Menü
Kosár

Növények

Növények


Növények

Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE95
Az Acorus pusillus, vagyis a törpe kálmos akváriumi növény egy igazán különleges és népszerű választás a hobbiakvaristák körében. A kis termetű növények közé tartozik, amelyek változatos és színpompás megjelenést kölcsönözhetnek akváriumunknak. Egy ilyen apró méretű növény birtoklása sok előnnyel já..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: MAE8
Vesicularia dubyana - Karácsony moha Ez az érdekes moha eredetileg a japán stílusú akváriumokban jelent meg. Hajtásainak alakja érdekes, fenyőszerű kinézetet kölcsönöz neki. A közönséges jávai mohánál sokkal igényesebb, és sokkal lassabban is növekszik. Érdemes kövekhez, vagy gyökerekhez kötözni, é..
2 475 Ft
Nettó ár:1 949 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: MAE7
Család: Ricciaceae Magasság: 1-3cm Fényigény: alacsony-nagyon magas Hőmérséklet: 10-28 °C Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 5-8 Növekedési ütem: közepes Igény: alacsonyVásárlási csomagolás: 150ml adagokban , garanciazáras dobozokbanRiccia úszó vagy tereptárgyakon nőveked..
2 159 Ft 2 800 Ft
Nettó ár:1 700 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Származás:világszerteTermesztési nehézség: alacsonyTartási nehézség:alacsonyNövekedési ütem: közepesFelnőtt növény méretei: 1-4 cmelhelyezési szint: közép , előtérFényigény :alacsony- magasHőmérséklet: 10-28 Celsius fokszín: zöld Úszó vagy tereptárgyakon ..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE6
Sárgás zöldes színű levelei miatt az egyik legdekoratívabb akváriumi növényünk. Levelei akár három színárnyalatban is mutatkozik. Lándzsa alakú levelei sokfelé elágazó száron növekednek. E levelek akár 8 cm-esre is megnőnek, miközben szélességük 1,5 cm lehet. Színskálája a sötét borvöröstől a r..
819 Ft
Nettó ár:645 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE8
LeírásAlternanthera Rosaefolia egy gyönyörű vörös / háttér növény. Erős vörös / lila szára és hosszú hegyes levelek. Ahhoz, hogy a legjobb színek kiválthatók legyenek ebből a növényből, magas fényre van szükség, ami gyakran megnehezíti. Jó co2 infúzióval és rendszeres tápanyag..
819 Ft
Nettó ár:645 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE9
Ez a növény gyakran előfordul paludáriumokban vagy terráriumokban.Akváriumokban a víz alatt is probléma nélkül tud növekedni.Sötétpiros színe miatt az akvárium egyik figyelemfelkeltő eleme lehet.Ez az egyik legpirosabb növény a hazai akvarisztikában.Elsősorban ez egy terráriumba alka..
1 086 Ft
Nettó ár:855 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE4
Az Anubias barteri striped, más néven a tigrissávos Anubias, egy gyönyörű növény, amely népszerű választás a vízi kertészek és akvaristák körében. Ez a növény a Kamerunban őshonos, és az Araceae családhoz tartozik. Az Anubias barteri striped zöldséges növény, amelyet főként akváriumokban vagy vízi k..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE10
Anubias barteri var. angustifolia elegáns növény, hosszú, keskeny levelekkel. Az Anubias barteri var. angustifolia-t gyakran értékesítik Anubias afzelii néven, de az utóbbi valójában egy sokkal nagyobb faj. Ezt a növényt ugyanolyan feltételekkel kell tartani, mint  Anubias barteri var. nana-t. ..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE11
  Család: Araceae Származási hely: Nyugat-Afrika Magasság: 25-45 cm Szélesség: 10-15+ cm Fényigény: nagyon alacsony-közepes Hőmérséklet: 20-30 °C Vízkeménység: nagyon lágy-nagyon kemény pH tolerancia: 5,5-9 Növekedési ütem: nagyon lassú Igény: alacsony..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE3
 A növény sötétzöld színű, lándzsahegyre emlékeztető levelei hosszú száron nőnek, a levél hosszúsága általában ötszöröse a levél szélességének.Egyik legszebb , legmutatosabb növény az anubias családjában.A levél 1,5-9 cm széles, és 6-21 cm hosszú.A levél szára 30-35 cm hosszú.Ha..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE12
Közönséges név: Anubias barteri var.NanaCsalád neve: AraceaeSzármazási hely: Nyugat-AfrikaMagasság: 3-5 ""pH = 6-7,5Care: EasyFény: AlacsonyCo2: Nem szükségesSzaporítás: Elkülönítve a Rhizome-tólNövekedési ráta: lassú és mérsékeltRendkívül egyszerű növények te..
