Menü
Kosár

Liofilizált tápok

Liofilizált tápok

Liofilizált tápok

Brand: Bio-Lio Cikkszám: 55
A liofizált tubifex természetes díszhaleleség. a feldolgozás során a beltartalmi érték nem változik, tápértéke az élőével megegyezik. Rendszeres etetésével a halak megőrzik vitalitásukat. Kerülni kell az egyoldalú táplálást, más természetes eleség, pl. szúnyoglárva etetése is javasolt. egyszerre ann..
1 044 Ft
Nettó ár:822 Ft
Brand: Bio-Lio Cikkszám: 56
Bio-lio liofilizált - fagyasztva szárított - vörös szúnyoglárva természetes díszhal-eleség, mely a különleges tartósítás következtében megőrzi eredeti formáját és nem veszít tápértékéből. A kifejlett halak számára elsődleges táplálékforrást jelentenek a különféle repülő rovarok lárvái. Rendszeres et..
1 179 Ft
Nettó ár:928 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Tropical gammarus (szárított gammarus rákok)A Gammarus pulex egy kisméretű rákféle (kb. 2-3 cm). A kis rákok fontos elemei a vadon élő halak étkezésének. A GAMMARUS étel kényelmesen használható szárított állapotba, amely mikro- és makroelemek forrása, valamint béta-karotin -..
880 Ft
Nettó ár:693 Ft
Brand: Panzi Cikkszám: 301242
Természetes eredetű diszhal eleség. Szárított állapotával megőrzi természetes beltertalmi értékeit. Alapeledelnek javasoljuk, etetésével változatossá teheti diszhalainak takarmányozását.Naponta egy alkalommal annyit szórjon a víz tetejére, amiennyit halai azonnal elfogyasztanak.Ügyeljünk, hogy ..
1 360 Ft
Nettó ár:1 071 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)