Menü
Kosár

Pagoda csigák (Brotia sp.)

Pagoda csigák (Brotia sp.)

A Csigafarm webáruházban található Pagoda csigák kategóriája olyan termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy akváriumodban megtapasztalhasd a csigák különleges világát. Ezek a kis csigák nem csak érdekesek és szépek, hanem környezetünk szempontjából is kifejezetten hasznosak. Ezért hoztuk létre ezt a kategóriát, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb Pagoda csigát.
A Pagoda csigák különleges és változatos megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet. A színes és ámbrás héjuk vonzóvá teszi őket, így bármilyen akvárium díszítésére tökéletes választás lehetnek. A csigák rendkívül lassú mozgásukkal és különleges járásukkal különleges hangulatot teremtenek a környezetükben.
Azonban a Pagoda csigák nem csak esztétikai célokat szolgálnak. Ők valódi "természetbarátok", akik kitűnő környezetvédelmi szerepet töltenek be. Segítenek az akvárium talaj termékenységének növelésében, mivel táplálékukat komposztokból, elhalt növényi részekből és rothadó szerves anyagokból szerzik
A Csigafarm webáruházban a Pagoda csigák széles választéka áll rendelkezésre, hogy minden vásárlónk megtalálhassa a neki megfelelő fajtákat és méreteket. Az érdekelt vásárlók a weboldalunkon könnyen böngészhetik a kategóriát, és megtalálhatják azokat a csigákat, amelyek a legjobban illeszkednek a környezetükbe és az egyéni igényeikhez.
Ezért válassz a Csigafarm Pagoda csigák kategóriájából, hagyd, hogy ezek a különleges csigák általános hangulatot teremtsenek. 

Pagoda csigák

Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
​​​​​​​​​​​​​​A Csigafarm webshop büszkén mutatja be legújabb termékét, a Pagoda csigát (Brotia pagodula). Ez a különleges kis élőlény a páratlan szépségével és érdekes kinézetével tökéletes választás minden csiga tartónak vagy egyszerűen csak azoknak, akik szeretik a természetet és szeretnének..
2 286 Ft
Nettó ár:1 800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 144
  Származása: Délkelet-Ázsia, Testhossz: 5-6 cm. Házuk szerkezete kúp alakú, színe barna, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja..
9 524 Ft
Nettó ár:7 499 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 125
  Származása: Délkelet-Ázsia,Testhossz: 5-6 cm. Házuk szerkezete kúp alakú, színe fehér, ez lehet világos vagy sötét árnyalatú is. A kanyarulatok mentén megjelenik e fajra jellemző spirálisan végig futó sötét barna csík, mely még díszesebbé varázsolja csigánkat.&nb..
2 330 Ft
Nettó ár:1 835 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Brotia manningi méhcsigának 4 cm-ig elkeskenyedő héja van. Thaiföldről származik, ahol meglehetősen elterjedt, és szintén nagy számban fordul elő. Jellegzetes torony alakú házát fedél (operculum) zárja le. A héj alapszíne a bézs világosbarnától a sárgás..
2 286 Ft
Nettó ár:1 800 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187221
A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára. Ez a vízelőkészítő egy speciálisan kifejlesztett formula, amely segít minimalizálni a vízben található káros anyagok hatásait és optimalizálja a vízminőséget a t..
2 520 Ft
Nettó ár:1 984 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)