Menü
Kosár

Úszó növények

Az úszó növények gátolják az algásodást, mivel nem csak hogy nem engedik napfényhez jutni az algákat, de el is szívják a szerves anyagot előlük a vízből. Árnyékoló funkciójuk miatt a nem engedik túlzottan felmelegedni a tavat. Nem utolsó sorban pedig az úszó növények igen dekoratívak, természetes hatást adnak a kerti tónak.


Brand: Csigafarm Cikkszám: MAE7
Család: Ricciaceae Magasság: 1-3cm Fényigény: alacsony-nagyon magas Hőmérséklet: 10-28 °C Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 5-8 Növekedési ütem: közepes Igény: alacsonyVásárlási csomagolás: 150ml adagokban , garanciazáras dobozokbanRiccia úszó vagy tereptárgyakon nőveked..
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Származás:világszerteTermesztési nehézség: alacsonyTartási nehézség:alacsonyNövekedési ütem: közepesFelnőtt növény méretei: 1-4 cmelhelyezési szint: közép , előtérFényigény :alacsony- magasHőmérséklet: 10-28 Celsius fokszín: zöld Úszó vagy tereptárgyakon ..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE70
Apró békalencse (Lemna minor)menniység: 250 ml Apró, kerek levélkékből álló növény, egyetlen gyökérszál nyúlik lefelé a levelek közepéből. A növény folyamatosan hozza az új, kerek levélkéket, amik leválva önálló életet kezdenek. Hatékony nitrátfelhasználó, a növényevő halak egy része s..
1 041 Ft
Nettó ár:820 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE69
Latin név: Pistia stratiotes Magyar név: Kagylótutaj, Vízisaláta Virágzás: Április-Október Termet: Vízszinten terülő, egymáshoz kötött telepeket képez . Több tíz négyzetméter is lehet. Leírás:Levelei húsosak, szivacsszerűek. A Levelek apró szőrszerűséggel van befedve mely lepergeti a vizet. ..
946 Ft
Nettó ár:745 Ft
Kolokán- úszónövény-Stratiotes aloides Kolokán- úszónövény-Stratiotes aloides
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE71
A kolokán évelő lebegő vízinövény.Fejlődését a víz alatt kezdi, ahol gyökereivel gyengén megkapaszkodik az aljzatban.Virágzás idején rövid szára eltörik és levélrózsája a víz színére emelkedik, félig kilátszik belőle.Késő ősszel a még mindig az iszaphoz kapcsolódó gyökerei spirállá teker..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE76
Gyorsan terjeszkedő kedvelt úszónövény. Kiválóan alkalmas olyan akváriumokban, ahol egyes résznél fénymegvonást kell alkalmazni, Árnyékoláshoz ajánljuk .Felesleges tápanyagokat és nitrogén eltávolításra is alkalmazhatjuk.De spontán, csak a nyitott akváriumok csodálatos felszíni..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Az egyik legnépszerűbb úszónövény az akvarisztikában, megfelelő fény hatására gyönyörű élénk piros lesz a növény levele és a gyökere isCsalád: Euphorbiaceae Származási hely: Dél-Amerika Magasság: 1-2 cm Szélesség: 5-10+ cm Fényigény: magas-nagyon magas Hőmérséklet: 20-31 °C Vízkeménység: n..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE93
 Salvinia natans- úszónövényApró kerekitett levelű úszónövény. Tartása közepesen könnyű.Álló , vagy lassú vízáramlást igényli.Alkalmas nyított akváriumok és tavak vízfelszínét díszítő dekorálásra. ..
1 257 Ft
Nettó ár:990 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Botanikai név: Azolla carolinianaSzállítási méret: 1.8 dl-es műanyag dobozba téve csomagoljukMegjegyzés: Egész évben biztonságosan szállíthatóÉszak-Amerika keleti felében őshonos. A Carolina szúnyog páfrány apró levelű vízi páfrány a víz felszínén úszik. Az apró élénkzöld levelek gyak..
1 016 Ft
Nettó ár:800 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Az úszó növények gátolják az algásodást, mivel nem csak hogy nem engedik napfényhez jutni az algákat, de el is szívják a szerves anyagot előlük a vízből. Árnyékoló funkciójuk miatt a nem engedik túlzottan felmelegedni a tavat. Nem utolsó sorban pedig az úszó növények igen dekoratívak, természetes ha..
10 795 Ft 12 700 Ft
Nettó ár:8 500 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Az úszó növények gátolják az algásodást, mivel nem csak hogy nem engedik napfényhez jutni az algákat, de el is szívják a szerves anyagot előlük a vízből. Árnyékoló funkciójuk miatt a nem engedik túlzottan felmelegedni a tavat. Nem utolsó sorban pedig az úszó növények igen dekoratívak, természetes ha..
7 899 Ft
Nettó ár:6 220 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)