Menü
Kosár

Neptun

Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-1
Az algagátló hatásosan alkalmazható az akváriumokban előforduló zöld és barnaalgák írtására illetve fejlődésük gátolására.Lehetőleg részleges vízcsere után haszáljuk az oldatot az akvárium vízéhez.A kezelést 4 hetenként (vagy, amikor az algásodás újra megindul) ismételjük meg.Erőssen bea..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-2
A friss csapvíz oldott klórt tartalmazhat ami a halakra rendkívül mérgező.Az antiklór a víz klórtartalmát megköti, így a vízcsere biztonságos lesz.A friss víz mennyiségének megfelelő Antiklórt tegyünk az akváriumba vízcserekor.Az antiklór megköti a mérgező nehézfémeket ( pl réz), valamin..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-3
A Bio  Start egy hasznos baktérium kulturát és lebontó enzimet tartalmazó szuszpenzió.Kiváló eredménnyel használhatjuk az új akvárium betelepítésekor a biológiai lebontási folyamatok felgyorsítása, az un. új medence szindróma", (melyet a felszaporodó bomlástermékek okoznak) csökkentésére. ..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-4
Folyékony CO2- forrás káliummal -Liqui Carbo-2000 literhez- 40 mlA növényeknek a tápsókon kívül szénforrásra is szükségük van.Akváriumi körülmények között gyakran ennek hiánya akadályozza a fejlődést. A Liqui Carbo folyékony szénforrásként használhatóCO2- adagolás mellett vagy nélkül is. Ren..
800 Ft
Nettó ár:630 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-5
Kopoltyú és hámférgesség kezelésére.A csillós és ostoros kórokozók mellett a kopoltyú és hámférgek okozzák a leggyakoribb parazitás fertőzéseket.Szapora, kapkodó légzés, különféle tárgyakhoz való dörgölőzés. Rángatózó szabálytalan úszás, vagy ellenkezőleg apatikus lebegés a víz felszínhez közel..
781 Ft
Nettó ár:615 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: 1
Akváriumi diszhalak külső paraziták,- különösen darakór, okozta fertőzéseinek kezelésére szolgáló készítmény.Új hal betelepítésekor a fertőzés megelőzésére is használhatjuk. A kezelés időtartalma 2-3 nap, mely idő alatt a szűrést célszerű leállítani. Helyette szigorúan csak víz szellőztetés,levezőzt..
781 Ft
Nettó ár:615 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-6
Akvárium díszhalak enyhe külső gombás, csillos paraziták okozta fertőzéseinek kezelésére, valamint új halak betelepítésekor a fertőzések elkerülésére alkalmazzuk.A kezelés időtartalma 2-3 nap, mely idő alatt a szűrést célszerű leállítani, de megfelelő levegőztetésről gondoskodnunk kell!..
806 Ft
Nettó ár:635 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-7
Neptun vízkeménység mérő készlet akváriumhoz.Több komponensű csepegtetős teszt, mellyel az akváriumvíz összekménységét és karbonát keménységét mérhetjük meg vele pár perc alatt. A csomag tartalmazza a méréshez szükséges indikátor folyadékokat és színskálát...
718 Ft
Nettó ár:565 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-8
 Akváriumi növények egészséges fejlődéséhez szükséges összes makro- és mikroelemet a legkönnyeben felvehető formában tartalazza.a mikroelemekhez tartozó nehézfémek a halakra veszélytelen kelát formában vannak. Két hetenként vízcsere utáni adagolás ajánlott. Igy megelőzhetjük a növé..
781 Ft
Nettó ár:615 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-9
Parakill Turbo 200 literhezErős fertozottség, zsúfolt haltartás esetén alkalmazzuk. Darakór , fátyolbetegség, halpenész és bársonybetegséggyógykezelésére.A szer hatóanyagai berendezett medencében 2-3 nap alatt lekötödnek, ezért, ha szükséges pótoljuk azt. A kura befejezése után részleges ví..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: Neptun-10
A diszhalak gombás, enyhe bakteriális , vagy külső élösködők- darakor, fátyolbetegség, bársonybetegség okozta fertőzőttségének kezelésére.Külső parazita fertözöttség esetén2-3 napig kezeljük.A víz hőfokának 2-3 5 °C való megemelése ajánlott a kezelés alatt.. Szűrést célszerű leállítani és csak a plu..
780 Ft
Nettó ár:614 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: 1
Spirulina tabletta, kedvtelésből tartott állatok etetésére szolgáló készítmény. A spirulina mikroalga magas fehérje és xantofil (természetes színezőanyag) tartalma miatt a legkiválóbb táplálékkiegészítő díszhalaink számára. Különösen fontos a növényevő halak, algaevő harcsák megfelelő táplálásához. ..
1 130 Ft
Nettó ár:890 Ft
Brand: Neptun Cikkszám: 1
Széndioxid tabletta vízinövények számára - Aquaplant & CO2 tabletta -50mlAquaplant & CO2 Széndioxid táptabletta vízinövények részére. A növények kielégítő fejlődéséhez szükséges egyik alapvető tápanyag a széndioxid mely a tabletta feloldódása során jut az akvárium vízébe. Emellett komple..
826 Ft
Nettó ár:650 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)