Menü
Kosár

sera San Nature - 100 ml

sera San Nature - 100 ml
sera San Nature - 100 ml
  • Cikkszám: 32241
1 662 Ft
Nettó ár: 1 309 Ft

sera San Nature - 100 ml

Sera San Nature színezőtáp, amely 10% Krill pelyhekből áll a természetes színfejlődés érdekében.
A sera San Nature a színezékek, színezékek és tartósítószerek nélkül, minden díszhal számára, amely a víz felszínén eszik.
A színfejlődést kizárólag olyan természetes összetevők fokozzák, mint az Asztaxantinban gazdag Haematococcus alga és a Krill. Ugyanakkor fokozzák a díszhalak befogadóképességét, élénkségét és készenlétét az ívásra. A pelyhek sokáig megőrzik formájukat, és nem zavarják a vizet.

Színes étel, amely 10% Krill pelyhekből áll a természetes színfejlődés érdekében A sera San Nature a színezékek, színezékek és tartósítószerek nélkül, minden díszhal számára, amely a víz felszínén eszik. A színfejlődést kizárólag olyan természetes összetevők fokozzák, mint az Asztaxantinban gazdag Haematococcus alga és a Krill. Ugyanakkor fokozzák a díszhalak befogadóképességét, élénkségét és készenlétét az ívásra. A pelyhek sokáig megőrzik formájukat, és nem zavarják a vizet.

SERA SAN NATURE SZÍNFOKOZÓ LEMEZES

Természetes táplálék a aranyhalak számára Ez a termék a "Sera Nature" termékcsaládba tartozik, amely nem igényel színezéket és tartósítószert. A különböző ételtípusok színei a természetes összetevőknek köszönhetők. A változatos étrend, természetközeli összetevőkkel, a legjobb védelmet nyújtja a hiányosságokkal szemben, és minden évszakban támogatja a halak egészségét és elevenségét. A Nature tápláléktípusok ezért természetes összetevőket tartalmaznak, például spirulina, krill vagy fenntartható rovarliszt katona légylárvákból (Hermetia). A csomag elülső oldalán található jelzők kiemelik ezeket az összetevőket és azok mennyiségét az ételben.

Etetési javaslat: Táplálkozás naponta egyszer vagy kétszer, csak annyi, amennyit az állatok rövid időn belül felvesznek. Használati utasítás Takarmány naponta egyszer vagy kétszer, csak annyit, amennyit az állatok rövid időn belül felvesznek.

Összetevők: halliszt, búzaliszt, krill (10%), sörélesztő, Ca-kazeinát, gammarus, spirulina, teljes tojáspor, tengeri alga, mannan oligoszacharidok, tőkemájolaj, gyógynövények, lucerna, csalán, Haematococcus alga (megfelel Élelmiszer-kilogrammonként 44 mg asztaxantin), petrezselyem, zöld ajkú kagyló, paprika, spenót, sárgarépa, fokhagyma.

Analitikai alkotóelemek: Nyersfehérje 48,8%, Nyerszsír 8,4%, Nyersrost 3,2%, Nedvesség 5,0%, Nyershamu 11,4%.

Adalékanyagok Vitaminok és provitaminok: Vit. 37 000 NE / kg, Vit. D 3 1800 NE / kg, Vit. E (D, L- a- tokoferil-acetát) 120 mg / kg, Vit. B 1 35 mg / kg, Vit. B 2 90 mg / kg, szúrás Vit. C (L-aszkorbil-monofoszfát) 550 mg / kg. 

sera San Nature - 100 ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!