Menü
Kosár

Úszó növények

Az úszó növények gátolják az algásodást, mivel nem csak hogy nem engedik napfényhez jutni az algákat, de el is szívják a szerves anyagot előlük a vízből. Árnyékoló funkciójuk miatt a nem engedik túlzottan felmelegedni a tavat. Nem utolsó sorban pedig az úszó növények igen dekoratívak, természetes hatást adnak a kerti tónak.


Brand: Csigafarm Cikkszám: MAE7
Család: Ricciaceae Magasság: 1-3cm Fényigény: alacsony-nagyon magas Hőmérséklet: 10-28 °C Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 5-8 Növekedési ütem: közepes Igény: alacsonyVásárlási csomagolás: 150ml adagokban , garanciazáras dobozokbanRiccia úszó vagy tereptárgyakon nőveked..
2 800 Ft
Nettó ár:2 205 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Származás:világszerteTermesztési nehézség: alacsonyTartási nehézség:alacsonyNövekedési ütem: közepesFelnőtt növény méretei: 1-4 cmelhelyezési szint: közép , előtérFényigény :alacsony- magasHőmérséklet: 10-28 Celsius fokszín: zöld Úszó vagy tereptárgyakon ..
1 240 Ft
Nettó ár:976 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE69
Latin név: Pistia stratiotesMagyar név: Kagylótutaj, VízisalátaVirágzás: Április-OktóberTermet: Vízszinten terülő, egymáshoz kötött telepeket képez . Több tíz négyzetméter is lehet.Leírás:Levelei húsosak, szivacsszerűek. A Levelek apró szőrszerűséggel van befedve mely lepergeti a vizet. Főleg tavi n..
946 Ft
Nettó ár:745 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE71
A kolokán évelő lebegő vízinövény.Fejlődését a víz alatt kezdi, ahol gyökereivel gyengén megkapaszkodik az aljzatban.Virágzás idején rövid szára eltörik és levélrózsája a víz színére emelkedik, félig kilátszik belőle.Késő ősszel a még mindig az iszaphoz kapcsolódó gyökerei spirállá teker..
2 540 Ft
Nettó ár:2 000 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE76
Gyorsan terjeszkedő kedvelt úszónövény. Kiválóan alkalmas olyan akváriumokban, ahol egyes résznél fénymegvonást kell alkalmazni, Árnyékoláshoz ajánljuk .Felesleges tápanyagokat és nitrogén eltávolításra is alkalmazhatjuk.De spontán, csak a nyitott akváriumok csodálatos felszíni díszeként i..
950 Ft
Nettó ár:748 Ft
Nymphoides aquatica-Banánnövény Nymphoides aquatica-Banánnövény
Új Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
A Nymphoides sp. - Banánnövény vagy Banánliliom Ázsiából és Afrikából származik, de ez a variánsa Taiwan déli részéről érkezet.Megvastagodott gyökérrészek tápanyagot tartalmaznak.15-25cm magasra nő és kb 10-15cm széles lesz az akváriumban. Ez a variánsa abban tér el társaitól, hogy sokkal több víz a..
2 899 Ft
Nettó ár:2 283 Ft
Phyllanthus fluitans - Red Root Floater- úszónövény-180 ml garanciazáras tégelyben Phyllanthus fluitans - Red Root Floater- úszónövény-180 ml garanciazáras tégelyben
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Az egyik legnépszerűbb úszónövény az akvarisztikában, megfelelő fény hatására gyönyörű élénk piros lesz a növény levele és a gyökere isCsalád: Euphorbiaceae Származási hely: Dél-Amerika Magasság: 1-2 cm Szélesség: 5-10+ cm Fényigény: magas-nagyon magas Hőmérséklet: 20-31 °C Vízkeménység: n..
1 500 Ft
Nettó ár:1 181 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE93
 Salvinia natans- úszónövényApró kerekitett levelű úszónövény. Tartása közepesen könnyű.Álló , vagy lassú vízáramlást igényli.Alkalmas nyított akváriumok és tavak vízfelszínét díszítő dekorálásra. ..
1 257 Ft
Nettó ár:990 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)