Menü
Kosár

Rólunk

Üdvözlünk webáruházunkban!


A Csigafarm Bt, 2011-ben alakult. 

Jelenleg 6000 liternyi akvárium vízzel rendelkezünk, ahol 29 csiga fajt tartunk és tenyésztünk.

Több mint húsz éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött vágtunk bele ebbe a vállalkozásba.

Célunk, hogy a vízi csigák után érdeklödő akvaristákat maximálisan kiszolgáljuk.
Az elmúlt két évben rengeteg ember segítette munkánkat, nélkülük sehol nem tartanánk.

Köszönet Kiss Dorkának (Decorange Kft.), aki a cég teljes arculatát, reklámanyagait tervezte.

Az általunk megálmodott dolgokat olyan profin valósította meg, hogy  sokszor magunk is meglepődtünk.Köszönet Pasaréti Gyulának (AME elnök), aki mindig amikor nehézségbe ütköztünk átlendített minket, és mint egy jó keresztapa atyáskodott felettünk.
Köszönet Délczeg Tamásnak (AquaFauna Kft), aki az elejétől fogva hit bennünk, és sokszor kritikusan, de mindig építő szándékkal irányította lépéseinket.

Többek közt ezt a web áruházat is neki köszönhetjük. 


Próbálunk, mindenhol ott lenni ahol személyesen találkozhatunk az érdeklődőkkel. 2012 óta minden Terraplazan ott vagyunk.Rengeteg meghívást kapunk, hogy szaktudásunkat megismertessük az érdeklődő közönséggel.Folyamatosan publikálunk az Akvárium MagazinbaÁgnes 2014 - ben csatlakozott a Magyar Malakologiai Társasághoz ahol fajmegmentő programban is részt vesz.A web áruházban található állatok saját tenyésztésűek. Azoknak a fajoknak, melyeknek fogságban való tenyésztése nem megoldott, ázsiai importból származnak.
Folyamatos fejlesztéssel arra törekszünk, hogy növeljük a tenyésztett fajok számát. Az elkövetkező években sikerül kiváltanunk a Filopaludina, Taia, Tylomelania fajok importját.


A webáruházban megtalálható állatok egészségügyi állapota hűen tükrözi gyakorlatunkat és szakmai hozzáértésünket. Bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulj hozzánk.


Üdv.:
CsigaFarm csapata
Ági & Laci