Menü
Kosár

Manaus - Bilocil sensitive 20ml

Bilocil sensitive 20ml
Manaus - Bilocil sensitive 20ml
  • Cikkszám: E003
4 380 Ft
Nettó ár: 3 449 Ft

Manaus - Bilocil sensitive 20ml

BILOCIL®sensitive bőr-, kopoltyú- vagy galandféreg-fertőzöttség kezelésére érzékeny halaknál, mint például L-harcsa (hámharcsa, Loricariidae), páncélharcsa (Corydoras) és nagyon fiatal halak díszhaltenyésztésben. Ez a termék a választott gyógyszer a különféle halfajtákat tartalmazó közösségi akváriumok kezelésében is. A gyógyszert minden garnéla jól tolerálja.

A BILOCIL®sensitive egy új fejlesztés a Manaus-Aquariumtól, a következő hatóanyagokkal: N-[3-klór-4-(4-klór-fenoxi)-fenil]-2-hidroxi-3,5-dijód-benzamid és (RS)-2- ( ciklohexilkarbonil) - 2,3,4,6,7,11b-hexahidro-1H-pirazino [2,1-a] izokinolin-4-on Monogenea-ban szenvedő halak (bőr- és kopoltyúférgek) sikeres kezelésére.

A BILOCIL®sensitive meggyógyítja a halakat a tojást rakó Dactylogyrus fajokból és az elevenszülő Gyrodactylus fajokból, valamint csökkenti a féregkezelés során a halak bélrendszerében lévő flagellátumokat.

A sügérek, különösen a koronghalak, gyakran erősen fertőzöttek kopoltyúférgekkel (Dactylogyrus spp.). Ha nem kezelik, ezek a parazitafertőzések felelősek azért, hogy az állatok lassan elpusztulnak. A fiatal halak és a kisebb halfajok tömeges fertőzés esetén rövid időn belül elpusztulnak a parazitáktól, és a BILOCIL® szenzitíveket azonnal kezelni kell.

Az eleven bőrférgek (Gyrodactylus spp.) Gyakran problémát jelentenek minden életre kelő díszhalnál, mint pl.

Guppy, platy és nehéz hordozó fajok, de az ínyencek (labirintushal) is érintettek. A nagy- és kiskereskedelmi állatok mikroszkópos vizsgálata során a nagy fertőzöttségi sűrűségű halak nem voltak ritkák. A közvetlenül Brazíliából importált vörös neonokat (Paracheirodon axelrodi) szintén erős Monogenea fertőzéssel találták meg.

A bőr- és kopoltyúférgek továbbra is komoly problémát jelentenek a díszhalak importőrei, kereskedői és tenyésztői számára.

A BILOCIL®sensitive hatását sikeresen tesztelték előzetes tesztsorozatokban egy díszhal importőrnél és több nagy korongtenyésztő létesítményben Németországban.

A készítményt nagyon gyors terápiás siker és különösen jó tolerancia jellemzi minden díszhal esetében.

A BILOCIL®sensitive mentes a polimer oldódást elősegítő anyagoktól.

A BILOCIL®sensitive nem színezi el és nem zavarja el az akvárium vizét (bakteriális virágzás).

Kiszerelési egységek: 100 ml 2000 liter vízhez

Manaus - Bilocil sensitive 20ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!