Menü
Kosár

Speciális tápok

Brand: Tropical Cikkszám: YT48
A TROPICAL DISCUS GRAN D-50 PLUS egy színfokozó táp lassan elsüllyedő, granulátum formában, magas fehérjetartalommal (50%) fiatal és felnőtt diszkosz, illetve más igényes halfajták számára. Az esszenciális aminosavakban gazdag fehérje biztosítja az egészséges növekedést és fejlődést, a magas asztaxa..
2 679 Ft
Nettó ár:2 110 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: Y21T
Tropical Bionautic Chips Fish Food 1000mlA Tropical Bionautic Chips egy rendkívül koncentrált és teljes értékű takarmány közepes és nagy tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára.A takarmány főként tengeri összetevőkből, például Spirulina platensis algákból és asztaxantinból készül.&nbs..
6 903 Ft
Nettó ár:5 436 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT58
Tropical Bionautic Chips Fish Food 250mlA Tropical Bionautic Chips egy rendkívül koncentrált és teljes értékű takarmány közepes és nagy tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára.A takarmány főként tengeri összetevőkből, például Spirulina platensis algákból és asztaxantinból készül. ..
2 940 Ft
Nettó ár:2 315 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: Y19T
Tropical Bionautic Flakes 1000mlA trópusi bionautikai pehely a sósvízi halak fő tápláléka.A Bionautic Flakes egy teljes értékű, pehely alakú teljes értékű takarmány kis és közepes méretű tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára. Az étel főként tengeri alapanyagokból áll. A ze..
6 715 Ft
Nettó ár:5 287 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: YT13
Tropical Bionautic Flakes 250mlA trópusi bionautikai pehely a sósvízi halak fő tápláléka.A Bionautic Flakes egy teljes értékű, pehely alakú teljes értékű takarmány kis és közepes méretű tengeri halak, rákfélék és gerinctelen állatok számára. Az étel főként tengeri alapanyagokból áll. A zeo..
2 405 Ft
Nettó ár:1 894 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA33
Por állagú eledel zselé készítéshez, nagy mennyiségű gerinctelen állatot tartalmaz, megfelelő a húsevő és mindenevő halak számára.az eledel elkészítése gyors és egyszerű, lehetőséget biztosít az adag méretének és formájának kiválasztásáraaz elkészítés módjától függően lehetőség van süllyedő vagy leb..
6 118 Ft
Nettó ár:4 818 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA34
Por állagú eledel zselé készítéshez, magas tengeri alga tartalommal, megfelelő a növényevő és húsevő halak számára.az eledel elkészítése gyors és egyszerű, lehetőséget biztosít arra, hogy kiválasszuk az adag méretét és formájátaz elkészítés módjától függően lehetőség van süllyedő vagy lebegő zselé k..
6 547 Ft
Nettó ár:5 155 Ft
Brand: Tropical Cikkszám: TA35
Por állagú eledel tengeri alga, krill és gyümölcs hozzáadásával, zselé készítéséhez mindenevő halak számára.az eledel elkészítése gyors és egyszerű, lehetőséget biztosít az adag méretének és formájának kiválasztásáraaz elkészítés módjától függően lehetőség van süllyedő vagy lebegő zselé készítésére,..
6 118 Ft
Nettó ár:4 818 Ft
Tropical - Tropical Guppy 250ml / 50g
Érdeklődj a készletről!
Brand: Tropical Cikkszám: TA85
PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ALAPELEDEL GUPPIKNAKSpeciális, teljes értékű, többösszetevős, lemezes haltáp guppik és más kistestű, elevenszülő halak számára. Természetes tengerisó-tartalma kedvezően hat az elektrolitszintre és az ozmózisnyomásra, melyek meghatározó befolyással vannak a vemhességre, szülésre, az ..
