Menü
Kosár

Speciális tápok

Speciális tápok

Speciális tápok

Brand: Tropical Cikkszám: YT48
A TROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUS egy színfokozó táp lassan elsüllyedő, granulátum formában, magas fehérjetartalommal (50%) fiatal és felnőtt diszkosz, illetve más igényes halfajták számára. Az esszenciális aminosavakban gazdag fehérje biztosítja az egészséges növekedést és fejlődést, a magas asztaxa..
2 679 Ft
Nettó ár:2 110 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: Y21T
Tropical Bionautic Chips Fish Food 1000mlA Tropical Bionautic Chips egy rendkívül koncentrált és teljes értékű takarmány közepes és nagy tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára.A takarmány főként tengeri összetevőkből, például Spirulina platensis algákból és asztaxantinból készül.&nbs..
6 903 Ft
Nettó ár:5 436 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT58
Tropical Bionautic Chips Fish Food 250mlA Tropical Bionautic Chips egy rendkívül koncentrált és teljes értékű takarmány közepes és nagy tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára.A takarmány főként tengeri összetevőkből, például Spirulina platensis algákból és asztaxantinból készül. ..
2 940 Ft
Nettó ár:2 315 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: Y19T
Tropical Bionautic Flakes 1000mlA trópusi bionautikai pehely a sósvízi halak fő tápláléka.A Bionautic Flakes egy teljes értékű, pehely alakú teljes értékű takarmány kis és közepes méretű tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára. Az étel főként tengeri alapanyagokból áll. A ze..
6 715 Ft
Nettó ár:5 287 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT13
Tropical Bionautic Flakes 250mlA trópusi bionautikai pehely a sósvízi halak fő tápláléka.A Bionautic Flakes egy teljes értékű, pehely alakú teljes értékű takarmány kis és közepes méretű tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára. Az étel főként tengeri alapanyagokból áll. A zeo..
2 405 Ft
Nettó ár:1 894 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA33
Por állagú eledel zselé készítéshez, nagy mennyiségű gerinctelen állatot tartalmaz, megfelelő a húsevő és mindenevő halak számára.az eledel elkészítése gyors és egyszerű, lehetőséget biztosít az adag méretének és formájának kiválasztásáraaz elkészítés módjától függően lehetőség van süllyedő vagy leb..
6 118 Ft
Nettó ár:4 818 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA34
Por állagú eledel zselé készítéshez, magas tengeri alga tartalommal, megfelelő a növényevő és húsevő halak számára.az eledel elkészítése gyors és egyszerű, lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasszuk az adag méretét és formájátaz elkészítés módjától függően lehetőség van süllyedő vagy lebegő zselé k..
6 547 Ft
Nettó ár:5 155 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA35
Por állagú eledel tengeri alga, krill és gyümölcs hozzáadásával, zselé készítéséhez mindenevő halak számára.az eledel elkészítése gyors és egyszerű, lehetőséget biztosít az adag méretének és formájának kiválasztásáraaz elkészítés módjától függően lehetőség van süllyedő vagy lebegő zselé készítésére,..
6 118 Ft
Nettó ár:4 818 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA85
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ALAPELEDEL GUPPIKNAKSpeciális, teljes értékű, többösszetevős, lemezes haltáp guppik és más kistestű, elevenszülő halak számára. Természetes tengerisó-tartalma kedvezően hat az elektrolitszintre és az ozmózisnyomásra, melyek meghatározó befolyással vannak a vemhességre, szülésre, az ..
2 310 Ft
Nettó ár:1 819 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua-Tropica Muschel-VITAL tartalmaz Artemia és plangton fehérjét, mely fontos és nélkülözhetetlen táplálék kagylóink számára.Aqua-Tropica Muschel-VITAL biztosítja a kagyló számára a szükséges energiát és tápanyagokat.Vitaminok, kalcium és montmorillonit (hidratált kalcium-aluminium szilikát..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Brand: Ocean Nutrition Cikkszám: 1
A Belga Ocean Nutrition cég Artemia petéi a Nagy-Sós tavakból származnak!Könnyen kelnek! Az Innovatív Nitro Pack belső csomagolás biztosítja a nagy kelési százalékot (90% felett).A kelési idő 18-30 óra között, az adott körülményektől függően. A piacon lévő egyik legjobb ..
