Menü
Kosár

Tropical 3-algae tablets B + aloe vera 50ml/36g

Tropical 3-algae tablets B + aloe vera 50ml/36g
Tropical 3-algae tablets B + aloe vera 50ml/36g
  • Cikkszám: ETRSZ-YT93
2 061 Ft
Nettó ár: 1 623 Ft

Tropical 3-algae tablets B + aloe vera 50ml/36g

ALGÁS TÁP FENÉKEN TÁPLÁLKOZÓ HALAK ÉS RÁKFÉLÉK SZÁMÁRA

A 3-ALGAE TABLETS B egy algában gazdag, süllyedő tablettás haltáp. Olyan fenéken táplálkozó, növényevő halak mindennapos etetésére ajánlott, akiknél az algák a diéta a fontos összetevőjét alkotják, illetve kiegészítő tápként ? mindenevő halak számára. A tabletta édesvízi és tengeri rákféléknek etetésére is alkalmas.

A 3-ALGAE TABLETS B összetételében 3 algát találunk: chlorella alga (Chlorella vulgaris), valamint az Ascophyllum nodosum és a Laminaria digitata, melyeket Kelp algáknak is neveznek. A chlorella algában lévő telítetlen zsírsavak, a fehérje (egzogén aminosavakban gazdag) és vitaminok, valamint a kelp algákból nyert mikro- és makroelemek (ebben jód, króm, szelén és vas) kiváló kondíciót, intenzív növekedést és vitalitást biztosítanak a halak és a rákfélék számára.

A 3-ALGAE TABLETS B tablettákkal rendszeresen etetett halak nagy klorofill adagban részesülnek - zöld színezőanyag, amely koncentrált forrása a chlorella alga. A klorofill korlátozza az emésztőcsatornában nem kívánatos baktériumok fejlődését, megelőzve a gyulladásos betegségek kialakulását. Az aloé kivonat megerősíti a halak immunrendszerét és hozzájárul az emésztőcsatorna megfelelő bélflórájának a kialakulására. Az erősítő tulajdonságainak köszönhetően a 3-ALGAE TABLETS B haltáp alkalmazása karantén, aklimatizálódási és gyógyulási folyamatok során ajánlott.

ETETÉSI JAVASLAT: naponta többször. A tablettákat, az akvárium halsűrűségének megfelelő mennyiségben, belülről kell bedobni az akváriumba a halak és a rákfélék táplálkozási helyére.

Teljes értékű eledel díszhalak és rákfélék számára.

Összetevők: gabona, alga 12%, növényi származékok (benne Aloe vera 2%), növényi fehérje származékok, hal és halszármazékok, rák és kagylóhús és származékai, tej és tejtermékek, hús és állati származékok, élesztő, olajok és zsírok, ásványi anyagok.

Adalékanyagok (kg): vitaminok, provitaminok és olyan kémiailag jól meghatározott anyagok, amelyeknek hasonló hatása van: A-vitamin 20 400 NE, D3-vitamin 1 200 NE, E-vitamin 80 mg, C-vitamin 280 mg; nyomelemek: E1 (Fe) 25,0 mg, E6 (Zn) 7,0 mg, E5 (Mn) 5,0 mg, E4 (Cu) 1,1 mg, E2 (I) 0,15 mg, E8 (Se) 0,15 mg, E7 (Mo) 0,03 mg; lecitin; antioxidánsok. Analitikai összetevők: nyers fehérje 36,0%, nyers olajok és zsírok 7,0%, nyers rost 1,7%, nedvesség 10,0%.Tropical 3-algae tablets B + aloe vera 50ml/36g

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!