2 310 Ft
Nettó ár:1 819 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua-Tropica Minifisch- Vital "1" 40 g-lemezes díszhal eleségKíváló vitaminos eleség 1,5cm-es díszhalainknak, pelyhek nagysága 0,1-0,2 mm .Az Aqua-Tropica Minifisch-VITAL eleség nem tartalmaznak mesterséges színezéket.Fő és nevelő eleség. Az Aqua-Tropica "1" halétel speciálisan olyan ha..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua-Tropica Minifisch- Vital "2" 20 g- lemezes díszhal eleségAz Aqua-Tropica Minifisch-VITAL eleség nem tartalmaznak mesterséges színezéket.Fő és nevelő eleség. Az Aqua-Tropica "2" halétel speciálisan olyan halak számára készült, mint a razboráknak, guppiknak vagy más azonos méretű fajokna..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Az Aqua-Tropica Minifisch-VITAL eleség nem tartalmaznak mesterséges színezéket.2,5 cm feletti halak vitaminos elesége, Lemez mérete:1 mmFő és nevelő eleség. Az Aqua-Tropica "3" halétel speciálisan olyan mini halak számára készült, mint a neonoknak, az endler guppiknak vagy más azonos méretű..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Cikkszám: 1
Aqua-Tropica Minifisch- Vital 40 g- szemcsés díszhal eleségAz Aqua-Tropica Minifisch-VITAL eleség nem tartalmaznak mesterséges színezéket.Fő és nevelő eleség. Az Aqua-Tropica halétel speciálisan olyan halak számára készült, mint az elevenszülő halaknak, lazacoknak , razbórák kisebbtesű sügé..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua-Tropica Muschel-VITAL tartalmaz Artemia és plangton fehérjét, mely fontos és nélkülözhetetlen táplálék kagylóink számára.Aqua-Tropica Muschel-VITAL biztosítja a kagyló számára a szükséges energiát és tápanyagokat.Vitaminok, kalcium és montmorillonit (hidratált kalcium-aluminium szilikát..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Brand: Ocean Nutrition Cikkszám: 1
A Belga Ocean Nutrition cég Artemia petéi a Nagy-Sós tavakból származnak!Könnyen kelnek! Az Innovatív Nitro Pack belső csomagolás biztosítja a nagy kelési százalékot (90% felett).A kelési idő 18-30 óra között, az adott körülményektől függően. A piacon lévő egyik legjobb ..
46 863 Ft
Nettó ár:36 900 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Étel minden Cherax rák számáraAz Aqua-Tropica Procambarus-VITAL 5-6 mm nagyságú, vízstabil táplálékpellet rákok számára. Kifejezetten a Cherax fajok táplálására fejlesztették ki, és testméretükhöz és táplálkozási igényeikhez igazították. Az étel lassan süllyed az aljára, ahol a rákok á..
3 581 Ft
Nettó ár:2 820 Ft
Garnélatáp-  JBL NanoCrabs rák és garnéla eleség- 30g/60ml
Érdeklődj a készletről!
Brand: JBL Cikkszám: JBL-002
Főeleség törpe ollósrákoknak. A tabletták összetétele, mérete és állaga, kifejezetten tízlábú törperákok (pl. Camberellus) igényeihez igazodik.Nagy arányban tartalmaz rostban gazdag növényeket és garnélákból valamint halakból származó fehérjéket. Igy megfelel a tipikus mindenevők táplálkozási sz..
1 622 Ft
Nettó ár:1 277 Ft
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Aqua tropica kálcium tartalmú eleséggel megakadályozzuk az esetleges vedlések során történő megrekedést és ez okozta elgyengülés miatt történő elpusztulást.Az eleség elősegíti az összes garnéla pigmentációját,Az AT Crusta-VITAL White Sticks ízletes, finom eleség gyorsabban dobogtat..
3 618 Ft
Nettó ár:2 849 Ft
Garnélatáp- Aqua-Tropica Dr. Shrimp healthy Basic 45 g- teljesértékű, komplex garnélaeleség
Hiánycikk
Brand: Aqua-Tropica Cikkszám: 1
Új alaptakarmányunk minden fontos ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint biztosít a garnéláinknak, és a lehető legjobban illeszkedett az állatok természetes táplálkozási szokásaikhoz.Gazdag antioxidánsokban, esszenciális aminosavakban és növényi összetevőkben.A garnélák ételét min..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Garnélatáp- Aqua-Tropica Dr. Shrimp healthy Detox 45 g- méregtelenítés garnélák számára
Hiánycikk
Brand: Csigafarm Cikkszám: 1
Egészséges méregtelenítés - Méregtelenítéshez és kiegészítő etetéshez, különösen a bakteriális fertőzések elleni kezelés során - teljes értékű garnélaeleségCélzott felhasználás stresszes helyzetekben! Támogatja az immunrendszert, Méregteleníti a garnélarák testét, Támogatja az egészséget. A ..
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Tételek: 1 - 24 / 69 (3 oldal)