Menü
Kosár

A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára.

Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő 100ml- garnélák, rákok és csigák vízének vízelőkészítéséhez
Érdeklődj a készletről!
A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára.
  • Cikkszám: 187221
2 520 Ft
Nettó ár: 1 984 Ft

A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára.

A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy kiváló és megbízható termék, amely átfogó védelmet biztosít a garnélák, rákok és csigák számára. Ez a vízelőkészítő egy speciálisan kifejlesztett formula, amely segít minimalizálni a vízben található káros anyagok hatásait és optimalizálja a vízminőséget a törékeny vízi élőlények számára.
A víz kémiai összetétele, beleértve a klórt, klór-amminokat, nehézfémeket és más toxikus anyagokat, gyakran negatívan befolyásolhatja a garnélák, rákok és csigák egészségét és jólétét. A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítőnek köszönhetően ezek a problémák a múlté lesznek. A termék hatékonyan eltávolítja az agresszív klórt és klór-dioxidot a vízből, amelyek irritációt, stresszt és súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak az érzékeny vízi élőlények számára.
Ezenkívül, a Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő megnöveli a víz pH-értékét, és optimalizálja a víz keménységét, hogy megfeleljen a garnélák, rákok és csigák speciális igényeinek. Ez elősegíti számukra a megfelelő növekedést, jó közérzetet és színpompás megjelenést.
A Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Csak néhány cseppet kell hozzáadni az akváriumban lévő vízhez, és megvárni, hogy az anyagok felszívódjanak és hatást gyakoroljanak. Ezt követően a víz készen áll a garnélák, rákok és csigák számára optimális környezet biztosítására.
Fontos megjegyezni, hogy a Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő nem csak új vízbe keverhető, hanem a cseréhez használt vízhez is adható. Ez a termék bizonyítottan csökkenti a stressz és a betegségek kockázatát a törékeny vízi élőlényeknél.
Összességében, a Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő egy elengedhetetlen termék minden garnélával, rákkal vagy csigával foglalkozó akvarista számára. Megbízhatóan védi és támogatja ezeket az érzékeny vízi élőlényeket, minimalizálva a vízben található káros anyagok hatását. Az egyszerű használat és a kényelmes adagolás teszi ezt a vízelőkészítőt a legjobb választássá minden vízi élőlény szerelmese számára.

Tetra Crusta AquaSafe New formula vízelőkészítő – Vízelőkészítő szer, ami azonnal átalakítja az agresszív csapvizet majdnem természetes trópusi akvárium vízzé, ami megfelelő közeg a garnélák és rákfélék részére. Bixtract formulával a tiszta, egészséges vízért• az új formula elősegíti a természetes biopolimerek és nyomelemek hatékonyan támogatják a víz, a garnélák és rákfélék egészségét
• semlegesíti a csapvízben található, garnélák és rákfélék számára kártékony anyagokat: eltávolítja a klórt, tartósan megköti az olyan nehéz fémeket, mint a réz, cink és ólom
• olyan, a garnélák és rákfélék természetes élőhelyéről származó fontos anyagokat is juttat az akváriumba, amiket a csapvíz nem tud biztosítani: Jódot, ami vitalizál, magnéziumot a kiegyensúlyozottságért és fejlődésért, B vitamint a stressz ellen
• kolloidok hatékonyan támogatják a garnélák és rákfélék vedlését, elősegítik az új páncél megszilárdulását
• az egészséges és tiszta vízhez szükséges jótékony baktériumok elszaporodását segíti a BioExtract formula természetes biopolimer tartalma
• javítja a tenyésztés körülményeit, elősegíti a növények fejlődését
• regeneráló hatással van a garnélák és rákfélék esetleges betegségek elleni kezelését követően
• ideálisan kombinálható a Tetra EasyBalance kezelő szerrel, így stabilizálva a víz minőségi paramétereit és csökkentve a vízcsere szükségének gyakoriságát

Tetra Crusta Aquasafe vízelőkészítő 100ml- garnélák, rákok és csigák vízének vízelőkészítéséhez

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!