Menü
Kosár

Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita)

Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita)

A Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita) kategória a Csigafarm Akvarista Webáruházának egyik lenyűgöző része, amely minden rák szerelmese számára elképesztő kínálatot nyújt. Itt megtalálhatod a legsokoldalúbb és legérdekesebb rákszereplőket, akik garantáltan elbűvölnek és mohón elkápráztatnak.
Kezdjük a Cherax rákokkal! Ezek az alakjukban és színvilágukban is változatos, valódi szemgyönyörködtetők. A Cherax rákok gyönyörűen adaptálódnak az akvárium környezetéhez, és elképesztő színekben pompáznak. Ha inspirálódni szeretnél, nézd meg a kínálatot, ahol a különleges Cherax rákok megtalálhatók.
A Procambarus rákok is különlegesek, és igazi szépségük a különleges színekben rejlik. Ezek a gyönyörű élőlények kiválóan érzik magukat a díszakváriumokban, ráadásul könnyedén adaptálódnak az új környezethez. Ha élénkebb, feltűnőbb színű rákot szeretnél, a Procambarus választék remek választás lehet.
A Cambarrelus rákok szintén megtalálhatók a kategóriában, és valódi szépségeknek számítanak. Ezek a rákok változatos színűek és sokféleképpen kombinálhatók más akvárium lakóival. Fedezd fel az egyedi színkombinációkat és válassz egy Cambarrelus rákot a saját akváriumod díszeire.
Nem csak a vízben élő rákokat találod, hanem a szárazföldre is adaptálódott rákfajokat is. Ebben a kategóriában megtalálod a Geosesarma rákokat, amelyek igazi látványosságnak számítanak az akvaristák körében. Ezek a rákok különleges színvilággal és rendkívül élénk mozgással rendelkeznek. Ha különleges élőlényt szeretnél a szárazföldre vagy terráriumba, a Geosesarma választékát kedvedre válogathatod.
Végül, de nem utolsósorban: a Coenobita rákok. Ezek a kis rákok hírhedt módon elfoglalják a kagylóhéjakat, és hátuktáskaként hordozzák azokat. Különleges szokásaik révén valódi kis kalandokat hoznak az akvarisztika világába. A Coenobita rákokra kifejezetten jellemző, hogy érdekes viselkedéssel és szépséggel büszkélkedhetnek.
Ez a Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita) kategória valódi paradicsom minden rák szerelmese számára. Legyen szó a különleges Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma vagy Coenobita rákokról, mindegyikük garantáltan felkelti az érdeklődést és színesíti az akváriumodat. Válaszd a Csigafarm Akvarista Webáruházának kategóriáját, és merülj el ennek a varázslatos rákvilágnak a csodálatában!

Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita)

Brand: Csigafarm Cikkszám: SIG-0002
https://www.youtube.com/watch?v=6pWTTp37oU8Kiváló takarmányeleségként szolgál a ragadozó életmódot folytató élőlények számára.Teknősök, gömbhalak, sügerek, rákok kedvenc eledele. Élve és fagyasztott formába is adható kedvenceinknek.A megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje és k..
10 795 Ft
Nettó ár:8 500 Ft
Brand: JBL Cikkszám: JBL31565
Novo Crabs JBL  - Garnélatáp- 100ml/49gEleség ollós rákoknak. A vízben nagyon lassan oldódik.5% farosttal és 10% gyógynövénnyel.Az eleség összetétele kifejezetten a tipikus mindenevő rákok igényeinek megfelelő: nagy arányban tartalmaz zöld növényi részeket és rostdús gyógynövényeket..
2 240 Ft
Nettó ár:1 764 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Pom Pom Rák -  A nano akvárium új csodájaként is szerepel.Élőhelye: Ázsia, Afrika.Ez az apró ollós rák rendkívül békés. Csigák és garnélák mellé kellő búvóhely esetén párosíthatóak. Minden evő, a növényi és fehérje eredetű táplálékot is megeszi. Algával is táplálkozik. Pamacsát a táplálék ..
6 845 Ft
Nettó ár:5 390 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Cambarellus patzcuarensis (Villalobos; 1943) Szinonímák: Cambarellus montezumae patzcuarensis, Cambarellus patzcuarensis Fitzpartick, Cambarellus patzcuarensis var. Orange, CPO Magyar név: Narancs törperák Csoport: Gerinctelenek ..
3 556 Ft
Nettó ár:2 800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Név: Párduc rákTudományos név: Parathelphusa pantherinaSzármazás: Indonézia, Sulawesi szigetJellemzők: A párduc rák nagyon szép, de ritka édesvízi rák. Ez a rák tisztán csak a vízben él, szárazföldi részre nincs szükség, és az állatok azt nem használják. A rákok meglehetősen kompatibilis..
4 191 Ft 6 299 Ft
Nettó ár:3 300 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 Tudományos név:  Potamocypoda pugil Német név: szellem törpe rák, törpe szellemrák, szellemrák, szellemhomokrákSzármazási hely:  Malajzia, IndonéziaMérete: kb 1 cm páncélszélesség Hőmérséklet: 24-28 fok Táplálkozás: mindenevő Etetési java..
20 900 Ft
Nettó ár:16 457 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187146
A Tetra Crusta Sticks egy kiváló minőségű, garnélák és rákok számára készült speciális vitaminos eleség. Ez a termék teljes mértékben kielégíti ezeknek a vízi élőlényeknek az étkezési igényeit, segítve őket egészségesen és aktívan tartani.Ez a 100 ml-es kiszerelés tökéletes választás a kisakváriumok..
3 122 Ft
Nettó ár:2 458 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Crusta sticks egy kiváló minőségű tengeri algás garnéla és rák táp, amely speciálisan kifejlesztve a kis rákok, garnélák és rákféleségek optimális táplálására. Ez a termék 250 ml-es kiszerelésben érhető el, ami elegendő egy hosszabb ideig tartó táplálási periódusra.Az egészséges és kiegye..
3 275 Ft
Nettó ár:2 579 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)