Menü
Kosár

Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita)

Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita)

A Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita) kategória a Csigafarm Akvarista Webáruházának egyik lenyűgöző része, amely minden rák szerelmese számára elképesztő kínálatot nyújt. Itt megtalálhatod a legsokoldalúbb és legérdekesebb rákszereplőket, akik garantáltan elbűvölnek és mohón elkápráztatnak.
Kezdjük a Cherax rákokkal! Ezek az alakjukban és színvilágukban is változatos, valódi szemgyönyörködtetők. A Cherax rákok gyönyörűen adaptálódnak az akvárium környezetéhez, és elképesztő színekben pompáznak. Ha inspirálódni szeretnél, nézd meg a kínálatot, ahol a különleges Cherax rákok megtalálhatók.
A Procambarus rákok is különlegesek, és igazi szépségük a különleges színekben rejlik. Ezek a gyönyörű élőlények kiválóan érzik magukat a díszakváriumokban, ráadásul könnyedén adaptálódnak az új környezethez. Ha élénkebb, feltűnőbb színű rákot szeretnél, a Procambarus választék remek választás lehet.
A Cambarrelus rákok szintén megtalálhatók a kategóriában, és valódi szépségeknek számítanak. Ezek a rákok változatos színűek és sokféleképpen kombinálhatók más akvárium lakóival. Fedezd fel az egyedi színkombinációkat és válassz egy Cambarrelus rákot a saját akváriumod díszeire.
Nem csak a vízben élő rákokat találod, hanem a szárazföldre is adaptálódott rákfajokat is. Ebben a kategóriában megtalálod a Geosesarma rákokat, amelyek igazi látványosságnak számítanak az akvaristák körében. Ezek a rákok különleges színvilággal és rendkívül élénk mozgással rendelkeznek. Ha különleges élőlényt szeretnél a szárazföldre vagy terráriumba, a Geosesarma választékát kedvedre válogathatod.
Végül, de nem utolsósorban: a Coenobita rákok. Ezek a kis rákok hírhedt módon elfoglalják a kagylóhéjakat, és hátuktáskaként hordozzák azokat. Különleges szokásaik révén valódi kis kalandokat hoznak az akvarisztika világába. A Coenobita rákokra kifejezetten jellemző, hogy érdekes viselkedéssel és szépséggel büszkélkedhetnek.
Ez a Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita) kategória valódi paradicsom minden rák szerelmese számára. Legyen szó a különleges Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma vagy Coenobita rákokról, mindegyikük garantáltan felkelti az érdeklődést és színesíti az akváriumodat. Válaszd a Csigafarm Akvarista Webáruházának kategóriáját, és merülj el ennek a varázslatos rákvilágnak a csodálatában!

Rákok (Cherax, Procambarus, Cambarrelus, Geosesarma, Coenobita)

Brand: JBL Cikkszám: JBL31565
Novo CrabsM wafer JBL  - Garnélatáp- 100ml/49gEleség ollós rákoknak. A vízben nagyon lassan oldódik.5% farosttal és 10% gyógynövénnyel.Az eleség összetétele kifejezetten a tipikus mindenevő rákok igényeinek megfelelő: nagy arányban tartalmaz zöld növényi részeket és rostdús gyógynövényeket, feh..
1 869 Ft 2 240 Ft
Nettó ár:1 472 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Procambarus alleniSzinonímák: Kubai kékrákMagyar név: Világító kékrákCsoport: GerinctelenekSzármazás: Észak-Amerika, déli része, FloridaTesthossz: 10 cmTermészetes élőhely:Viselkedés: Közepesen agresszív, tartható nagy testű halak akváriumában is, d..
9 300 Ft
Nettó ár:7 323 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Tudományos név: Cambarellus patzcuarensis (Villalobos; 1943) Szinonímák: Cambarellus montezumae patzcuarensis, Cambarellus patzcuarensis Fitzpartick, Cambarellus patzcuarensis var. Orange, CPO Magyar név: Narancs törperák Csoport: Gerinctelenek ..
3 556 Ft
Nettó ár:2 800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
 Tudományos név:  Potamocypoda pugil Német név: szellem törpe rák, törpe szellemrák, szellemrák, szellemhomokrákSzármazási hely:  Malajzia, IndonéziaMérete: kb 1 cm páncélszélesség Hőmérséklet: 24-28 fok Táplálkozás: mindenevő Etetési java..
20 900 Ft
Nettó ár:16 457 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187146
A Tetra Crusta Sticks egy kiváló minőségű, garnélák és rákok számára készült speciális vitaminos eleség. Ez a termék teljes mértékben kielégíti ezeknek a vízi élőlényeknek az étkezési igényeit, segítve őket egészségesen és aktívan tartani.Ez a 100 ml-es kiszerelés tökéletes választás a kisakváriumok..
3 122 Ft
Nettó ár:2 458 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Crusta sticks egy kiváló minőségű tengeri algás garnéla és rák táp, amely speciálisan kifejlesztve a kis rákok, garnélák és rákféleségek optimális táplálására. Ez a termék 250 ml-es kiszerelésben érhető el, ami elegendő egy hosszabb ideig tartó táplálási periódusra.Az egészséges és kiegye..
3 275 Ft
Nettó ár:2 579 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)