Menü
Kosár

Csigafarm álltal kifejlesztett speciálís garnélatáp 150 ml

Csigafarm álltal kifejlesztett speciálís garnélatáp 150 ml
-81 %
Csigafarm álltal kifejlesztett speciálís garnélatáp 150 ml
  • Cikkszám: 1
470 Ft
2 499 Ft
Nettó ár: 370 Ft

Csigafarm álltal kifejlesztett speciálís garnélatáp 150 ml

Garnélatenyészetünkben kifejlesztett táp keverék.

A Csigafarm által kifejlesztett speciális garnélatáp 150 ml-es kiszerelésben elérhető, és kiválóan alkalmas a garnélák egészséges táplálására és optimális fejlődésük támogatására. Ez a táplálék egyedülálló összetételével és magas minőségi hozzávalóival biztosítja, hogy a garnélák megkapják az összes esszenciális tápanyagot, amire szükségük van a tartósan jó egészségi állapot és a szép színek eléréséhez.
A Csigafarm speciális garnélatáp gondosan kidolgozott formula alapján készül, amely a legújabb kutatási eredményeket és a legjobb tápanyagforrásokat használja fel. Ez a táp kizárólag természetes összetevőkön alapul, amelyek gondosan megfelelnek a garnélák igényeinek. A garnélák számára ez az étel teljesen emészthető, ami elősegíti a tápanyagok hatékony felszívódását, és minimalizálja a vízben maradó feleslegtelen anyagok mennyiségét.
A speciális garnélatáp magas fehérjetartalommal rendelkezik, amely elengedhetetlen a garnélák egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez. A fehérjék aminosavakon alapulnak, amelyek a garnélák béltraktusa számára könnyen emészthetőek és hasznosíthatóak. A megfelelően összeállított aminosavprofil a garnélák egészségét és vitalitását támogatja.
Ezenkívül a Csigafarm tápban gazdag omega-3 zsírsavakat találunk, amelyek szintén rendkívül fontosak a garnélák jólétét illetően. Az omega-3 zsírsavak hozzájárulnak az egészséges immunrendszer fenntartásához és az optimális szaporodáshoz. Emellett segítenek a garnélák szép és élénk színének megőrzésében, ami vonzóvá teszi őket az akváriumban.
A Csigafarm speciális garnélatáp továbbá biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek az egyensúly és a jó egészség fenntartásához szükségesek. A vitaminok és ásványi anyagok esszenciális szerepet játszanak a garnélák anyagcseréjében és növekedésében. Ez a táp különösen gazdag vasban, kalciumban és magnéziumban, amelyek fontosak a szilárd kitinburok kialakulásához és fenntartásához.
A Csigafarm által kifejlesztett speciális garnélatáp 150 ml-es kiszerelése ideális választás a garnélatartók számára. A gyártó ajánlásai szerint a tápot hetente kétszer etessük a garnélákat, a táp mennyiségét pedig a garnélák számához igazítsuk. A rendszeres etetéssel ez a táplálék segít abban, hogy a garnélák egészségesek, szépek és aktívak maradjanak.

Az apró pehely formátum szétterjed az akvárium felszinén és lassan lesüllyed, igy bíztosítva hogy minden garnéla hozzá jusson a megfelelő mennyiségű táphoz.
A lesüllyedés közben teljesen felpuhul ezért a garnéláink örömmel fogyasztják.
Összetevők: Spirulina alga, halszármazékok , gabonafélék, puhatestűek és rákok, növényi melléktermékek, élesztő, ásványi anyagok.
Analitikai alkotóelemek: nyersfehérje 54%, nyersolajok és zsírok 18%, nyershamu 9%, kalcium 2%, foszfor 1.7%, nyersrost 1.5 %, nátrium1.2 %


Csigafarm álltal kifejlesztett speciálís garnélatáp 150 ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!