46 863 Ft
Nettó ár:36 900 Ft
Csigafarm - Calcium és vitamin keverék garnéláknak és vízicsigáknak 150 ml.
Új -33 %
Brand: Csigafarm Cikkszám: 111
Calcium és vitamin keverék garnéláknak és vízicsigáknak 150 ml-es kiszerelésben. Ez a saját fejlesztésű termék a Csigafarm által, mely egy alapvető anyag a csigafarmok garnéla és vízicsiga tenyészetében.A csigák és garnélák táplálkozásában kiemelten fontos szerepet játszik a megfelelő kalcium- és vi..
2 527 Ft 3 797 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Csigafarm szárított eperfalevél 150ml, kiváló választás a garnélák és csigák egészséges fejlődésének biztosítására. Ez a termék a természet egyik csodáját vonultatja fel, hiszen az eperfa levele gazdag tápanyagokban és nyomelemekben, amelyek létfontosságúak ezeknek a különleges vízi élőlényeknek.Epe..
1 524 Ft 1 890 Ft
Nettó ár:1 200 Ft
Brand: JBL Cikkszám: 1
A JBL PRONOVO crabs wafer M egy kiváló minőségű, akváriumban tartott rákok és garnélák számára kifejlesztett száraztáp. Ez a táplálék egy speciális formula, ami a rákok természetes táplálkozási igényeit célozza meg, ezáltal hozzájárulva az ő egészséges és kiegyensúlyozott étrendjükhöz.Ez a termék 10..
3 500 Ft
Nettó ár:2 756 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua tropica kálcium tartalmú eleséggel megakadályozzuk az esetleges vedlések során történő megrekedést és ez okozta elgyengülés miatt történő elpusztulást.Az eleség elősegíti az összes garnéla pigmentációját,Az AT Crusta-VITAL White Sticks ízletes, finom eleség gyorsabban dobogtat..
3 618 Ft
Nettó ár:2 849 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Új alaptakarmányunk minden fontos ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint biztosít a garnéláinknak, és a lehető legjobban illeszkedett az állatok természetes táplálkozási szokásaikhoz.Gazdag antioxidánsokban, esszenciális aminosavakban és növényi összetevőkben.A garnélák ételét min..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Brand: JBL Cikkszám: JBL30272
Novo Crabs JBL  - Garnélatáp- 100ml/49gEleség ollós rákoknak. A vízben nagyon lassan oldódik.5% farosttal és 10% gyógynövénnyel.Az eleség összetétele kifejezetten a tipikus mindenevő rákok igényeinek megfelelő: nagy arányban tartalmaz zöld növényi részeket és rostdús gyógynövényeket..
4 105 Ft
Nettó ár:3 232 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 1
A sera shrimps natural és a sera crabs natural termékekkel az akvarisztika szakértői két új, optimálisan a garnélák, illetve rákok igényeihez igazított egyedüli táplálékot mutatnak be édes- és tengervízi akváriumokhoz.A magas tápértékű összetevőket speciálisan a rákfélék táplálkozásához és emész..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Grindál oltványunk tovább szaporításával könnyen megtalálhatod halaid kedvelt élőeleség forrását.Díszhalak számára igen hasznos energiaforrás. Grindál féreg táplálékként szolgál, de ügyelni kell e mellett a vegyes etetésre is.Szaporítása könnyű, nedves mohában, sajttermékekkel való etet..
2 300 Ft
Nettó ár:1 811 Ft
Cikkszám: JBL31352
Axolotl eleség- 3-10 cm nagyságú ifjonc axolotl-ok számára.Fajta specifikus fehérje forrással. Teljes értékű eledel kétéltűek részére. 40%pisztráng liszt, 10% gammarus,10% garnéla liszt, búzacsíra, tintahal liszt, búza gluten, rovarfehérje, (hermetia), spirulina, halolaj, élesztő kívonat, guar liszt..