2 413 Ft
Nettó ár:1 900 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE13
https://www.youtube.com/watch?v=7o70yHv7PbULeírásAnubias coffeefolia egy nagyon szép, alacsony nővény. 15-25 cm magas és 10-15 cm-es vagy annál nagyobb kúszó rizóma. Jellemző, hogy a levélívek és a színkombináció és a levélforma között a levelek jelentősen vonzóvá válnak mind a na..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE15
Tudományos név: Anubias hastifolia (Engler; 1893) Szinonímák: Amauriella auriculata, Amauriella hastifolia, Amauriella obanensis, Anubias auriculata, Anubias haullevilleana, Anubias laurentii Magyar név: Hosszúszárú vízilándzsa Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csopo..
1 628 Ft
Nettó ár:1 282 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE16
Tudományos név : Anubias heterophylla Szinonímák: Anubias affinis; A. bequaertii; A. congensis; A. congensis var. crassispadix; A. engleri; A. undulata Magyar név: Kongói nagylevelű vízilándzsa Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: Vízinövények Maximális magas..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE17
Az Anubias congensis egy nagyon magas Anubias faj,(30-60 cm). Nagy akváriumot igényel, és alacsonyabb fénymennyiséget is igénybe vehet. Világos, zöld levelekkel rendelkezik, amelyek nagyjából lándzsa alakúak. A levél maga 18 cm vagy több, és 7 cm széles lehet. Ha zavartalanul hag..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE18
Anubias minimaEz az Anubias fajta összehasonlítva a többivel más abban, hogy főleg vízszintesen növekszik. Tehát nem éri el a felszínt, ami nagyon szépnek tűnik, és különösen a kisebb akváriumok tulajdonosai fogják értékelni. Minden új levél vöröses barna, majd zöldes színű. Levelei kül..
2 000 Ft
Nettó ár:1 575 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE19
 ANUBIAS NANA ARANY 4 reviewsKözönséges név: Anubias NanaCsalád neve: AraceaeSzármazási hely: Nyugat-AfrikaMagasság: 3-5 ""pH = 6-7,5Care: EasyFény: AlacsonyCo2: Nem szükségesSzaporítás: Elkülönítve a Rhizome-tólNövekedési..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE120
Család: AraceaeSzármazási hely: természetben nem fordul előMagasság: 3-5 cmSzélesség: 5-10 cmFényigény: nagyon alacsony-magasHőmérséklet: 20-30 °CVízkeménység: nagyon lágy-nagyon keménypH tolerancia: 6-8Növekedési ütem: nagyon lassúIgény: alacsonyA növény sötétzöld színű, apróka, alacsony bokrot alk..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE95
Pinto növényünket olyan akvaristáknak ajánljuk, akik szeretnének ritkaságot csempészni akváriumukba.Ez a törpe Anubias, fehéres-zöld tarka leveleivel elvarázsolja tulajdonosa szívét.Tartása könnyű. Növekedése lassú.Ahhoz, hogy minél fehérebb cirmos levelek nőjennek, akváriu..
3 302 Ft
Nettó ár:2 600 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE20
Anubias barteri var. angustifolia elegáns növény, hosszú, keskeny levelekkel. Az Anubias barteri var. angustifolia-t gyakran értékesítik Anubias afzelii néven, de az utóbbi valójában egy sokkal nagyobb faj. Ezt a növényt ugyanolyan feltételekkel kell tartani, mint  Anubias barteri var. nana-t. ..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE22
Tudományos név: Bacopa caroliniana Szinonímák: Bacopa amplexicaulis; Monniera crenata; Hydrotrida caroliniana Magyar név: Karolinai bakopa Család: Scrophuladaceae (tátogatók) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 60 cm Származás: Észak-Amerika; az E..
