Menü
Kosár

Garnélatáp-JBL Novo Crabs wafer M -100ml/48g

Garnélatáp-JBL Novo Crabs wafer M -100ml/48g
-17 %
Garnélatáp-JBL Novo Crabs wafer M -100ml/48g
  • Cikkszám: JBL31565
1 869 Ft
2 240 Ft
Nettó ár: 1 472 Ft

Garnélatáp-JBL Novo Crabs wafer M -100ml/48g

Novo CrabsM wafer JBL  - Garnélatáp- 100ml/49g
Eleség ollós rákoknak. A vízben nagyon lassan oldódik.
5% farosttal és 10% gyógynövénnyel.
Az eleség összetétele kifejezetten a tipikus mindenevő rákok igényeinek megfelelő: nagy arányban tartalmaz zöld növényi részeket és rostdús gyógynövényeket, fehérjéi emellett garnélákból és halakból származnak.
A darabkák gyorsan lesüllyednek és sokáig megőrzik állagukat.,hogy a rákok lassú táplálék felvétele során a víz ne szennyeződjön.
A stabil C-vitamin és a többi vitamin erősíti az ellenálló képességet.
Adagolás: Naponta 1-2 darabka állatonként, az állatok méretétől függően.

A JBL Novo Crabs wafer M garnélatáp kiváló minőségű táplálék a díszgarnélák számára. A termék speciálisan kifejlesztett formula, amely minden fontos tápanyagot tartalmaz a garnéla optimális egészségének és színvonalának fenntartásához. Az alapos kutatás és fejlesztés eredményeként a JBL Novo Crabs wafer M biztosítja a garnélák számára az összes szükséges vitamin, ásványi anyag és nyomelem bevitelét.

A garnélatáp finom, könnyen fogyasztható waferek formájában kapható, így garantáltan élvezettel fogják fogyasztani a garnélák. A waferek lassan süllyednek a vízbe, így hosszabb ideig maradnak elérhetők a garnélák számára, és lehetőségük van nyugodtan táplálkozni belőlük.

A JBL Novo Crabs wafer M tartalmaz speciális összetevőket, mint például zöld alga, garnélarák, élesztők, fehérje és vitaminok. Ezek az összetevők segítik az emésztést, erősítik az immunrendszert és növelik a garnélák vitalitását. A waferekben található garnélarák kiváló fehérjeforrást jelentenek a garnélák számára, míg a zöld alga gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek javítják az emésztést és támogatják az egészséget.

A JBL Novo Crabs wafer M 100 ml-es kiszerelésben kapható, így könnyedén kipróbálható és könnyen adagolható a kisebb akváriumokba is. A termék rendszeres adagolása segíti a garnélák egészségének fenntartását és szépségét hosszú távon is. Próbálja ki a JBL Novo Crabs wafer M garnélatápot, hogy garnélái egészségesek maradjanak és színpompásak legyenek!

Garnélatáp-JBL Novo Crabs wafer M -100ml/48g

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!