Menü
Kosár

Csigaevő csigák (Anentoma helena)

Csigaevő csigák (Anentoma helena)

A csigaevő csigák rendkívül érdekes és hasznos állatok, amelyek Magyarország legnagyobb vízicsiga tenyészetének egyik sláger termékét képezik. Ez a csigafajta tökéletes megoldást nyújt a túlszaprodott csigák karbantartására, így kiváló választás lehet minden olyan akváriumnál, ahol problémát okoznak a bőséges számuk.
A csigaevő csigák egyik legfontosabb tulajdonsága a táplálkozása. Ahogy a neve is sugallja, ezek az állatok kifejezetten csigák fogyasztására specializálódtak. Fontos megjegyezni, hogy a csigaevő csigák nem táplálkoznak más élőlényekkel vagy elhalt növényi anyagokkal, így a túlságosan szaporodott csigák élőhelyének fenntartására szolgálnak. Ezáltal az egyensúly helyreállítható az akváriumokban, és csökkenthető a csigák okozta károk mennyisége.
A csigaevő csigákhoz ideális életkörülményeket kell biztosítani. Elsősorban friss és tiszta vízre van szükségük. A víz hőmérsékletét 20-25 Celsius-fok között kell tartani, hogy a csigák megfelelően tudjanak fejlődni. Fontos továbbá a vízben található ásványi anyagok pótlása, amelyre számos termék áll rendelkezésre. Ezáltal biztosítható, hogy a csigaevő csigák megfelelően tudjanak táplálkozni és növekedni.
Összességében a csigaevő csigák kiváló választás a túlszaprodott csigák problémájának kezelésére. Méretükkel, táplálkozási szokásaikkal és természetes környezetet tiszteletben tartó élőhelyükkel minden olyan akvarista számára ideális segítséget jelentenek, akik szeretnék fenntartani az akváriumnak az egyensúlyát és szépségét. A csigaevő csigák szép és érdekes megjelenésükkel is hozzájárulnak az akvárium környezetének vonzóbbá tételéhez, így nem csoda, hogy népszerűek Magyarország legnagyobb vízicsiga tenyészetében.

Csigaevő csigák (Anentoma helena)

Brand: Csigafarm Cikkszám: 96
Élőhelye: Délkelet-Ázsia, Indonézia, Thaiföld, Malajzia gyors folyású folyók homokos partjain él. Az évek során elterjedt az egész világon, és ma már számos akvárium lakójaként megtalálható.Nyílt melegvízi források, patakok mentén képes életben maradni, ezért Tilos nyílt vizeint területére kihelyezn..
7 442 Ft
Nettó ár:5 860 Ft
Cikkszám: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
909 Ft
Nettó ár:716 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)