:19 800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 12
A Csigafarm webshop 20 darab Red Sakura garnéla csomagot kínál, amelyek ingyenes szállítással érkeznek hozzád. A garnélák tudományos neve Neocaridina sp. sakura, és ezek a szépséges vízi élőlények csodálatos színeikkel és kedvelhető jellemzőikkel vonzzák a figyelmet.A garnélák a háziállatok között m..
16 764 Ft
Nettó ár:13 200 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 11
A Csigafarm webshop legújabb kedvezményes csomagja 20 db különböző színű garnélát, melyek a Neocaridina sp. fajhoz tartoznak. Ez a termék már hosszú ideje az eggyik legtöbbet eladott sláger termékünk, több ezer elégedett vevő véleménye alapján. A garnélák szépségükkel és változatos színeikkel varázs..
12 700 Ft 15 500 Ft
Nettó ár:10 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Csigafarm webshop újabb kényelmes lehetőséget kínál az akvárium szerelmeseinek a gazdagításra: a Red Rili garnélákat. A Red Rili garnélák, amelyeknek latin nevük Neocaridina heteropoda var. rili, lenyűgöző és élénken színezett garnélák, amelyek a díszhalasok és a akváriumtulajdonosok nagy kedvence..
22 073 Ft
Nettó ár:17 380 Ft
Garnéla-50 db - Különböző színű garnéla Neocaridia sp., (ingyenes szállítással!)
Új -14 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 11
A Csigafarm webshop legújabb kedvezményes csomagja 50 db különböző színű garnélát, melyek a Neocaridina sp. fajhoz tartoznak. Ez a termék már hosszú ideje az eggyik legtöbbet eladott sláger termékünk, több ezer elégedett vevő véleménye alapján. A garnélák szépségükkel és változatos színeikkel varázs..
31 750 Ft 36 830 Ft
Nettó ár:25 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 27
   Tudományos név : Caridina multidentata Magyar név: Amano garnéla, Yamato garnéla Szinonímák: Caridina japonica Csoport: Gerinctelenek Származás: Ázsia; Japán Testhossz: 4-5 cm Természetes élőhely: Lassú folyású, va..
1 824 Ft
Nettó ár:1 436 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 95
Cseresznye garnéláknak is nevezik őket, hivatalos nevük pedig Neocaridina sp. red cherry. Ez a fajta garnéla lenyűgöző színeivel és aktív életformájával egyaránt lenyűgözi a vízi környezet szerelmeseit.A Cseresznye garnélák egyedülálló megjelenésüknek köszönhetően kiemelkednek a többi akvárium élőlé..
1 093 Ft
Nettó ár:861 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Csoport: Gerinctelenek Származás: Ázsia; Japán Testhossz: 2-3 cm Természetes élőhely: A vad színváltozat Kínában, Taiwanon és Vietnámban honos, de mesterségesen Japánban kezdték tenyészteni. Viselkedés: Békés, külön a számukra berendezett akváriumban tartsuk őket. Táplálkozás: Garnélaeleség.&nb..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Neocaridina Blue velvet - csapvízes garnélák sok örömet okoznak kezdő és haladógarnélatartók számára.Csoport: Gerinctelenek Származás: Ázsia; Japán Testhossz: 2-3 cm Természetes élőhely: A vad színváltozat Kínában, Taiwanon és Vietnámban honos, de mesterségesen Japánban kezdték tenyészte..
2 667 Ft
Nettó ár:2 100 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Óriás Sepregető garnéla - Részletes útmutató: Gondozás, étrend és tenyésztésAz Óriás Sepregető garnéla, vagy tudományos nevén Atya gabonensis, egy különleges és népszerű állat az akvaristák körében. Ez a fajta tulajdonképpen egy gigantikus garnéla, amelyet gyakran neveznek csigagarnélának is, mivel..
5 677 Ft
Nettó ár:4 470 Ft
Cikkszám: 1
Tudományos név: Neocaridina heteropoda var. riliMagyar név: Rili garnélaCsoport: GerinctelenekSzármazás: Ázsia; JapánTesthossz: 2-3 cmTermészetes élőhely: A vad színváltozat Kínában, Taiwanon és Vietnámban honos, de mesterségesen Japánban kezdték tenyészteni.Viselkedés:..
