Menü
Kosár

Terráriumi növények

Terráriumi növények

Terráriumi növények

Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE26
Bacopa cuba Család: Scrophuladaceae (tátogatók) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 60 cm Származás: Észak-Amerika; az Egyesült Államok középső és déli része, Közép-Amerika Természetes élőhely: Mocsarak Az ültetés sűrűsé..
2 532 Ft
Nettó ár:1 994 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE99
Bucephalandra sp. alamanda Vi Blue ' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az alj..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE-101
Bucephalandra sp.'lagoon' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-vékonybb alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az aljára is rögzí..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
100%-ban természetes moha aljzat kétéltűek és vizes területeken élő hüllők számára.Kiválóan alkalmas hüllők vagy kétéltűek terráriumának párásítására.A csomagban 30x30 cm élő mohapárna...
2 032 Ft
Nettó ár:1 600 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)