Menü
Kosár

Csigafarm száritott eperfa levél 150m

Csigafarm száritott eperfa levél 150m
-46 %
Csigafarm száritott eperfa levél 150m
  • Cikkszám: 1
1 016 Ft
1 890 Ft
Nettó ár: 800 Ft

Csigafarm száritott eperfa levél 150m


Csigafarm szárított eperfalevél 150ml, kiváló választás a garnélák és csigák egészséges fejlődésének biztosítására. Ez a termék a természet egyik csodáját vonultatja fel, hiszen az eperfa levele gazdag tápanyagokban és nyomelemekben, amelyek létfontosságúak ezeknek a különleges vízi élőlényeknek.
Eperfa levél hosszú évek óta ismert kiegészítő táplálékként szolgál az akvarisztikában. Csigafarm szakemberei gondosan gyűjtik és napon szárítják az eperfa leveleket, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsák a vásárlóknak. A szárítási folyamat révén az eperfa levél megtartja tápértékét és finom aromáját, színe pedig élénk zöld marad, így vonzó látványt nyújt az akváriumunkban.
Az eperfa levelek rendkívül pozitív hatással vannak a garnélák és csigák egészségére és fejlődésére. Rendkívül táplálók és antioxidáns tulajdonságaik révén támogatják ezeknek az állatoknak az ideális testkondíció fenntartását. Ezenkívül gazdagok olyan nyomelemekben, mint a kálium, kalcium, magnézium, vas és mangán, amelyek nélkülözhetetlenek a garnélák és csigák optimális növekedéséhez és egészségének fenntartásához.
A szárított eperfa levél használata egyszerű és könnyű. Elég beleszórni az akváriumvíz tetejére, és a víz lassan és természetesen beáztatja azt, felszabadítva a tápanyagokat és a nyomelemeket. Ezek az anyagok segítenek az alganövekedés elleni harcban, valamint elősegítik a garnélák és csigák emésztését is.
Ez a Csigafarm szárított eperfa levél 150ml kiszerelése ideális az akvarisztika szerelmeseinek, akik szeretnék elengedhetetlen táplálékot biztosítani garnéláiknak és csigáiknak. Ez a termék minőségi és megbízható forrás a legjobb minőségű eperfa levelekhez, amelyek a csigák és garnélák számára leginkább táplálóak és egészségesek.
Válassza a Csigafarm szárított eperfa levelet, és nyújtson különleges táplálékkiegészítést ezeknek az értékes vízi élőlényeknek! Figyeljen arra, hogy az akváriumban tartott víz tiszta legyen, és rendszeresen figyeljen a garnélák és csigák jólétére. A Csigafarm szárított eperfa levél 150ml hozzájárulhat ezeknek az állatoknak az egészséges fejlődéséhez és boldog életéhez.

Eperfalevél, az édesvízi garnélák igen kedvelt eledele!

Csigafarm száritott eperfa levél 150m

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!