Menü
Kosár

ISTA kerámia bújkáló piramis, garnéláknak "M"

ISTA kerámia bújkáló piramis, garnéláknak "M"
Érdeklődj a készletről!
ISTA kerámia bújkáló piramis, garnéláknak "M"
  • Cikkszám: 1
2 129 Ft
Nettó ár: 1 676 Ft

ISTA kerámia bújkáló piramis, garnéláknak "M"

Az ISTA kerámia bújkáló piramis "M" ideális választás a garnélák számára, akik szeretnek elrejtőzni és biztonságban érezni magukat az akváriumban. A termék kiváló minőségű és gondosan megtervezett, hogy optimális környezetet biztosítson a garnélák számára a kényelmes életükhöz.
A bújkáló piramis magas minőségű kerámiából készül, ami rendkívül tartós és hosszú élettartamú. A kerámia anyag nem csak ellenálló a vízben, hanem természetes, semleges pH-tartományt is biztosít, hogy megfelelő környezetet teremtsen a garnélák számára. Ezért nem befolyásolja a víz kémiai egyensúlyát, és nem ártalmas a vízi élőlényekre.
A bújkáló piramis formája könnyedén beilleszthető a víztartályba, és érdekes elemként szolgál a díszítésben. A piros és szürke színösszetétel diszkrét és vonzó megjelenést kölcsönöz az akváriumnak, ami szépen harmonizál más díszítő elemekkel. A bújkáló piramis mérete "M" (közepes), amely megengedi, hogy meghatározott területen helyezze el a garnélákat, amely kedvenc rejtekhelyévé válhat a víztartályban.
A bújkáló piramis belsejében számos kis rés nyújtózik, amelyek kiváló búvóhelyet biztosítanak a garnéláknak. Ezek a kisebb részek lehetővé teszik, hogy a garnélák könnyedén beússzanak és megszállják a piramis belsejét. Ez nem csak védelmet nyújt számukra a ragadozó családtagokkal szemben, hanem kiváló lehetőséget is nyújt arra, hogy pihenjenek és elrejtőzzenek, amikor szükségük van rá.
Az ISTA kerámia bújkáló piramis "M" könnyen tisztítható, amely megkönnyíti a víz minőségének fenntartását. Csak mossuk le enyhe folyóvízzel, hogy eltávolítsuk a lerakódásokat és a szennyeződéseket a piramis felszínéről. Ezáltal a bújkáló piramis mindig tiszta és higiénikus környezetet biztosít a garnélák számára, hogy optimális egészségi állapotban maradjanak.
Összességében az ISTA kerámia bújkáló piramis "M" kiváló választás a garnélák számára, mert számos előnnyel rendelkezik. Tartós és minőségi anyagból készül, nem befolyásolja a víz kémiai egyensúlyát, és szép és diszkrét megjelenést kölcsönöz az akváriumnak. Biztosítja a garnélák búvóhelyét, amely lehetővé teszi számukra a biztonságos elrejtőzést és pihenést. Tisztíthatósága pedig garantálja a higiénikus és egészséges környezetet a garnélák számára.

ISTA kerámia bújkáló piramis, garnéláknak "M"

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!