867 Ft
Nettó ár:683 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE23
Tudományos név: Bacopa crenata Szinonímák: Bacopa amplexicaulis; Monniera crenata; Hydrotrida caroliniana Magyar név: Karolinai bakopa Család: Scrophuladaceae (tátogatók) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 60 cm Származás: Észak-Amerika; az Egyes..
927 Ft
Nettó ár:730 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE24
Bacopa cuba Család: Scrophuladaceae (tátogatók) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 60 cm Származás: Észak-Amerika; az Egyesült Államok középső és déli része, Közép-Amerika Természetes élőhely: Mocsarak Az ültetés sűrűsé..
927 Ft
Nettó ár:730 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE64
Tudományos név: Bacopa caroliniana Szinonímák: Bacopa amplexicaulis; Monniera crenata; Hydrotrida caroliniana Magyar név: Karolinai bakopa Család: Scrophuladaceae (tátogatók) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 60 cm Származás: Észak-Amerika; az E..
1 232 Ft
Nettó ár:970 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Család: Lomariopsidaceae Származási hely: Nyugat-Africa Magasság: 15-40 cm Szélesség: 15-25+ cm Fényigény: nagyon alacsony-magas Hőmérséklet: 20-28 °C Vízkeménység: nagyon lágy-közepes pH tolerancia: 5-7 Növekedési ütem: lassú Igény: igényesVilágoszöld leveleivel igazán szép látvány ez a vízi páfrán..
3 797 Ft
Nettó ár:2 990 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE99
Bucephalandra sp. alamanda Vi Blue ' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az alj..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE100
Bucephalandra sp. Az aragon "szemölcsös "levélfelülető hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az aljára ..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE-101
Bucephalandra sp.'lagoon' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-vékonybb alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az aljára is rögzí..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE96
Család: CabombaceaeSzármazási hely: Dél-AmerikaMagasság: -50cmFényigény: magasHőmérséklet: 20-27°CVízkeménység: lágypH tolerancia: 6-7Növekedési ütem: gyorsIgény: közepesTartása könnyű, garnélák és kishalak kedvelt búvóhelyeként szolgál.Ha a növény jól érzi magát, a növénycsúcsán dekoratív sárga vir..
925 Ft
Nettó ár:728 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE29
 A Cardamine lyrata kúszónövény, apró, zöld levelei lant alakúak.Tartása szigorú feltételekhez kötött: átható, erős fényt, elég édes vizet és viszonylag alacsony hőmérsékletet követel.Ha mindezeket megteremtjük, gyorsan fejlődik, és szép, egészséges növény lesz belőle.Előfordul, hog..
1 565 Ft
Nettó ár:1 232 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE95
Akváriumi növények között egyik legkedvelteb hínár félénk.Kisivadék halak kíváló rejtekhelye.Lebegő vagy ültetett hínárként és telepíthető.Ceratophyllum demersum: Tócsagaz..
959 Ft
Nettó ár:755 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE31
A Ceratopteris thalictroides páfrány, 15-30 cm magas és 10-20 cm széles.Ez a növény  gyorsan növekszik,  az egészséges dús növekedés elősegítéséhez szükség  CO2 hozzáadása.Kis, nyitott akváriumokban kinőhet a vízből, és gyönyörű felszíni leveleket képezhet.A finoman el..
942 Ft
Nettó ár:742 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE33
Crinum natans levelei világoszöld színben pompázik. Levél szélei vastagabbak, mint a Crinum calamistratumé.Levevelei felnyúlnak a víz felszínéig és ott elterülnek.Nevelése hasonlít a kerti növények elültetéséhez, mivel hagymaként vesszük meg és ültethetjük el. Azonban a felnevelése ..
