Menü
Kosár

Elevenszülő csigák (Viviparidae sp.)

Elevenszülő csigák (Viviparidae sp.)

A Csigafarm webshop "elevenszülő csigák" kategóriája kifejezetten az elevenszülő képességgel rendelkező csigafajokat foglalja magában. Ebben a kategóriában megtalálhatók a legkülönfélébb, lenyűgöző színvilággal rendelkező fajok, amelyek számos akvarisztikai hobbiállattartó számára kedvelt választást jelentenek. A csigák különleges tulajdonságaik mellett egyszerűen gondozhatók, valamint segítségükkel a víztisztaságot is javíthatjuk. Ezek a csigák hatékonyan táplálkoznak és képesek megtisztítani az akváriumot a tápanyagokban gazdag szerves anyagoktól, így hozzájárulnak az akvárium egészséges környezetének fenntartásához.
A csigák, amelyeket ezen a webshopon megtalálhatunk, nagy része Magyarország legnagyobb csigatenyészetéből származik. Ez a tenyészet rendkívül szigorú minőségellenőrzést végez a csigák gondozása és szaporítása során, így garantáltan egészséges és erős állatok kerülnek ki a tenyészetből. A tenyészet gondoskodik róluk, még a további szállítás előtt, hogy megfelelő kondícióval rendelkezzenek, valamint megfelelően adaptálódjanak a megváltozott környezeti körülményekhez.

Elevenszülő csigák (Viviparidae sp.)

Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 Néhány fontos információ erről a dekoratív édes vízi csigáról. Aranypettyes fiallócsiga (Filopaludina sp. golden spoted) őshazája Ázsia. Az Indokínai- félsziget területén, tavakban és csatorna rendszerek vízeiben élnek. Létük hasznos, vízrendszerekben szűrésként tevékenykednek. Már az 1860 as ..
1 905 Ft
Nettó ár:1 500 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
​​​​​​​​​​​​​​A Csigafarm webshop büszkén mutatja be legújabb termékét, a Pagoda csigát (Brotia pagodula). Ez a különleges kis élőlény a páratlan szépségével és érdekes kinézetével tökéletes választás minden csiga tartónak vagy egyszerűen csak azoknak, akik szeretik a természetet és szeretnének..
2 286 Ft
Nettó ár:1 800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Taia naticoides (Theobald; 1866)Szinonímák: Paludina naticoides (Theobald, 1866)Magyar név: Piano csigaCsoport: GerinctelenekSzármazás: Délkelet-Ázsia, Mianmar (Burma), Inle tóTesthossz: 3-4 cmTermészetes élőhely: A természetes élőhelyén az üle..
17 780 Ft
Nettó ár:14 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 8
Vásárolj most tavasszal az algapucoló csigáinkból és mellé válasz egy tavirózsát.A színt Te választod ki! Megjegyzésbe kérd a választott színt.Színek : fehér, rózsaszínTavi algaevő csiga( Kérésére egyedi árat kalkulálunk Önnek! )Európa szerte széles körben megtalálható..
47 498 Ft
Nettó ár:37 400 Ft
Cikkszám: 1
50 db Tavi algaevő csigaEurópa szerte széles körben megtalálható, hazánk legnagyobb kopoltyús elevenszülő fialó folyami vízi csigája.Gyorsfolyású kavicsos patakokban, folyókban lelhetünk rá. Mindig áramlással szemben másznak.Vivipariade családjába tartozik, hazánkban a Viviparus contectu..
27 940 Ft
Nettó ár:22 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 14
Üdvözlünk Kedves Tótulajdonos! Biztosak vagyunk benne, hogy mindent megteszel azért, hogy a Te tavad is meseszép legyen!!! Ehhez nincs kétség!Igényes elrendezés, a meseszép halaid és tavinövényeid, mind-mind a Te munkád dicsérik.Engedd meg nekünk, hogy megajándékozzuk munkádat mi is és&nbs..
16 900 Ft
Nettó ár:13 307 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 144
  Származása: Délkelet-Ázsia, Testhossz: 5-6 cm. Házuk szerkezete kúp alakú, színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja..
9 524 Ft
Nettó ár:7 499 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csigaTudományos név: Tylomelania super orange.Háza sötét barna, teste narancs színben pompázik!Származása:Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől.A tavak nagy részét a trópusi..
19 050 Ft
Nettó ár:15 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 125
  Származása: Délkelet-Ázsia,Testhossz: 5-6 cm. Házuk szerkezete kúp alakú, színe fehér, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja csigánkat.&nb..
2 330 Ft
Nettó ár:1 835 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 Filopaludine Martensi- "Kéknózi" elevenszülő csiga    Néhány fontos információ erről a dekoratív édes vízi csigáról. Filopaludina martensi őshazája Ázsia. Az Indokínai- félsziget területén, tavakban és csatorna rendszerek vízeiben élnek. Létük hasznos, vízrendszerekben szűréskén..
1 490 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Származása: Délkelet-Ázsia, Testhossz: 5-6 cm.Házuk szerkezete kúp alakú, színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja csigánkat. Testszínük szürkés, olykor ap..
2 290 Ft
Nettó ár:1 803 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csigaTudományos név: Tylomelania super orange.Háza sötét barna, teste narancs színben pompázik!Származása:Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől.A tavak nagy részét a trópusi..
3 899 Ft
Nettó ár:3 070 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 2
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania yellow spotted.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemzets..
2 650 Ft
Nettó ár:2 087 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Általános név: nyúlcsiga, star wars csiga, jar-jar csiga, sulawesi csiga Tudományos név: Tylomelania sp.Származása: Indonézia tavaiban találhatóak meg, a Matanó tó és a Poso tó igen híres a nyúlcsigák jelenlététől. A tavak nagy részét a trópusi fák terítik be.Testhossz: A nemze..
978 Ft
Nettó ár:770 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Csiga-Taia naticoides-Pianó csigaA Piano csiga édesvízben szaporodik, elevenszülő. Néhány hetente, általában az éjszaka folyamán a nőstény 2-4 mm nagyságú kiscsigát szül. Megfigyelések szerint a kiscsigák mérete változó lehet. Nem túlságosan szapora, így még az ideális körülmények között sem lep..
2 193 Ft
Nettó ár:1 727 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 Itt látható, hogy a tavi algaevő csiga milyen tökéletesen takarítja a köveket!  Tavi algaevő csigaEurópa szerte széles körben megtalálható, hazánk legnagyobb kopoltyús elevenszülő fialó folyami vízi csigája. Gyorsfolyású kavicsos patakokban, f..
838 Ft
Nettó ár:660 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Termékinformáció "Tylomelania spec. Mini"Tudományos név: Tylomelania spec.Német név: Mini-Tylomelania, sárga-fekete pigmeus gyöngytyúk-csigaSzármazás / terjesztés: Poso-tó a Sulawesi-n (Indonézia)Népesség: korábban vad forma, ma már elterjedt utódok az akváriumi hobbibanAjánlott ..
2 921 Ft
Nettó ár:2 300 Ft
Cikkszám: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
909 Ft
Nettó ár:716 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187221
A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára. Ez a vízelőkészítő egy speciálisan kifejlesztett formula, amely segít minimalizálni a vízben található káros anyagok hatásait és optimalizálja a vízminőséget a t..
2 520 Ft
Nettó ár:1 984 Ft
Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)