Menü
Kosár

Hüllőknek, kétéltűeknek

Brand: Tropical Cikkszám: YT35
BIOREPT LALAPTÁP SZÁRAZFÖLDI TEKNŐSÖK SZÁMÁRAA BIOREPT L egy teljes értékű, több összetevőből álló pálcikás eledel terráriumban tartott szárazföldi teknősök mindennapos etetésére. Ez egy könnyen emészthető, jól értékesülő és teknősök által szívesen fogyasztott eledel. A BIOREPT L tápot a szárazföldi..
1 387 Ft
Nettó ár:1 092 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT29
BIOREPT WTÁPANYAG VÍZI TEKNŐSÖK SZÁMÁRABIOREPT W egy teljes értékű eledel vízi-, szárazföldi és mocsári teknősök mindennapos etetésére. Krill és gammarus adalékot tartalmaz, amelyek értékes fehérjével, kitinnel és telítetlen zsírsavakkal (Omega-3 és Omega-6) gazdagítják a tápanyagot. ETETÉ..
401 Ft
Nettó ár:316 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT00
Tropical Biorept W 250ml/75g -  pálcika táp.Kétéltű és vízi teknősbékának egyaránt. Hozzáadott páncéltestűek gazdagítják a tápot teljesértékű fehérjével, kitinnel és telítetlen zsírsavakkal (omega3 és omega6). Zeolit pozitív hatással van az emésztésre és a toxikus anyagok eltávolítására a szerv..
1 493 Ft
Nettó ár:1 176 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT31
Tropical Biorept W 500ml -  pálcika táp.Kétéltű és vízi teknősbékának egyaránt. Hozzáadott páncéltestűek gazdagítják a tápot teljesértékű fehérjével, kitinnel és telítetlen zsírsavakkal (omega3 és omega6). Zeolit pozitív hatással van az emésztésre és a toxikus anyagok eltávolítására a szer..
2 352 Ft
Nettó ár:1 852 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: SIG-0007
Axolotl ifjoncok saját tenyészetünkből származnak. Ezáltal pontosan ismertetni tudjuk kedves vásárlóinkkal a megvásárolt axolotl életkorát és etetési szokásai, valamit további igényeit az egészséges fejlődésükhöz.Axolotl értékesítés szezonális, mivel a tenyésztés csak téli hónapokra t..
11 500 Ft
Nettó ár:9 055 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: NAE57
Egeria densaKezdő akvaristáknak ajánlott. Kedvelt és könnyen tartható vízinövény.Ültethető vagy akár úszónövényként is használható. Szárán oldalgyökerek képződnek.Egeria densa szára és levelei lágyabb tapíntású, világosabb árnyalatú, mint a Kanadai átokhináré(Elodea densa). Akvárium..
646 Ft
Nettó ár:509 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Kiváló fehérjetartalmú eleség ragadozó állataink számára.Magas fehérjetartalommal rendelkezik.Könnyű és gyors emészthetősége miatt nélkülözhetetlen állataink egészséges fejlődéséhez .Földi gilisztáink olyan speciális tartási -és tenyésztechnológia alatt állnak, ahol eleségállathoz megfelel..
900 Ft
Nettó ár:709 Ft
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Kiváló fehérjetartalmú eleség ragadozó állataink számára.Magas fehérjetartalommal rendelkezik.Könnyű és gyors emészthetősége miatt nélkülözhetetlen állataink egészséges fejlődéséhez .Földi gilisztáink olyan speciális tartási -és tenyésztechnológia alatt állnak, ahol eleségállathoz megfelel..
1 100 Ft
Nettó ár:866 Ft
Gyászbogárlárva (Zophobas morio) 40 g 75-75 db- teknősők , ollós rákok elesége
www.aquabid.hu
Brand: Csigafarm Cikkszám: 129
A gyászbogár lárvát fán lakó terráriumi állatnak tehetjük mágneses etetőtáljukba, melyből nem tudnak kimászni, talajlakó kedvencünknek tálalhatjuk az alomra helyezett etetőben. Saját tenyészetünkől 24 órán belül küldjüka megadott címre. Csomagolása biztonságos, kirágás mentes.A ten..
1 270 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Brand: JBL Cikkszám: JBL31358
Axolotl eleség- 15-40 cm nagyságú axolotl-ok számára.Fajta specifikus fehérje forrással. Teljes értékű eledel kétéltűek részére. 40%pisztráng liszt, 10% gammarus,10% garnéla liszt, búzacsíra, tintahal liszt, búza gluten, rovarfehérje, (hermetia), spirulina, halolaj, élesztő kívonat, guar liszt, ..
2 885 Ft
Nettó ár:2 272 Ft
Tetra Repto Life vitaminpor hüllök számára 100ml
Érdeklődj a készletről!
Brand: Tetra Cikkszám: 1
Minőségi tápanyag-koncentrátum minden hüllő számára.Termékjellemzők: Tartalmaz minden fontos vitamint, fehérjét, nyomelemet és növényi tápanyagot. Megelőzi a hiánybetegségek kialakulását. Biztosítja a betegségekkel szembeni ellenálló képességet és a vitalitást. H..
2 954 Ft
Nettó ár:2 326 Ft
Brand: Tetra Cikkszám: 1
Teljes értékű eledel, granulátum formában, egészséges és ízletes táplálék vízi teknősök számára.  Tartalmazza az összes vitamint. Optimális mennyiségű kalciumot tartalmaz az egészséges páncélért és erős csontokért. Nagy mennyiségű, könnyen emészthető fehérjét tartal..
3 703 Ft
Nettó ár:2 916 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT94
Speciális, magas fehérjetartalmú, süllyedő pálcikás eleség mexikai axolotlok, bordás gőték, karmosbékák és egyéb, állati sejtekkel táplálkozó vízi kétéltűek számára. Az állati eredetű, halakból, puhatestűekből és rákfélékből származó gazdag összetevők kiváló minőségű, könnyen emészthető fehérjék for..
2 591 Ft
Nettó ár:2 040 Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)