2 096 Ft
Nettó ár:1 650 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Élőhely: Sri LankaHossza: 5-20 cmHőmérséklet: 22 - 28 °C Fénytűrés: Alacsony - MagasFényszükséglet: KözepesVízkeménységi tűrés: 7-15pH-tűrés: 5,5-7,0 Megfelelő pH-szint: 6Evolúciós sebesség: NormálKarbantartást igényel: nagyon kevesetÁltalános információ: ..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE36
A Cryptocoryne becketti enyhén bordázott levélszélei különböztetik meg a normál becketti-től.A levelei 10-15cm hosszú oliva-barna színű lilás alsó résszel.Mint sok más Cryptocoryne is a levél színe és alakja is nagyban függ a tartás körülményeitől.tartás: KönnyűTípus: Előtér növény..
1 059 Ft
Nettó ár:834 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE35
Cryptocoryne flamingo kiemelkedik gyönyőrű piros színével a tőbbi Cryiptocorine fajta társaitól.Szemetgyönyörködtető színei kiemelkednek a zöld növényeink közül.Ültetése az akvárium elő és közép területére javasolt.  Indák segítségével szaporodik. A levél alakja és színe a tartás..
1 177 Ft
Nettó ár:927 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE37
Család: Araceae Származási hely: Tenyésztett növény Magasság: -5 cm  Szélesség: - Fényigény: közepes-magas Hőmérséklet: 20-28 °C  Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 5-8  Növekedési ütem: lassú Igény: könnyű..
1 111 Ft
Nettó ár:875 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE38
Cryptocoryne flamingo kiemelkedik gyönyőrű piros színével a tőbbi Cryiptocorine fajta társaitól.Szemetgyönyörködtető színei kiemelkednek a zöld növényeink közül.Ültetése az akvárium elő és közép területére javasolt.  Indák segítségével szaporodik. A levél alakja és színe a tartás..
1 234 Ft
Nettó ár:972 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE39
A Cryptocoryne becketti enyhén bordázott levélszélei különböztetik meg a normál becketti-től.A levelei 10-15cm hosszú oliva-barna színű lilás alsó résszel.Mint sok más Cryptocoryne is a levél színe és alakja is nagyban függ a tartás körülményeitől.tartás: KönnyűTípus: Előtér növény..
1 265 Ft
Nettó ár:996 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE40
A cryptocorine Pontederiifolia a Cryptocoryne egyedülálló változata, amelyet a hosszú szárak és a nyílhegy alakú levelek alapján lehet azonosítani.A levelek általában világos vagy olívazöldek, az alsó részük néha kissé rózsaszín árnyalatú.Ez a növény meglehetősen magasra nőhet, így alkalma..
1 250 Ft
Nettó ár:984 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE41
A levél formája, színe és mérete nagyban függ a tartási körülményektől.A sötét és világos színeket, csak erős világítás mellett érhetünk el.. Tartás: Könnyű Típus: Előtér növény Eredet: Ázsia Növekedési ütem: Közepes Magasság: 5-15cm Fény igény: Közepes Co2 igény: Közepes..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE42
Tudományos név: Cryptocoryne wendtii Magyar név: Wendt-vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 40 cm Származás: Ázsia; Thaiföld, Srí Lanka Természetes élőhely: Mocsár ..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE42
Tudományos név: Cryptocoryne wendtii Magyar név: Wendt-vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 40 cm Származás: Ázsia; Thaiföld, Srí Lanka Természetes élőhely: Mocsár ..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE43
Tudományos név: Cryptocoryne wendtiiMagyar név: Wendt-vízikehelyCsalád: Araceae (kontyvirágfélék)Csoport: vízinövényekMaximális magasság: 40 cmSzármazás: Ázsia; Thaiföld, Srí LankaTermészetes élőhely: MocsárElhelyezés az akváriumban: Első vagy második vonalban..
1 133 Ft
Nettó ár:892 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE44
Tudományos név: Cryptocoryne wendtii Magyar név: Wendt-vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 40 cm Származás: Ázsia; Thaiföld, Srí Lanka Természetes élőhely: Mocsár Elhelyezés az akváriumban: Első ..
