Menü
Kosár

Tropical - Tropical - Antychlor Pond 250ml

Antychlor Pond 250ml
Tropical - Tropical - Antychlor Pond 250ml
  • Cikkszám: TA64
3 479 Ft
Nettó ár: 2 739 Ft

Tropical - Tropical - Antychlor Pond 250ml

GYORS KLÓR-SEMLEGESÍTÉS 250 ml / 5 000 l víz

A TROPICAL ANTICHLOR POND a nyers vezetékes víz gyors alkalmassá tételére szolgál kerti tavak feltöltésére. Új kerti tó feltöltéséhez és meglévő tavakban a víz kiegészítéséhez és cseréjéhez ajánlott. Az ANTICHLOR POND gyorsan semlegesíti a mérgező, a díszhalak számára veszélyes klórt, amely jelen van a klórvegyületek segítségével fertőtlenített vezetékes vízben. Azonnal hat, lehetővé téve a halak gyors és biztonságos beköltöztetését a tóba, a halak megmérgezésének és a vízinövények elpusztításának kockázata nélkül.

A HASZNÁLAT MÓDJA: 25 ml / 500 l nyers vezetékes víz. A víz erős levegőztetése segíti a készítmény hatását. Mindig használandó új kerti tavak létrehozásakor, valamint minden vízcserekor és vízkiegészítéskor. Az Esklarin Pond készítménnyel együttesen használandó.

FIGYELEM! Nem szabad más, kerti tavakhoz szánt készítménnyel együtt alkalmazni (a fent említett kivételével). A készítmény biztonságos a halak, rákfélék, puhatestűek, kétéltűek, madarak és háziállatok számára.

1 kupak = 20 ml

FIGYELEM! Díszhalas kerti tavak számára készült készítmény, fogyasztásra és élelmiszeripari felhasználásra nem alkalmas.

Tropical - Tropical - Antychlor Pond 250ml

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!