Menü
Kosár

sera mycopur - 50 ml

sera mycopur - 50 ml

Felhasználási információ sera mycopur •

Vízelőkészítő díszhalak számára gombásodás, bőr- és kopoltyúférgek ellen az édesvízi akváriumban.

Használati információ: Használat előtt felrázandó! 3 napig 20 csepp vagy 1 ml 20 literbe. Az 1. nap teáskanál sera ectopur (kb. 5 g) terméket adagolni 25 liter vízhez. Az ikragombásodás megelőzésére hetente csak egyszer 10 cseppet vagy 0,5 ml-t a 20 literhez. Gyakran a gombásodott bőrfelületek baktériumokkal fertőzöttek, a gombásodás csak másodlagos fertőződés. Amennyiben a betegség több napon át tart, úgy sera baktopur direct-et adagoljon a használati utasításnak megfelelően és a sera mycopur mennyiségét csökkentse le a felére.

A sera mycopur 50 ml-es, 100 ml-es és 500 ml-es kiszerelésben kapható.

Figyelem: a 100 ml-es és 500 ml-es üvegeken lévő zárókupak nem alkalmas csepegtetőnek. A kezelés időtartalma alatt nagyon fontos a jó szellőztetés és nem szabad aktív szenet használni a szűrőben! Az utolsó adagolás után két nappal ajánljuk, hogy szűrje át a vizet a sera super carbon-on és hajtson végre részleges vízcserét. Az ellenállóképesség erősítése érdekében végezzünk sera Fishtamin-nal vitaminkúrát.

Összetétel: 100 ml sera mycopur tartalmaz: acriflavin 210 mg réz(II)klorid 11,8 mg réz(II)szulfát 71,9 mg aqua purificata ad 100 ml

Ne használja élelmezési célokra tartott allatoknál. Lezárva és gyerekektől és háziállatoktól elzárva tárolni. Szobahőmérsékleten és fénytől védett helyen tárolni.

Alkalmas minden édesvizi akváriumban.

A lejárat dátuma után ne használja!


A sera mycopur használata közben ne használjon más gyártótól származó terméket.

sera mycopur - 50 ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!