Menü
Kosár

Manaus - Bilocil 100ml

Manaus - Bilocil 100ml

Manaus - Bilocil 100ml

BILOCIL® szabadalmaztatott rafoxanid hatóanyaggal bőr- és kopoltyúférgek, valamint galandférgek (cestodes) ellen

A BILOCIL® -ta warendorfi Diskuszucht Stendker GmbH & Co KG és a svájci Diskuszucht Weissflog AG ajánlja a trematodák és cestodák felszámolására (a kórokozók teljes eltávolítására) diszkoszhalakban.

A BILOCIL® a választott gyógyszer minden kifejlett sügér (sügér), életre kelő fogasponty (Poeciliinae), cérnahal (labirintushal, anabantoidei) és más pontyfajták kezelésére. A BILOCIL®-ta garnélarák jól tolerálja.

A BILOCIL® a Manaus-Aquarium új fejlesztése a következő hatóanyagokkal: N-[3-klór-4-(4-klór-fenoxi)fenil]-2-hidroxi-3,5-dijód-benzamid és (RS)-2- (ciklohexilkarbonil) ) - 2,3,4,6,7,11b-hexahidro-1H-pirazino [2,1-a] izokinolin-4-on monogeneával (bőrférgek és kopoltyúméhek) fertőzött halak sikeres kezelésére.

A BILOCIL® hatékonyan és kimutathatóan megszabadítja a halat a tojást rakó Dactylogyrus fajoktól és az elevenszülő Gyrodactylus fajoktól, valamint csökkenti a féregkezelés során a halak bélrendszerében lévő flagellátumokat.

A sügérek, különösen a koronghalak, gyakran erősen fertőzöttek kopoltyúférgekkel (Dactylogyrus spp.). Ha nem kezelik, ezek a parazitafertőzések felelősek az állatok lassú elsorvadásáért, amíg elpusztulnak. A fiatal halak és a kisebb halfajok hatalmas fertőzés után elpusztulnak a parazitáktól. A szülő állatok célszerű BILOCIL®-lal kezelni, elsősorban tenyésztésre felállítanák őket.

Nagyon kicsi, fiatal korongokat 3 hónapos korig kezelünk BILOCIL®sensitive termékünkkel .

Élő születésű bőrférgek (Gyrodactylus spp.) Gyakran előfordul, hogy jelentenek minden díszhalban, mint pl.

Megtámadják a guppy-, platy- és kardfarkú fajokat, de a fonalas halakat (labirintushal) is. A nagy- és kiskereskedőknél végzett állatok mikroszkópos vizsgálata során a nagy fertőzött halak nem voltak ritkák. Közvetlenül Brazíliából importált vörös neonokat (Paracheirodon axelrodi) is találtak erős Monogenea fertőzöttséggel.

A bőr-kopoltyúmétely és továbbra is komoly problémát jelent a díszhalak importőreinek, kereskedőinek és tenyésztőinek.

A BILOCIL® bizonyíthatóan sikeres hatását egy díszhal-importőrnél és több nagy korongtenyésztő üzemben előzetes tesztsorozatban tesztelték Németországban.

A készítményt nagyon gyors terápiás siker és a halak nagyon jó toleranciája jellemzi.

A BILOCIL® mentes a polimer oldódást elősegítő anyagoktól.

A BILOCIL® nem színezi el vagy nem zavarja el (baktériumvirágzás) az akvárium vizét.

Kiszerelési egységek: 100 ml 2000 liter vízhez

Manaus - Bilocil 100ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!