Menü
Kosár

Kagylók(Bivalvia)

Kagylók(Bivalvia)

A Csigafarm webshop-kagylók kategóriája olyan termékeket foglal magában, amelyeket Indonéziából származó állatok alkotnak. Az állatokat gondosan válogatják ki és karantén után értékesítésre kerülnek, hogy a vásárlók garantáltan egészséges és problémamentes állatokat kapjanak.
Az Indonéziából származó kagylók rendkívül érdekes és szép állatok, amelyek megkapó színekkel és mintázatokkal rendelkeznek. 
Ezek a kagylók rendkívül hasznosak lehetnek a víz és az akvárium aljzatának tisztításában. Táplálkozásuk egyedi, ez segít megelőzni a bomlási folyamatokat és javítja az akvárium vízminőségét. A kagylók tehát egyfajta természetes tisztítókészülékeknek tekinthetők, amelyek hozzájárulnak az akváriumok egészséges fenntartásához.
A Csigafarm webshop különböző fajtákat kínál az Indonéziából érkező kagylókból. Ezek a fajták eltérő méretűek, színűek és tulajdonságokkal rendelkeznek. Választhatunk például zöld, barna vagy sárga színű kagylók közül. Némelyikük kifejezetten nagy méretű lehet, míg mások kisebbek és alkalmasak lehetnek a kisebb akváriumokba is.
Fontos megemlíteni, hogy az Indonéziából származó kagylók gondozása viszonylag egyszerű, azonban bizonyos igényeik vannak. Megfelelő vízminőségre van szükségük, ezért fontos a rendszeres vízcserék és a szűrőrendszer karbantartása. Ezenkívül a kagylóknak szükségük lehet a megfelelő mennyiségű táplálékra, amelyet az akváriumba helyezett aljzatban található szerves anyagok biztosítanak.
A Csigafarm webshop kínálatában szereplő kagylók tehát nem csak szépek és különlegesek, hanem hasznosak is az akváriumokban. Ezért érdemes megfontolni ezeknek az állatoknak a beszerzését, ha egy gyönyörűen díszített akváriumot szeretnénk létrehozni, amely egészséges is marad. Remek választás lehetnek mind a kezdő akvaristák számára, mind pedig a tapasztaltabb hobbiisták számára.

Kagylók

Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua-Tropica Muschel-VITAL tartalmaz Artemia és plangton fehérjét, mely fontos és nélkülözhetetlen táplálék kagylóink számára.Aqua-Tropica Muschel-VITAL biztosítja a kagyló számára a szükséges energiát és tápanyagokat.Vitaminok, kalcium és montmorillonit (hidratált kalcium-aluminium szilikát..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)