Menu
Your Cart

Tablettás tápok

Brand: Panzi Model: 1
AQUAPLANT & CO2 Szén-dioxid tabletta vízinövények részére. A növények kielégítő fejlődésének egyik alapvető tápanyaga a szén-dioxid, melyet az aquaplant & co2 tabletta oldódása során juttat az akvárium vizébe. Teljes makro- és mikorelem ellátást biztosít, emelt vastartalma pedig segít ..
516 Ft
Nettó ár:406 Ft
Brand: JBL Model: JBL-002
Főeleség törpe ollósrákoknak. A tabletták összetétele, mérete és állaga, kifejezetten tízlábú törperákok (pl. Camberellus) igényeihez igazodik. Nagy arányban tartalmaz rostban gazdag növényeket és garnélákból valamint halakból származó fehérjéket. Igy megfelel a tipikus mindenevők táplálkozási sz..
1 314 Ft
Nettó ár:1 035 Ft
Model: 1
szárított tubifex kockák - Trópus tubifex 1L vödrös Igen kedvelt szárított díszhal eleség. A liofilizálási eljárásnak köszönhetően csak a nedvességet veszti el a termék, amit a vízbe érkezéskor újra magába szív, így közel azonos lesz a tartalma, mint a friss eleségnek. Bármely díszhal számá..
3 780 Ft
Nettó ár:2 976 Ft
Brand: Sera Model: 1
Sera Viformo tablettás díszhaleleség – A Sera Viformo fő táplálék tabletta formában a harcsák és a botiák számára. A bőséges növényi összetevői e tablettákat kedvelt táplálékká teszi bármely édesvízi akváriumban a  harcsák és a botiák számára. A Sera díszhaltáplálékokat különösen kíméletesen..
2 108 Ft
Nettó ár:1 660 Ft
Széndioxid tabletta növények számára - Aquaplant & CO2 tabletta -50ml/70g
Érdeklődj a készletről!
Brand: Neptun Model: 1
Széndioxid tabletta vízinövények számára - Aquaplant & CO2 tabletta -50ml Aquaplant & CO2 Széndioxid táptabletta vízinövények részére. A növények kielégítő fejlődéséhez szükséges egyik alapvető tápanyag a széndioxid mely a tabletta feloldódása során jut az akvárium vízébe. Emellett komple..
701 Ft
Nettó ár:552 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Tabletta formájú növénytáp. Létfontosságú tápanyagok kombinációja a szép, erős növényekért. – védi és erősíti az új telepítésű vízinövényeket – értékes növényi hormon segíti a gyors növekedést – elősegíti az erős gyökérzet kialakítást – átültetéseknél is nagyon hasznos – Makro-nutri..
2 645 Ft
Nettó ár:2 083 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Spirulina algával dúsított, kiváló minőségű főeleség, főként növényevő harcsáknak (Ancistrus, Plecostomus sbt.) A vízbe kerülve nem mállik szét, alakját sokáig megőrzi, így könnyebb elfogyasztani az aljzatlakó halaknak. Cukkini tartalmának köszönhetően elősegíti a halak egészséges fejlődé..
560 Ft
Nettó ár:441 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Haleledel nagyarányú spirulina tartalommal - ideális táplálék növényevő harcsák és algaevők számára - könnyen puhul, így a halaknak könnyen fogyasztható - stabilizált C-vitamin tartalommal, ami növeli az ellenálló képességet, megakadályozza a hiányos táplálkozás tüneteinek kialakulását - hozzájá..
1 275 Ft
Nettó ár:1 004 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Speciális összetételű és állagú táplemezkék algaevő halak (pl. plecostomus, ancistrus fajok) számára. Kifejezetten a tapadószájú halak számára kifejlesztve. Búzacsírát, spirulina-algát, számos növényi összetevőt, és farostot tartalmaz. Farostot az algaevők természetes élőhelyükön is fogyasztanak,..
1 372 Ft
Nettó ár:1 080 Ft
Brand: Tetra Model: 1
Tetra Tablets TabiMin – Főeleség a fenéken táplálkozó díszhalak számára, minden létfontosságú tápanyaggal • Speciálisan fenéklakó díszhalak számára fejlesztett eleség (harcsafélék, egyes márnák, és csíkok) • A tabletták a fenékre süllyednek, így kiválasztható a félénkebb halak rejtett etetőhelye..
1 086 Ft
Nettó ár:855 Ft
Brand: Tetra Model: 1
A Tetra Wafer Mix ideális főtáplálék fenéklakó halak és garnélák részére. Spirulina tartalma számos hal és garnélafajnak biztosít megfelelő tápanyagutánpótlást. Hosszan egybenmaradó állaga miatt nem szennyezi a vizet. Naponta egy két alkalommal csak annyit etessen, amennyit a hala..
1 703 Ft
Nettó ár:1 341 Ft
Brand: Tetra Model: 1
A Tetra Wafer Mix ideális főtáplálék fenéklakó halak és garnélák részére. Spirulina tartalma számos hal és garnélafajnak biztosít megfelelő tápanyagutánpótlást. Hosszan egybenmaradó állaga miatt nem szennyezi a vizet. Naponta egy két alkalommal csak annyit etessen, amennyit a hala..
3 510 Ft
Nettó ár:2 764 Ft
Tételek: 1 - 12 / 16 (2 oldal)