Menü
Kosár

Szárazföldi csigák (Achatina sp.)

Szárazföldi csigák (Achatina sp.)

A Szárazföldi csigák (Achatina sp.) kategória a Csigafarm Akvarista Webáruházban többféle egyedi és izgalmas csigafajt kínál az érdeklődők számára. Ez a kategória elsősorban azoknak szól, akik érdeklődnek a különböző színes, változatos mintázatú csigák iránt, és szívesen tartanának egy nem mindennapi háziállatot.

Szárazföldi csigák, vagy más néven óriáscsigák csodálatos állatok, amelyek számtalan érdekességet nyújtanak tulajdonosaiknak. Ezek a csigák méreteikről híresek, hiszen képesek akár 30 cm hosszúságot is elérni. Sokan meglepődhetnek ezen, hiszen a csigák nem hagyományos háziállatként ismertek, viszont ez a jellegzetesség teszi őket igazán egyedülállóvá és érdekessé.
A Szárazföldi csigák kategóriában megtalálhatóak a különböző Achatina fajok, amelyek közül néhány rendkívül impozáns megjelenéssel rendelkezik. Például az Achatina fulica, közismert nevén óriáscsiga, világossárga vagy barna testével és sötét csíkozásával kápráztatja el a figyelmet. Ezzel szemben az Achatina achatina, a mágneses kagylójáró csiga, hihetetlenül nagy testmérettel rendelkezik és dús mintázatával lenyűgözi az embereket.
Ezek a csigák ideális kisállatok lehetnek azoknak, akik szeretnének egy olyan társat, amely relatíve könnyen tartható. Az Achatina fajok robosztus testfelépítése megkönnyíti az ápolásukat, mivel ellenálló képességük magas. Emellett kifejezetten lassú mozgásuk nyugodtságot áraszt, és kevés energiát igényel.
A szárazföldi csigák különleges metabolizmussal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy csak kevés táplálékra van szükségük az élethez. Általában zöldségeket, gyümölcsöket és babot fogyasztanak, így könnyen tarthatók és olcsón táplálhatók. Azonban fontos, hogy figyelemmel kísérjük a táplálkozásukat, és megfelelően neveljük őket, hogy egészségesek maradjanak.
A Szárazföldi csigák kategóriában fellelhetőek a csigákhoz szükséges kiegészítők is, mint például terráriumok, talaj. Ezek az elemek elősegítik a csigák optimális környezetét, és biztosítják kényelmes tartásukat.
Ha valaki egyedi kisállatot szeretne otthonába, amely kellemes figyelmet kap, akkor érdemes felfedezni a Szárazföldi csigák (Achatina sp.) kategóriát a Csigafarm Akvarista Webáruházban. Itt garantáltan megtalálja az álmai csigáját, és lehetőséget kap arra, hogy a csigák csodás világába merüljön el.

Szárazföldi csigák (Achatina sp.)

Brand: Ista Cikkszám: APT-6
Akvárium 20 L Nano- Ista Diamant GlassNano akvárium: Szögletes akvárium   /35x23x25cm/  20 liter Gépi csiszolású 5mm vastag üvegből.Gyémánt üveg- Speciális átláthatóság- Természete színek tökéletes visszaadása érdekében.Akvárium  aljan rögzített poli..
17 488 Ft
Nettó ár:13 770 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Állataink etetésére  és itatására könnyen tisztántartható etetőtál.Vegyes és élő eleség elhelyezésére kíválóan alkalmas.Kerámia anyagnak köszönhetően a víz megtartóképessége kiválló.Anyagában festett.A kép illusztráció, a méretadatok valósak!Termék színében és formájában kis..
1 088 Ft
Nettó ár:857 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT34
Tartalmát megvizsgálva ajánljuk ezt az eleségtápot.A tökéletes étrend kiegészítőjeként ajánljuk szárazföldi csigáitok számára. Benne lévő vitaminok és ásványi anyagok elősegítik a szép ház fejlődését.Egy új recept, amelyet a növényevő állatok igényeihez igazítottak, fűben és gyógynövényben gazd..
678 Ft
Nettó ár:534 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)