762 Ft 1 320 Ft
Nettó ár:600 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Élénk vörös színével, tündöklő jelenség ez a kis garnéla az akváriumban. A Red cherry garnélák még pirosabb, kitenyésztett változata. Tartása hasonlóan egyszerű, mint a cseresznye garnéláé. Vízparaméterekre nem kényes, akár csapvízben is tartható.  Más fajta Neocaridina heteropoda-kal ne t..
1 143 Ft
Nettó ár:900 Ft
Brand: Ista Cikkszám: 1
Az Ista garnéla kerámia bújkáló, piramis+ültető "S" egy rendkívül sokoldalú és hasznos kiegészítő a garnélák számára. Ez a termék nem csak egy búvóhelyet biztosít a garnélák számára, hanem egyben lehetőséget nyújt a növények ültetésére is az akváriumodban. Ezáltal nem csak a garnélák kényelmét és bi..
3 463 Ft
Nettó ár:2 727 Ft
Brand: Ista Cikkszám: 1
Természetes kő hatása révén, akváriumaink kedvelt dekorációs tárgya.Élő növény könnyedén megtelepszik benne. Garnélák a tereptárgy külső porózus-os felülete miatt, előszeretettel járják.Gyakran ismételt kérdések (GYIK) a csapvízes garnélákkal kapcsolatossan:Milyen típusú garnélákat lehet csapvízben ..
2 786 Ft
Nettó ár:2 194 Ft
Brand: Ista Cikkszám: 1
Az ISTA kerámia bújkáló piramis "M" ideális választás a garnélák számára, akik szeretnek elrejtőzni és biztonságban érezni magukat az akváriumban. A termék kiváló minőségű és gondosan megtervezett, hogy optimális környezetet biztosítson a garnélák számára a kényelmes életükhöz.A bújkáló piramis maga..
2 129 Ft
Nettó ár:1 676 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Az ISTA teleszkópos nyelű garnéla és halháló egy kiváló minőségű és praktikus eszköz, amelyet a Csigafram webshop kínálatában találhatunk. Ez a termék tökéletes választás minden akvarisztikai rajongónak és aquascape szerelmeseinek, akik szeretnének gondoskodni kedvenceikről, vagy éppen úgy döntöttek..
2 959 Ft
Nettó ár:2 330 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187221
A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára. Ez a vízelőkészítő egy speciálisan kifejlesztett formula, amely segít minimalizálni a vízben található káros anyagok hatásait és optimalizálja a vízminőséget a t..
2 520 Ft
Nettó ár:1 984 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187146
A Tetra Crusta Sticks egy kiváló minőségű, garnélák és rákok számára készült speciális vitaminos eleség. Ez a termék teljes mértékben kielégíti ezeknek a vízi élőlényeknek az étkezési igényeit, segítve őket egészségesen és aktívan tartani.Ez a 100 ml-es kiszerelés tökéletes választás a kisakváriumok..
3 122 Ft
Nettó ár:2 458 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Crusta sticks egy kiváló minőségű tengeri algás garnéla és rák táp, amely speciálisan kifejlesztve a kis rákok, garnélák és rákféleségek optimális táplálására. Ez a termék 100 ml-es kiszerelésben érhető el, ami elegendő egy hosszabb ideig tartó táplálási periódusra.Az egészséges és kiegye..
1 749 Ft
Nettó ár:1 377 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Crusta sticks egy kiváló minőségű tengeri algás garnéla és rák táp, amely speciálisan kifejlesztve a kis rákok, garnélák és rákféleségek optimális táplálására. Ez a termék 250 ml-es kiszerelésben érhető el, ami elegendő egy hosszabb ideig tartó táplálási periódusra.Az egészséges és kiegye..
3 275 Ft
Nettó ár:2 579 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Shrimp Sticks egy kiváló minőségű és tápláló garnéla táp, amelyet kifejezetten garnélák táplálására terveztek. Ez a termék a garnélák egészségének és vitalitásának megőrzését segíti, miközben kellemes és gazdag táplálékforrást biztosít számukra.A Tropical Shrimp Stick etetésével bizt..
1 501 Ft
Nettó ár:1 182 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Shrimp Sticks egy kiváló minőségű és tápláló garnéla táp, amelyet kifejezetten garnélák táplálására terveztek. Ez a termék a garnélák egészségének és vitalitásának megőrzését segíti, miközben kellemes és gazdag táplálékforrást biztosít számukra.A Tropical Shrimp Stick etetésével bizt..
2 985 Ft
Nettó ár:2 350 Ft
Tételek: 1 - 37 / 37 (1 oldal)