Menu
Your Cart

Bucephalandra

Brand: Csigafarm Model: 60
Jellegzetes vonalai a levelen látható erezet. Green változat kisebb levélzettel rendelkezik , mint a black dark. Legfrissebb hajtása barna, virzágzata fehér vagy rózsaszín. Vas tartalom hatására a növény egyes levelei szép borsó színre vált. A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias é..
3 231 Ft
Nettó ár:2 544 Ft
Brand: Csigafarm Model: 61
Nagy, erős Bucephalandra variáns Körülbelül 11 cm magas Sötétzöld és vörösbarna színekben pompázik. A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Kevés fényt kedveli,fejlő..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 62
A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Kevés fényt kedveli,fejlődése lassú. Kimondottan kedveli a sziklára, vagy fára növesztést. Rizómája hosszan tartó betakarása, a növény ..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 63
Keskeny lándzsás levelei szemet gyönyörködtető Sötétzöld tónusok mutatkoznak Körülbelül 8-10 cm magas A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágított fénnyel..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 64
Viszonylag nagy, széles levelű. Levél színe sötétzöld Növény méret : 9 cm A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágított fénnyel érzi kitünően magát,fej..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 65
Kicsi, alacsony növekedésű Bucephalandra nagyon keskeny, hullámos levelek a jellemzőek. A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágított fénnyel érzi kitünően ..
2 410 Ft
Nettó ár:1 898 Ft
Brand: Csigafarm Model: 66
Hullámos leveleivel zöld vagy vöröses tónusúú Kb. 4-5 cm magas A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágított fénnyel érzi kitünően magát,fejlődése lassú. ..
2 410 Ft
Nettó ár:1 898 Ft
Brand: Csigafarm Model: 67
Viszonylag széles levelűek. Levélszél hullámos. Szine mély zöld, barna Növény mérete: 7-9 cm magas A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágított fénnye..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 68
Különlegessége e növénynek, hogy az újabb levelek néha kékes árnyalatokat mutatnak, néhány fényes fehér pötty kiséretében. A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen m..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 69
A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepes erősségű fényt kedveli,fejlődése gyors. Kimondottan kedveli a sziklára, vagy fára növesztést. Rizómája hosszan tartó betakarása..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 70
Kicsi, kúszó ez a Bucephalandra. Laza növekedési szokás jellemző rá. Barna-zöld vagy vöröses tónusúak a levelei. A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágít..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Brand: Csigafarm Model: 71
A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz. Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is. Közepesen megvilágított fénnyel érzi kitünően magát,fejlődése lassú. Kimondottan kedveli a sziklára, vagy fára növesztést. Rizómája hos..
2 065 Ft
Nettó ár:1 626 Ft
Tételek: 1 - 12 / 20 (2 oldal)