Menu
Your Cart

Piros növények

Model: 1
Egyenes 25 cm ollóaquakertészkedéshez.. Az akvárium karbantartása még soha nem volt ilyen egyszerű. Magas szárú növények könnyebb vágásához az egyenes ollót ajánljuk. Az alacsony szőnyegnövények vágásához hajlított ollót ajánlunk...
3 700 Ft
Nettó ár:2 913 Ft
Alternanthera lilacina Alternanthera lilacina
7-10 nap
Brand: Csigafarm Model: 21
Származási hely: Dél-Amerika Típus: Szár Növekedés: Közepes Kezelési szint: Közepes Magasság: 15 cm - 40 cm Szélesség: 10 cm - 15 cm Fényigény: 0,50 Watt literenként CO2 igény: 6-14 mg / liter Leírás: Alternanthera reineckii A "Pur..
622 Ft
Nettó ár:490 Ft
Alternanthera Reineckii Alternanthera Reineckii
7-10 nap
Brand: Csigafarm Model: 22
Tudományos név : Alternanthera reineckii Magyar név: Papagájvirág Család: Amaranthacea Csoport: Vízinövények Maximális magasság: 40 cm (néha 60 cm). Származás: Dél-Amerika trópusi vidéke. Természetes élőhely: Mocsarak Elhelyezés az akváriumban: T..
622 Ft
Nettó ár:490 Ft
Alternanthera Reinickii Rosanervig
Elfogyott!
Brand: Csigafarm Model: 24
Rendkivűl élénk piros színe figyelem felhívó Alternanthera fajtáival szemben nem nő gyorsan és nem nő magasra. Ajánlott ezért az akvárium közepébe vagy hátuljába ültetni. Rendszeres vágást igényel a dúsabb növényzet elérése érdekében. Termesztési nehézség: igényes Novekedési ütem: lassú ..
622 Ft
Nettó ár:490 Ft
Alternanthera roseafolia Alternanthera roseafolia
7-10 nap
Brand: Csigafarm Model: 25
Leírás Alternanthera Rosaefolia egy gyönyörű vörös / háttér növény. Erős vörös / lila szára és hosszú hegyes levelek.  Ahhoz, hogy a legjobb színek kiválthatók legyenek ebből a növényből, magas fényre van szükség, ami gyakran megnehezíti. Jó co2 infúzióval és rendszeres tápanyag..
622 Ft
Nettó ár:490 Ft
Alternanthera sessilis
7-10 nap
Brand: Csigafarm Model: 26
Ez a növény gyakran előfordul paludáriumokban vagy terráriumokban. Akváriumokban a víz alatt is probléma nélkül tud növekedni. Sötétpiros színe miatt az akvárium egyik figyelemfelkeltő eleme lehet. Ez az egyik legpirosabb növény a hazai akvarisztikában. Elsősorban ez egy terráriumba alka..
622 Ft
Nettó ár:490 Ft
Brand: Csigafarm Model: 1
Cryptocoryne flamingo kiemelkedik gyönyőrű piros színével a tőbbi Cryiptocorine fajta társaitól. Szemetgyönyörködtető színei kiemelkednek a zöld növényeink közül. Ültetése az akvárium elő és közép területére javasolt.   Indák segítségével szaporodik.  A levél alakja é..
1 397 Ft
Nettó ár:1 100 Ft
Ludwigia repens spec. red Ludwigia repens spec. red
7-10 nap
Brand: Csigafarm Model: 1
Ludwigia repens spec red vízinövény apró levelei közepes fény hatására is kellemes szép piros színben pompázik. Bár nem kimondottan követeli a Co2 adagolást, használata során növekedése még intenzívebb. Önmagában is nagyon jól mutatnak, de élénk zöld növényt köré ültetve, tetszetős szemet..
691 Ft
Nettó ár:544 Ft
Nomaphyla sticta "bonsai"
7-10 nap
Brand: Csigafarm Model: 1
származási hely: Dél-Kelet-Ázsia magasság: 4 - 7 cm hőmérséklet: 20 - 28 Celsius Kezdő akvaristáknak ajánljuk. Ezt a növényt valóban könnyű tartani, gondozása egyszerű. Minden akvárium típusban könnyedén elhelyezkedik és tetszetős bokrot alkot.  ..
691 Ft
Nettó ár:544 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)