Menü
Kosár

Terráriumi növények

Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE26
Bucephalandra 'wavy green'A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz.Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is.Kevés fényt kedveli,fejlődése lassú.Kimondottan kedveli a sziklára, vagy fára növesztést. Rizomája hossz..
2 532 Ft
Nettó ár:1 994 Ft
Bucephalandra-alamanda V3 dark
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE98
Bucephalandra sp. Az 'Alamanda V3 Dark' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az ..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE99
Bucephalandra sp. alamanda Vi Blue ' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az alj..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE100
Bucephalandra sp. Az aragon "szemölcsös "levélfelülető hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az aljára ..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE-101
Bucephalandra sp.'lagoon' egy nagy, erős fajta, hosszúkás-vékonybb alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az aljára is rögzí..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Bucephalandra-super blue central
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE102
Bucephalandra sp.  hosszúkás-ellipszis alakú levelekkel. Borneó szigetéről származik, a sziklás patak területén él.Elviseli a gyors víz sodrást is.A bucephalandra fajok és formák elsősorban sziklákon vagy fákon lévő epifiták, ahol gyökereikkel tapadnak. Az aljára is rögzíthetők, de a rizómát ne..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Bucephalandra  'mini Red'
Érdeklődj a készletről!
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE27
Bucephalandra  'mini Red' Vas tartalom hatására a növény egyes levelei szép bordó színre vált.A Bucephandra növény nagyon hasonlít az Anubias és Cryptocoryne fajokhoz.Könnyen tartható akváriumban víz alatt és akár paludárium vizes környezetében is.Közepesen megvilágított fénnyel érz..
3 325 Ft
Nettó ár:2 618 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
100%-ban természetes moha aljzat kétéltűek és vizes területeken élő hüllők számára.Kiválóan alkalmas hüllők vagy kétéltűek terráriumának párásítására.A csomagban 30x30 cm élő mohapárna...
2 032 Ft
Nettó ár:1 600 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)