1 241 Ft
Nettó ár:977 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE45
Tudományos név: Echinodorus bleheri (Rataj; 1970) Szinonímák: Echinodorus paniculatus, Echinodorus pangeri Magyar név: Amazonasi kardfű Család: Alismataceae (hídőrfélék) Csoport: Vízinövények Maximális magasság: 50 cm Származás: Dél-Amerika Ter..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE46
Tudományos név: Echinodorus cordifolius Magyar név: Szívlevelű kardfű, Észak-amerikai széleslevelű kardfű Szinonimák: Alisma cordifolia; Sagittaria radicans; E. radicans; E.ovalis; E. fluitans Család: Alismataceae (hídőrfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság:&n..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE47
Erős zöld levélzetben az erezet erős bordós-barna színű. Tápanyag hiánynál a levelek azonnal sárgulni kezdenek és nem formás tojásdad alakzatúak, hanem keskeny hosszú levelek fejlődnek.Család: Alismataceaeszármazási hely: Dél Amerikamagasság: 15 - 30 cmhőmérséklet: 20 - 30 Cels..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE49
Család: AlismataceaeSzármazási hely: Természetben nem fordul előMagasság: 20-40+ cmSzélesség: 25-30 cmFényigény: alacsony-nagyon magasHőmérséklet: 15-30 °CVízkeménység: lágy-nagyon keményNövekedési ütem: gyorsIgény: nagyon alacsony..
1 800 Ft
Nettó ár:1 417 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE50
 Család: Alismataceae Származási hely: Természetben nem fordul elő Magasság: 20-40+ cm  Szélesség: 25-30 cm  Fényigény: alacsony-nagyon magas Hőmérséklet: 15-30 °C  Vízkeménység: nagyon lágy-nagyon kemény pH tolerancia: 6-9  Növekedési ütem: közepes ..
1 803 Ft
Nettó ár:1 420 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE58
Tudományos név : Eleocharis acicularis (Roem & Schult; 1817) Szinonímák: Heleocharis acicularis, Scirpus acicularis, Scirpus chaeta, Scirpus exigua, Scirpus radicans, Eleocharis radicans, Eleogiton exigua, Limnochloa acicularis Magyar név: Fonalas csetkáka Család: ..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE60
Eusteralis stellata előtéri és középtéri beültetéssel dekoratívan diszíti az akváriumainkat.15- 25 cm magasra növő sötétzöld bokros növény. Erős fény hatására a felső levelek vörössé változnakHajtásain gyökerek nőnek, melyeket visszavághatunk, formára metszetjük és a levágott részeket újra ü..
1 013 Ft
Nettó ár:798 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE61
LATIN NÉV: Cryptocoryne aponogetifoliaCSALÁD: AraceaeMAGASSÁG : 50-100 cm-re nő, levelei vízfelszín alatt elhajlik°C :22-28 °C°pH : 6-8 pH°Nk : 0-25 NkHELYIGÉNY: 100 literTALAJTÍPUS :gyöngykavics, sóderTÁPANYAGIGÉNYÉS A FELVÉTELMÓDJA : nem túl magas tápanyagigény, főleg gyökérenÜLTETÉSIZÓNA : h..
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-4
Folyékony CO2- forrás káliummal -Liqui Carbo-2000 literhez- 40 mlA növényeknek a tápsókon kívül szénforrásra is szükségük van.Akváriumi körülmények között gyakran ennek hiánya akadályozza a fejlődést. A Liqui Carbo folyékony szénforrásként használhatóCO2- adagolás mellett vagy nélkül is. Ren..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE62
Az új-zélandi Glossostigma elatinoides halado akvakertészek növénye! Ez az egyik legkisebb akvárium növény (2-3 cm magas), és így jó előtérben lévő növény.Nehéz növény, sok fényt igényel.Felfelé nő, ha gyenge a fény. Ügyeljen arra, hogy a nagyobb növények ne árnyékolják be.Az ak..
1 232 Ft
Nettó ár:970 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: MAE5
Marimo Moss Ball A Marimo golyók az akváriumi hobbi egyik legnépszerűbb növényei, és Japánban széles körben tartják a dísznövényeket.Ők is javítja a vízminőséget oxigén előállításával és a nitrátok eltávolításával.   ÁttekintésA Marimo figye..
540 Ft
Nettó ár:425 Ft
Tételek: 1 - 60 / 82 (2 oldal)