Menü
Kosár

Tányércsigák (Planorbis sp.)

Tányércsigák (Planorbis sp.)

A Tányércsigák (Planorbis sp.) kategória a Csigafarm akvarista webáruházban különleges és érdekes vízi élőlényeket kínál a hobbik akvaristák számára. Azoknak, akik szeretik a változatos színekben pompázó kis csigákat, ez a kategória fantasztikus választás lehet.
A tányércsigák különböző fajokat foglalnak magukba, amelyek egyedülállóak a megjelenésükben és viselkedésükben. Ezek a csodálatos kis élőlények apró méretükkel és érdekfeszítő mozgással bűvölik el az akvaristákat. A Planorbis sp. tányércsigák különösen népszerűek a vízi környezet szerelmesei körében.
A tányércsigákra a jellemző, hogy testük kerek és lapos, emiatt estek át a tányér alakú nevezéken. Ezek az aprócska csigák széles színválasztékkal rendelkeznek, így mindenki találhat a saját ízlésének megfelelőt a különböző fajták között. A vibrálóan élénk színek mellett megtalálhatóak a pasztell árnyalatokkal és a természet ihlette mintákkal rendelkező példányok is.
A tányércsigák viselkedése is izgalmas és figyelemreméltó. Habár lassú mozgásuk miatt a nevükhöz méltóan úgy tűnhet, hogy csak egy helyben "csüngnek", valójában folyamatosan vizsgálják a víz különböző szegleteit. Tányér alakú testük megkönnyíti számukra a mozgást, valamint lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén fel- és leszereljenek a víz felszínén.
Ezek a bájos kis csigák nemcsak szépek, hanem nagyon hasznosak is az akváriumokban. Tisztító munkát végeznek, mivel algaevéssel táplálkoznak. Így segítenek fenntartani az akvárium optimális környezetét és természetes egyensúlyát. A tányércsigák beilleszthetők bármilyen típusú akváriumba, kezdő és tapasztalt akvaristáknak egyaránt ajánlottak.
A Csigafarm akvarista webáruházban a Tányércsigák (Planorbis sp.) kategória változatos kínálattal várja az érdeklődőket. Itt mindenki megtalálhatja a kívánt tányércsigát, legyen az színben, méretben vagy mintában különböző. Minden csiga alaposan kiválogatott, egészséges példány, hogy garantáljuk a legjobb minőséget.
Fedezd fel a csodálatos tányércsigák világát és tegyél akvariumodba egyedülálló színfoltot! A Tányércsigák (Planorbis sp.) kategória a Csigafarm akvarista webáruházban kiváló választás azoknak, akik egyedi és különleges vízi élőlényekkel szeretnék díszíteni otthonuk akváriumát.

Tányércsigák (Planorbis sp.)

Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
E különleges és gyorsan szaporodni képes csigák a tüdős csigák közé tartozó családba sorolandóak. Ez a család igen nagy, közel 40 nemzetséget, illetve megközelítőleg 300 fajt tartanak nyilván. Számai folyamatosan változnak az új fajok felfedezése és más fajok eltünésének következménye miatt.A P..
11 430 Ft 12 700 Ft
Nettó ár:9 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: SIG-0002
https://www.youtube.com/watch?v=6pWTTp37oU8Kiváló takarmányeleségként szolgál a ragadozó életmódot folytató élőlények számára.Teknősök, gömbhalak, sügerek, rákok kedvenc eledele. Élve és fagyasztott formába is adható kedvenceinknek.A megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje és k..
10 795 Ft
Nettó ár:8 500 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
E különleges és gyorsan szaporodni képes csigák a tüdős csigák közé tartozó családba sorolandóak. Ez a család igen nagy, közel 40 nemzetséget, illetve megközelítőleg 300 fajt tartanak nyilván. Számai folyamatosan változnak az új fajok felfedezése és más fajok eltünésének következménye miatt.A P..
11 430 Ft 12 700 Ft
Nettó ár:9 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 7
https://www.youtube.com/watch?v=6pWTTp37oU8Kiváló takarmányeleségként szolgál a ragadozó életmódot folytató élőlények számára.Teknősök, gömbhalak, sügerek, rákok kedvenc eledele. Élve és fagyasztott formába is adható kedvenceinknek.A megfelelő minőségű és mennyiségű fehérje és ..
2 225 Ft
Nettó ár:1 752 Ft
Cikkszám: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
909 Ft
Nettó ár:716 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187221
A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára. Ez a vízelőkészítő egy speciálisan kifejlesztett formula, amely segít minimalizálni a vízben található káros anyagok hatásait és optimalizálja a vízminőséget a t..
2 520 Ft
Nettó ár:1 984 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)