Menu
Your Cart

Tropical

Brand: Tropical Model: 1
A tropical 3-algák granulátumai lassan süllyedő algákban gazdag szemcsék. Az édesvízi és tengeri növényevõ halak, amelyek étrendje algákon alapul, és mindenevő halak, mindennapi táplálására szolgál, kiegészítõ táplálékként. A tropical 3-algák granulátumai három algát tartalmaznak: chlorell..
1 143 Ft
Nettó ár:900 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Tropical vizteszt  6 az 1-ben A víz kémiai paramétereiről szóló gyors információ szükség esetén azonnali intézkedéseket tesz lehetővé a halak életkörülményeinek javítása érdekében! TROPICAL 6 IN 1 TESZT tesztcsíkok akváriumvízhez és tavakhoz. A TROPICAL 6 IN 1 TEST a n..
8 890 Ft
Nettó ár:7 000 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Tropical Antiklór - azonnali klór eltávolítás! 100 ml = 1000 liter akváriumviz klórtalanitásához elegendő. (A flakon oldalán megtalálható mércével pontos adagolható!) ANTI-CHLOR akváriumi vízkezelŐ. A készítmény az akvárium céljára használt nyers csapvíz gyors kezelésére szolgál.&n..
1 829 Ft
Nettó ár:1 440 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Bacto Active - baktériumok az akvárium számára 100ml = 1500liter akváriumviz BACTO-ACTIVE élő baktériumkultúrák édesvízi és tengeri akváriumokhoz. A BACTO-ACTIVE olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan lebontják a közegben felhalmozódott szerves anyagokat. ..
2 223 Ft
Nettó ár:1 750 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Bacto Active - baktériumok az akvárium számára 250ml = 3750liter akváriumviz BACTO-ACTIVE élő baktériumkultúrák édesvízi és tengeri akváriumokhoz. A BACTO-ACTIVE olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan lebontják a közegben felhalmozódott szerves anyagokat. ..
3 975 Ft
Nettó ár:3 130 Ft
Brand: Tropical Model: 1
Bacto Active - baktériumok az akvárium számára 30ml = 450liter akváriumviz BACTO-ACTIVE élő baktériumkultúrák édesvízi és tengeri akváriumokhoz. A BACTO-ACTIVE olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek gyorsan és hatékonyan lebontják a közegben felhalmozódott szerves anyagokat. E..
978 Ft
Nettó ár:770 Ft
Brand: Tropical Model: 1
BETTA BETTA ételek pehely formájában harcosok számára. Több összetevőből álló élelmiszer pehely formájában a harcosok és más apró labirint halak napi táplálására, amelyek étrendjükben a kis vízi szervezeteket részesítik előnyben. Egyedülálló összetételük miatt a BETTA pelyhek..
1 257 Ft
Nettó ár:990 Ft
Brand: Tropical Model: 1
BETTA GRANULAT egy teljes tápértékű granulátum táp harcoshalak, illetve más labirintusi halfélék mindennapos etetésére. Az ideális egyensúlyban összeválogatott, és megfelelő méretű granulátum szemeket mohón fogyasztják a harcoshalak, a  gurámik, a törpegurámik, és a paradicsom halak. Rendszeres..
498 Ft
Nettó ár:392 Ft
Brand: Tropical Model: 1
BIOREPT L. Szárazföldi teknősök alaptápja Egy új recept, amelyet a növényevő teknősök igényeihez igazítottak, fűben és gyógynövényben gazdag. A kompozícióban lévő fűfélék nagyon izletesek a teknősök számára. A pitypang gyógynövény, a plantain és a körömvirág virág ..
1 702 Ft
Nettó ár:1 340 Ft
Brand: Tropical Model: 1
BIOREPT W  • több összetevőből álló élelmiszer mindennapi etetésére mindenevő és húsevő kétéltű és vízi teknősöknek.  • Hermetia illucens lárváit tartalmazza. Példátlan kedvező kalcium / foszfor arány. kiegészítők • Gammus kiegészítés fehérje, kitin és telítetlen zsírsavak (ome..
851 Ft
Nettó ár:670 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A Tropical Breeder Mix speciális, több összetevőből álló étel dekoratív halak számára, amelyeket professzionális halgazdaságokban, nagykereskedésekben, kisállat-boltokban, állatkertekben és pálmaházakban használnak. Táplálkozási javaslat a tenyésztő keverékhez: Etessen naponta többször olya..
533 Ft
Nettó ár:420 Ft
Brand: Tropical Model: 1
A CARIDINA NANO STICKS alapvető, több összetevőből álló eledel, vízben nem felbomló mikro rúdak, napi etetéshez a kisebb rákok (pl. Crystal Red) és egyéb vízi és tengeri garnélák számára. Rendszeres alkalmazása fokozza a színét és támogatja a vedlési folyamatot. Optimálisan kiválasztott recept al..
734 Ft
Nettó ár:578 Ft
Tételek: 1 - 12 / 35 (3 oldal)