2 885 Ft
Nettó ár:2 272 Ft
Brand: JBL Cikkszám: JBL31356
Axolotl eleség- 8-20 cm nagyságú ifjonc axolotl-ok számára.Fajta specifikus fehérje forrással. Teljes értékű eledel kétéltűek részére. 40%pisztráng liszt, 10% gammarus,10% garnéla liszt, búzacsíra, tintahal liszt, búza gluten, rovarfehérje, (hermetia), spirulina, halolaj, élesztő kívonat, guar liszt..
2 885 Ft
Nettó ár:2 272 Ft
Brand: JBL Cikkszám: JBL31358
Axolotl eleség- 15-40 cm nagyságú axolotl-ok számára.Fajta specifikus fehérje forrással. Teljes értékű eledel kétéltűek részére. 40%pisztráng liszt, 10% gammarus,10% garnéla liszt, búzacsíra, tintahal liszt, búza gluten, rovarfehérje, (hermetia), spirulina, halolaj, élesztő kívonat, guar liszt, ..
2 885 Ft
Nettó ár:2 272 Ft
Brand: Sera Cikkszám: 1
A sera shrimps natural és a sera crabs natural termékekkel az akvarisztika szakértői két új, optimálisan a garnélák, illetve rákok igényeihez igazított egyedüli táplálékot mutatnak be édes- és tengervízi akváriumokhoz.A magas tápértékű összetevőket speciálisan a rákfélék táplálkozásához és emész..
2 200 Ft
Nettó ár:1 732 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 187160
Főeleség garnélák és egyéb rákok számára.A Tetra Crusta Granules-ben található apró tápszemcsék kiegyensúlyozott és változatos táplálást tesznek lehetővé garnélái számára.Formája és állaga alkalmazkodik az állatok természetes táplálkozási szokásaihoz.Fehérje és ásványi anyag tartalma hoz..
3 233 Ft
Nettó ár:2 546 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A tropical 3-algák granulátumai lassan süllyedő algákban gazdag szemcsék. Az édesvízi és tengeri növényevõ halak, amelyek étrendje algákon alapul, és mindenevő halak, mindennapi táplálására szolgál, kiegészítõ táplálékként. A tropical 3-algák granulátumai három algát tartalmaznak: chlorell..
44 285 Ft
Nettó ár:34 870 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
  ↵BETTA ételek pehely formájában harcosok számára. Több összetevőből álló élelmiszer pehely formájában a harcosok és más apró labirint halak napi táplálására, amelyek étrendjükben a kis vízi szervezeteket részesítik előnyben. Egyedülálló összetételük miatt a BETTA pelyhek t..
1 055 Ft
Nettó ár:831 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A CARIDINA NANO STICKS alapvető, több összetevőből álló eledel, vízben nem felbomló mikro rúdak, napi etetéshez a kisebb rákok (pl. Crystal Red) és egyéb vízi és tengeri garnélák számára.Rendszeres alkalmazása fokozza a színét és támogatja a vedlési folyamatot. Optimálisan kiválasztott recept al..
885 Ft
Nettó ár:697 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
A Tropical Cichlid Chips színjavító, több összetevőjű, lassan süllyedő chips, közepes és nagy sügerekhez, beleértve a malawi sügerek sok faját. A szisztematikus táplálás biztosítja a megfelelő fejlődést, a pompás színeződést és az immunstimulátort - a béta-glükán erősíti az immunrendszert. A zeolit ..
36 030 Ft
Nettó ár:28 370 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ALAPELEDEL GUPPIKNAKSpeciális, teljes értékű, többösszetevős, lemezes haltáp guppik és más kistestű, elevenszülő halak számára. Természetes tengerisó-tartalma kedvezően hat az elektrolitszintre és az ozmózisnyomásra, melyek meghatározó befolyással vannak a vemhességre, szülésre,..
999 Ft
Nettó ár:787 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: 1
Tropical Ichtio-vit 5L/1kgA tropical Ichtio-vit egy  sok összetevőből álló haltáp pehely formában, mindenevő akváriumi halak mindennapi táplálására . Nélkülözhetetlen a több fajú akváriumokban. Az optimálisan kiegyensúlyozott összetételnek, valamint az alapvető vita..
15 715 Ft
Nettó ár:12 374 Ft
Tételek: 1 - 35 / 35 (1 oldal)