Menu
Your Cart

Cryptocorine

Brand: Csigafarm Model: NAE33
Crinum natans levelei világoszöld színben pompázik. Levél szélei vastagabbak, mint a Crinum calamistratumé.Levevelei felnyúlnak a víz felszínéig és ott elterülnek.Nevelése hasonlít a kerti növények elültetéséhez, mivel hagymaként vesszük meg és ültethetjük el. Azonban a felnevelése ..
2 096 Ft
Nettó ár:1 650 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE34
Crinum thaianum- hagyma levelei világoszöld színben pompázik. Levelei szélesek és felülete sima.Levevelei felnyúlnak a víz felszínéig és ott elterülnek.Nevelése hasonlít a kerti növények elültetéséhez, mivel hagymaként vesszük meg és ültethetjük el. Azonban a felnevelése a mi felada..
2 096 Ft
Nettó ár:1 650 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE36
A Cryptocoryne becketti enyhén bordázott levélszélei különböztetik meg a normál becketti-től.A levelei 10-15cm hosszú oliva-barna színű lilás alsó résszel.Mint sok más Cryptocoryne is a levél színe és alakja is nagyban függ a tartás körülményeitől.tartás: KönnyűTípus: Előtér növény..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Cryptocoryne flamingo Cryptocoryne flamingo
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Model: NAE35
Cryptocoryne flamingo kiemelkedik gyönyőrű piros színével a tőbbi Cryiptocorine fajta társaitól.Szemetgyönyörködtető színei kiemelkednek a zöld növényeink közül.Ültetése az akvárium elő és közép területére javasolt.  Indák segítségével szaporodik. A levél alakja é..
1 535 Ft
Nettó ár:1 209 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE37
Család: Araceae Származási hely: Tenyésztett növény Magasság: -5 cm  Szélesség: - Fényigény: közepes-magas Hőmérséklet: 20-28 °C  Vízkeménység: nagyon lágy-kemény pH tolerancia: 5-8  Növekedési ütem: lassú Igény: könnyű..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE38
CRYPTOCORYNE LUCENSKözönséges név: Crypt LucensCsalád: AraceaeSzármazási hely: Srí LankaMagasság: 5-10 "pH: 6,5-7,5Care: EasyFény: Alacsony és közepesCo2: Ajánlott, de nem szükségesSzaporítás: vágja el a szárat és az újratelepítéstNövekedési ráta: köze..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE39
Tudományos név : Cryptocoryne x willisii (Reitz; 1908) Szinonímák: - Magyar név: Kislevelű vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: Vízinövények Maximális magasság: 5-15 cm Származás: Ázsia; Sri Lanka középső részein. Természetes élő..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE40
A cryptocorine Pontederiifolia a Cryptocoryne egyedülálló változata, amelyet a hosszú szárak és a nyílhegy alakú levelek alapján lehet azonosítani.A levelek általában világos vagy olívazöldek, az alsó részük néha kissé rózsaszín árnyalatú.Ez a növény meglehetősen magasra nőhet, így alkalma..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Cryptocoryne walkeri
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Model: NAE41
A levél formája, színe és mérete nagyban függ a tartási körülményektől.A sötét és világos színeket, csak erős világítás mellett érhetünk el.. Tartás: Könnyű Típus: Előtér növény Eredet: Ázsia Növekedési ütem: Közepes Magasság: 5-15cm Fény igény: Közepes Co2 igény: Közepes..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Brand: Csigafarm Model: NAE42
Tudományos név: Cryptocoryne wendtii Magyar név: Wendt-vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 40 cm Származás: Ázsia; Thaiföld, Srí Lanka Természetes élőhely: Mocsár ..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Cryptocoryne Wendtii Brown Cryptocoryne Wendtii Brown
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Model: NAE43
  Tudományos név: Cryptocoryne wendtii Magyar név: Wendt-vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 40 cm Származás: Ázsia; Thaiföld, Srí Lanka Természetes élőhely: Mocsár Elhelyezés..
984 Ft
Nettó ár:775 Ft
Cryptocoryne wendtii Tropica
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Model: NAE44
Tudományos név: Cryptocoryne wendtii Magyar név: Wendt-vízikehely Család: Araceae (kontyvirágfélék) Csoport: vízinövények Maximális magasság: 40 cm Származás: Ázsia; Thaiföld, Srí Lanka Természetes élőhely: Mocsár Elhelyezés az akváriumban: Első ..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Tételek: 1 - 12 / 13 (2 oldal)