Menü
Kosár

Tányércsigák (Planorbis sp.)

Tányércsigák (Planorbis sp.)

A Tányércsigák (Planorbis sp.) kategória a Csigafarm akvarista webáruházban különleges és érdekes vízi élőlényeket kínál a hobbik akvaristák számára. Azoknak, akik szeretik a változatos színekben pompázó kis csigákat, ez a kategória fantasztikus választás lehet.
A tányércsigák különböző fajokat foglalnak magukba, amelyek egyedülállóak a megjelenésükben és viselkedésükben. Ezek a csodálatos kis élőlények apró méretükkel és érdekfeszítő mozgással bűvölik el az akvaristákat. A Planorbis sp. tányércsigák különösen népszerűek a vízi környezet szerelmesei körében.
A tányércsigákra a jellemző, hogy testük kerek és lapos, emiatt estek át a tányér alakú nevezéken. Ezek az aprócska csigák széles színválasztékkal rendelkeznek, így mindenki találhat a saját ízlésének megfelelőt a különböző fajták között. A vibrálóan élénk színek mellett megtalálhatóak a pasztell árnyalatokkal és a természet ihlette mintákkal rendelkező példányok is.
A tányércsigák viselkedése is izgalmas és figyelemreméltó. Habár lassú mozgásuk miatt a nevükhöz méltóan úgy tűnhet, hogy csak egy helyben "csüngnek", valójában folyamatosan vizsgálják a víz különböző szegleteit. Tányér alakú testük megkönnyíti számukra a mozgást, valamint lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén fel- és leszereljenek a víz felszínén.
Ezek a bájos kis csigák nemcsak szépek, hanem nagyon hasznosak is az akváriumokban. Tisztító munkát végeznek, mivel algaevéssel táplálkoznak. Így segítenek fenntartani az akvárium optimális környezetét és természetes egyensúlyát. A tányércsigák beilleszthetők bármilyen típusú akváriumba, kezdő és tapasztalt akvaristáknak egyaránt ajánlottak.
A Csigafarm akvarista webáruházban a Tányércsigák (Planorbis sp.) kategória változatos kínálattal várja az érdeklődőket. Itt mindenki megtalálhatja a kívánt tányércsigát, legyen az színben, méretben vagy mintában különböző. Minden csiga alaposan kiválogatott, egészséges példány, hogy garantáljuk a legjobb minőséget.
Fedezd fel a csodálatos tányércsigák világát és tegyél akvariumodba egyedülálló színfoltot! A Tányércsigák (Planorbis sp.) kategória a Csigafarm akvarista webáruházban kiváló választás azoknak, akik egyedi és különleges vízi élőlényekkel szeretnék díszíteni otthonuk akváriumát.

Tányércsigák (Planorbis sp.)

Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
E különleges és gyorsan szaporodni képes csigák a tüdős csigák közé tartozó családba sorolandóak. Ez a család igen nagy, közel 40 nemzetséget, illetve megközelítőleg 300 fajt tartanak nyilván. Számai folyamatosan változnak az új fajok felfedezése és más fajok eltünésének következménye miatt.A P..
6 350 Ft 12 700 Ft
Nettó ár:5 000 Ft
Cikkszám: 142
Az éjszakai fagyok beköszöntével, számolni kell azzal, hogy a csomagok többnyire az éjszaka folyamán kerülnek pakolásra és osztályozásra a futárszolgálatok rendszerében. Különösen vízinövények,csigák, garnélák, rákok megrendelésekor ajánljuk megfelelő mennyiségű fűtőtasakok megrendelését, hogy a cso..
909 Ft
Nettó ár:716 Ft
Tételek: 1 - 2 / 2 (1 oldal)